Ήταν τελικά άξια η WrestleMania 38;


Hey, look who's back! Πήρα επιτέλους την άδεια απολύσεως μου και επέστρεψα! Για πάμε να δούμε τώρα τι συνέβη στο μεγαλύτερο wrestling show του χρόνου; Ήταν άξιες οι δυο βραδιές ή όχι; Ήταν καλή η φετινή WrestleMania; Θα το δούμε και θα το αναλύσουμε μαζί! Φύγαμε στα θετικά moments των δυο μεγάλων αυτών βραδιών!

Λοιπόν, από εμένα είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ! Ναι, ήταν καλή η φετινή Mania και μας προσέφερε αρκετό ψωμάκι. Ήταν όντως STUPENDOUS! Αρχικά το μεσημέρι του Σαββάτου όταν γύρισα σπίτι και είδα το full match card, είπα: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; Έχουμε Mania με τέτοιο match card; Που να ήξερες όμως βρε Ασλανίδη πως θα καταφέρουν να βγάλουν τόσο διασκεδαστικό σόου με τούτο το περιεχόμενο. Παιδιά, ήταν πράγματι καλό το σόου που μας παρουσίασαν! Από μια οπτική, οι μισοί αγώνες μπορεί να μην άρμοζαν για ένα τόσο τρανό pay-per-view, αλλά εν τέλει εγώ προσωπικά το απόλαυσα και θεωρώ πως η δράση, η διασκέδαση, οι επιστροφές και τα bookings στους περισσότερους αγώνες ήταν τίμια και απολαυστικά. Κατάφεραν μέχρι και με τούτο το match card να μας ψυχαγωγήσουν. Η WrestleMania 38 ήταν ένα πολύ καλό σόου λοιπόν και είδαμε ακριβώς αυτό που έπρεπε να δούμε! Η Mania είναι ουσιαστικά μια μεγάλη γιορτή και αυτό που πρέπει να προσφέρει είναι ψυχαγωγία και χαρά στους θεατές. Οι αντιδράσεις του κοινού που είχε παρευρεθεί στο AT&T Stadium, ήταν θετικές. Ο κόσμος φάνηκε να απολαμβάνει το σόου και έμεινε ικανοποιημένος με χαμόγελο στο βλέμμα! Now guess what? Αυτός είναι ο στόχος! Αυτό πρέπει να πετυχαίνουν και το κατάφεραν το περασμένο Σαββατοκύριακο. H Mania είχε απ'όλα. Είδαμε τεράστιες επιστροφές και είχαμε εντυπωσιακές και αξέχαστες στιγμές. Είδαμε μερικά τίμια wrestling matches, είδαμε και μερικά πολύ διασκεδαστικά matches, τα οποία μας προσέφεραν γέλιο και χαμόγελα μέχρι τ'αφτιά. Αντικρίσαμε και τον Undertaker ο οποίος εντάχθηκε στο Hall of Fame και με λυπημένα πρόσωπα είδαμε και τον Triple H να αφήνει τις παλαιστικές του μπότες στο ring! Ας δούμε τώρα μερικά από τα highlights και τα θετικά στοιχεία της grandest stage of them all.



ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ WRESTLEMANIA 38


1) ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ MATCH ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

Οι Becky Lynch και Bianca Belair μας προσέφεραν ένα αρκετά καλό γυναικείο match με την δεύτερη να αποχωρεί με τον τίτλο και έχοντας πάρει το αίμα της πίσω! Τούτος ο αγώνας ήταν και από τους λίγους καλούς περί απόψεως wrestling. Δεν ήταν και κάτι τόσο το εξωπραγματικό, ωστόσο κατάφεραν να παρουσιάσουν έναν τιμιότατο wrestling αγώνα. Η Belair πήρε back-to-back νίκη, καθώς και πέρσι είχε νικήσει την Sasha Banks για το SmackDown women's championship. Αυτό μας δείχνει πως την παίρνουν σοβαρά την Bianca και πως έχει μέλλον. Ή τουλάχιστον έτσι ευελπιστώ.



2) ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ TAG TEAM MATCH ΜΕ CELEBRITY

Τον κύριο Logan Paul δεν τον παρακολουθώ, ωστόσο πρέπει να του δώσω τα credits. Έδειξε μια καλή απόδοση σε ένα καλό tag team match. Οι κινήσεις που επιχείρησε ήταν εξαιρετικά εκτελεσμένες και ο αγώνας όλως παραδόξως καλός. Επίσης, το κυριότερο θα πω εγώ, έδειξε χαρά και φάνηκε πως το απόλαυσε το ματσάκι! Μαζί με τον The Miz πήραν την νίκη ενάντια τους Mysterios και είδαμε την φανερή δόση χαράς στο πρόσωπο του. Στο φινάλε βέβαια, ο θεούλης Miz πρόδωσε τον παρτενέρ του και τον φιλοδώρησε με ένα skull crushing finale. Αχ Miz, για κάτι τέτοια σε αγαπώ!



3) MATCH OF THE NIGHT ΜΕ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

THE PRODIGAL SON IS BACK! Ναι, το γνωρίζαμε εξαρχής πως είχε υπογράψει συμβόλαιο με το WWE και πως θα επέστρεφε. Εγώ περίμενα να εμφανιστεί στο Raw after WrestleMania, ενώ στο match του Rollins θα συνέβαινε κάποιο swerve. Όπως δηλαδή να εμφανιστεί ο Shane McMahon. Ευτυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο mystery opponent του Seth Freakin Rollins ήταν πράγματι ο Cody Rhodes. Το πλήθος κατενθουσιάστηκε και ξέσπασε με cheers για τον άσωτο υιό! Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός από πλευράς wrestling και μας ικανοποίησε όλους. Welcome back Cody!



4) STONE COLD JUST WHOOPED YOUR A$$

Στην πρώτη βραδιά για Main Event είχαμε κάτι αξέχαστο. Αρχικά ο Kevin Owens παρουσίασε το KO Show με καλεσμένο τον Stone Cold Steve Austin. Όταν μπήκε το theme song του ολόκληρο το στάδιο στάθηκε στα πόδια του και ζητωκραύγαζε για τον Texas Rattlesnake, ενώ εμείς που παρακολουθούσαμε από τις οθόνες του σπιτιού μας φωνάζαμε: STONE COLD, STONE COLD, STONE COLD (In Jim Ross's voice). Αφού ειπώθηκε ό,τι έπρεπε να ειπωθεί, παρακολουθήσαμε ένα match μεταξύ τους. Και παιδιά, ήταν πολύ καλό και απολαυστικό. Ο Stone Cold ποτέ δεν έκανε εντυπωσιακές κινήσεις. Πάντοτε ήταν brawler και το βράδυ του Σαββάτου μας απέδειξε για άλλη μια φορά πως δεν χρειάζεσαι ασυνήθιστα καλές κινήσεις για να σε λατρέψει το κοινό. Για κάνα δεκάλεπτο απλά έδερνε τον Owens σε όλο το στάδιο και στο φινάλε πήρε φυσικά και την νίκη με το εμβληματικό του Stunner! Ύστερα πανηγύρισε με τον τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει. Με τα μπυρόνια του! Φώναξε και τον αδερφό του να εισέλθει στο ring για να πιουν μαζί και στο τέλος φιλοδώρησε και τον Byron Saxton με ένα Stunner. Παιδιά, εάν όλο αυτό δεν σας φέρνει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο σας, τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί.



5) ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ TAG TEAM MATCH ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΡΑΔΙΑ

Επιστρέφω μετά από 9 μήνες και βλέπω επιτέλους τον αγαπητό Orton. Μαζί με τον φοβερό Riddle έκαναν retain τους ομαδικούς τίτλους του Raw. Ένα υπέροχο tag team match και μια θερμή αρχή για το σόου της δεύτερης βραδιάς! Τα Rko βροχή στο φινάλε του match, καθώς ο Riddle επιχείρησε ένα θεαματικό Rko από το top corner του ring, ενώ ο Randy λίγο αργότερα έπιασε στον αέρα τον Gable με Rko και έληξε το match! Μέχρι και ο Orton απολαμβάνει τη δουλειά που βγάζει. Εάν χαίρεται αυτός ο άνθρωπος με το πρόγραμμα που βγάζει, εγώ χαίρομαι εις διπλούν. RK-BRO ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!



6) ΕΝΑ ΚΑΛΟ MATCH ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Πάμε και στο Edge vs Styles τώρα. Δεν ήταν τόσο ικανοποιητικό όσο το θέλαμε και περιμέναμε, αλλά τουλάχιστον ήταν καλό. Εμένα μου άρεσε ο αγώνας, αλλά το κύριο θέμα που θέλω να αναφέρω περιλαμβάνει τον Edge. Νέο υπέροχο theme song, νέα εμφάνιση και νέο gimmick το οποίο ίσως να μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με αυτό του Undertaker στην Ministry of darkness. Στο κλείσιμο του αγώνα εμφανίστηκε ο Damian Priest και φαίνεται πως ο Ultimate Opprotunist θέλει να χτίσει ένα νέο σκοτεινό stable. Φημολογείται πως ο Tommaso Ciampa και η Rhea Ripley θα ενταχθούν σε τούτο το stable και ελπίζω να είναι αλήθεια, διότι θα μπορέσουν να μας προσφέρουν μπόλικο ψωμάκι! Και μακάρι η κόντρα με τον Styles να συνεχιστεί και κάπως να καταλήξουμε σε μια μάχη μεταξύ ομάδων. Εάν έβλεπα ένα reunion μεταξύ του AJ Styles και Finn Balor, θα χαιρόμουν απίστευτα πολύ!



7) PAT MCAFEE, ΕΝΑΣ ΘΕΟΥΛΗΣ 

Πραγματικά είσαι θεούλης βρε McAfee. Παρακολουθήσαμε ένα fun to watch match το οποίο ήταν και τίμιο. Ο Pat για άλλη μια φορά απέδειξε το πόσο πολύ λατρεύει να αγωνίζεται. Όπως και στα Wargames του NXT, έτσι και τώρα μας δείχνει το πάθος του και προσφέρει θέαμα. Ο άνθρωπος εκτέλεσε άψογα όλες τις κινήσεις του και ήταν εντυπωσιακές! Νίκησε τον Austin Theory και αυτό που ακολούθησε θα το διαβάσετε παρακάτω στην λίστα.



8) Ο MR. MCMAHON ΞΑΝΑ ΣΕ RING

Ο αγώνας του McAfee λοιπόν, οδήγησε στην in-ring επιστροφή του Vince McMahon! Ηγέτη Βίνσαρε, σε ευχαριστώ! O άνθρωπος είναι 76 ετών και μπήκε για αγώνα μέσα στο ring με τον McAfee. Παναγία μου, τι ήταν πάλι αυτό που είδαμε; Βέβαια με το ζόρι σήκωνε τα χέρια του για clothesline, αλλά δεν μας απασχολεί αυτό. Ήταν απολαυστικό και fun to watch όλο αυτό; Ναι και με το παραπάνω! Όταν βλέπεις κάτι τέτοιο και το χαμόγελο σου παραμένει στο βλέμμα σου ακόμα και μετά τη λήξη του σόου, τότε ξέρεις πως κάτι πήγε πολύ καλά και σωστά! Και δεν τελείωσε εκεί η παράσταση του Vince. Αφού πήρε την νίκη, πανηγύρισε με τον Theory, μα τότε ο αιώνιος αντίπαλος του Προέδρου έκανε την άφιξη του για άλλη μια φορά και το κοινό ξετρελάθηκε. Ο Stone Cold εμφανίστηκε και έκανε αρχικά stunner στον Theory, ενώ αμέσως μετά ήπιε τα μπυρόνια του μάζι με τον Mr.Mahon. Ο κροταλίας του Τέξας ύστερα εκτέλεσε το stunner και στον Vince (worst selling σε stunner ever, αλλά προχωράμε). Ακόμα και με τέτοιο τραγικό sell στο stunner, ο ίδιος ο Steve Austin γέλαγε και έδειξε πως απόλαυσε και χάρηκε ολόκληρη την στιγμή. Στο φινάλε τα ήπιε και με τον McAfee, ωστόσο όταν είσαι ο dirtiest son of a b!tch to ever play the game (Ric Flair δεν λέω εσένα) εννοείται πως θα κάνεις stunner σε ό,τι κινείται. Έτσι λοιπόν, ο Stone Cold επιχείρησε ένα stunner και στον McAfee για να κλείσει αυτή η μαγική και διασκεδαστική στιγμή! 



9) JOHNNY KNOXVILLE DELIVERED THE MATCH OF THE NIGHT 

Ακριβώς όπως το διαβάσατε! Ναι ο Knoxville έβγαλε το match of the night της δεύτερης βραδιάς! Δεν περίμενα να δω κάτι τόσο αστείο και καλοδουλεμένο. Ήταν ένα εξαιρετικό κωμικό match με celebrity. Είδαμε πολλά διαφορετικά spots, είδαμε ξύλο και υπήρξαν πολλές υπέροχες και αναπάντεχες στιγμές. Εμφανίστηκε μέχρι και ο Wee Man και εκτέλεσε ένα εξαιρετικότατο body slam στον Sami. Το ορισμένο match μας προσέφερε γέλιο και το χαρήκαμε οι περισσότεροι πιστεύω. Συν ένα επιπλέον θετικό στοιχείο είναι πως στην φετινή Mania, οι celebrities προσέφεραν καταπληκτική παράσταση! Ο Knoxville στο φινάλε κατάφερε να πάρει την νίκη και εγώ προσωπικά δίνω και πολλά μπράβο για την καλή δουλειά που έριξαν όλοι τους για το συγκεκριμένο match. 



10) THE TRIBAL CHIEF IS THE UNDISPUTED CHAMPION

Well, ο αγώνας ήταν μέτριος, αλλά δεν είχα και προσδοκίες διότι γνώριζα εξαρχής πως θα παρακολουθήσουμε κάτι τέτοιο. Απλά πιστεύω πως είναι κρίμα που δεν είδαμε μια ματσάρα, επειδή το ξέρουμε όλοι μας πως μπορούν να βγάλουν μια ματσάρα. Στην WrestleMania 31 ο πρώτος αγώνας ανάμεσα τους, είναι και ο καλύτερος με διαφορά και είναι κρίμα που δεν έχουν ξανά δώσει ένα τόσο καλό match. Τότε το 2015 στην Mania 31 ήταν πολύ decent αγώνας, ενώ τώρα μια επίδειξη δύναμης. Ωστόσο είναι και απόλυτα λογικό, καθώς και οι δυο τους γνωρίζουν πως οποιαδήποτε κίνηση κι αν επιχειρήσουν δεν πρόκειται να είναι αρκετή ώστε να τους χαρίσει την νίκη. Ο μοναδικός τρόπος για να κερδίσουν είναι να εκτελούν συνεχώς την ισχυρότερη κίνηση τους μέχρι να πέσει ο ένας από τους δυο. Με βάση το σενάριο είναι απόλυτα λογικό. Λοιπόν, ο αγώνας μπορεί να μην ήταν αρκετά καλός, μα τουλάχιστον ο νικητής ήταν αυτός που επιθυμούσα. Ο Roman Reigns πήρε την τεράστια νίκη και αποχώρησε και με τους δυο τίτλους. Πλέον ο Tribal Chief είναι ο νέος Undisputed WWE Universal Champion! JUST ACKNOWLEDGE HIM! 


Και για να κλείσω το άρθρο ξανά λέω πως η φετινή WrestleMania ήταν πάρα πολύ καλή σε γενικές γραμμές. Ήταν αυτό που έπρεπε να είναι και προσέφερε ψυχαγωγία. Είχαμε και τα καλά wrestling matches. Είχαμε και τα κωμικά matches τα οποία ήταν απίστευτα και θα παραμείνουν αξέχαστα. Είδαμε και τρανές επιστροφές και είχαμε τεράστιες στιγμές. Ήταν ένα μεγάλο και ικανοποιητικό σόου το οποίο μας έδωσε χαμόγελα. Αυτό μετράει! Λοιπόν, αυτά ήθελα να γράψω πάνω κάτω. Τα ξανά λέμε στο επόμενο άρθρο!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη