Οι καλύτεροι performers στα τελευταία 10 Royal Rumbles


Η νίκη σε αγώνα Royal Rumble είναι το όνειρο κάθε WWE Superstar διότι σου εξασφαλίζει σίγουρα το main event της WrestleMania, και ενδεχομένως έναν παγκόσμιο τίτλο. Βέβαια, δεν είναι μόνο οι νικητές που γίνονται αντιληπτοί καθώς αρκετοί performers που έχουν αγωνιστεί σε τέτοιου είδους αγώνες έχουν κλέψει τα βλέμματα του κοινού με την εξαιρετική απόδοση τους.

Στο σημερινό αφιέρωμα θα κάνουμε ένα throwback, και θα δούμε τους καλύτερους performers στις 10 τελευταίες Royal Rumble αναμετρήσεις που μας έχει παρουσιάσει το WWE.


10) Men’s Royal Rumble 2021: Edge


Στο Royal Rumble 2021, ο Edge ήταν αυτός που ξεκίνησε από το νούμερο #1 και χωρίς κανένα απολύτως διάλλειμα έμεινε στο ρινγκ για 58 ολόκληρα λεπτά. Ο Rated-R Superstar διατήρησε την ενέργειά του καλά και σίγουρα έγινε αυτός που έκλεψε την παράσταση καθώς αυτός ήταν και ο πρώτος του αγώνας στην επιστροφή του μετά από μήνες. Σίγουρα υπήρξαν και άλλοι παλαιστές που έκαναν δυνατή εμφάνιση, όπως για παράδειγμα οι Damian Priest, Riddle, και Big E. Μην ξεχνάμε επίσης και την επιστροφή του Christian. Αλλά αυτό το "Iron Man" ταξίδι του Edge ήταν εντυπωσιακό μέσα στην περίεργη ατμόσφαιρα του Thunderdome.

09) Women’s Royal Rumble 2021: Bianca Belair


Η Bianca Belair όπως και ο Edge αγωνίστηκαν για το μεγαλύτερο διάστημα στους δύο Royal Rumble αγώνες του 2021. Η Bianca ξεκίνησε κάνοντας είσοδο στην 3η θέση και σημείωσε 4 αποκλεισμούς. Η απόδοση της ήταν αρκετά καλή και εντυπωσίασε τον κόσμο στο τέλος με την νίκη της. Η δευτεραθλήτρια στο Rumble, η Rhea Ripley έκανε επίσης δυνατή εμφάνιση, μπορεί να είχε σημειώσει 7 eliminations, αλλά τεχνικά άντεξε λιγότερο στο ρινγκ σε σχέση με την Bianca. 

08) Men’s Royal Rumble 2020: Brock Lesnar


Το να μπεις από το νούμερο ένα ως πρωταθλητής του WWE ήταν κάτι το ξεχωριστό, αλλά το να ισοφαρίσεις το ρεκόρ με τους περισσότερους αποκλεισμούς με δεκατρείς, ήταν ακόμα πιο ιδιαίτερο. Εκείνο το διάστημα ο κόσμος μπορεί να είχε αγανακτήσει με τις ελάχιστες εμφανίσεις του Brock, αλλά η εμφάνισή του στο Rumble του 2020 έδειξε ακριβώς γιατί βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται. Ο Brock Lesnar κυριολεκτικά διέλυσε οποιονδήποτε στάθηκε απέναντι του για το μεγαλύτερο διάστημα, ενώ έκανε άτομα σαν τους Keith Lee και Drew McIntyre να δείχνουν σαν ανερχόμενα αστέρια, ιδικά στην περίπτωση του McIntyre ο οποίος κέρδισε και τον αγώνα.

07) Women’s Royal Rumble 2020: Bianca Belair


Μπαίνοντας στο νούμερο δύο, η Belair έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση ακριβώς χρόνο πριν κερδίσει το Royal Rumble για πρώτη φορά στη καριέρα της. Πάλεψε στο ρινγκ για 33 λεπτά, απέκλεισε 8 γυναίκες ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Shayna Baszler το ίδιο βράδυ. Η επίδοση της στο ρινγκ ήταν εντυπωσιακή διότι εκείνο το διάστημα αγωνιζόταν ακόμη για λογαριασμό του NXT, και υπήρχε αρκετός κόσμος που δεν την γνώριζε καλά. Με αυτή την εμφάνιση κέρδισε περισσότερους fans, και φυσικά μας έδωσε ένα preview για όσα θα ακολουθούσαν ένα χρόνο αργότερα.

06) Men’s Royal Rumble 2019: Seth Rollins


Ακόμη μια περίπτωση με τον νικητή του αγώνα να είναι και ο "Iron Man" του Royal Rumble. Ο Seth Rollins το 2019 ξεκίνησε από τον 10ο αριθμό και άντεξε μέχρι το τέλος. Το ματς μπορεί να ήταν λιγάκι προβλέψιμο έτσι όπως εξελίχθηκε, αλλά η απόδοση του Rollins ήταν αρκετά καλή. Κατάφερε να αποκλείσει τους Elias, Bobby Lashley, και στο τέλος τον Braun Strowman για να κερδίσει. Προς έκπληξη όλων ένας ακόμη superstar που έμεινε αρκετή ώρα στο ματς, ήταν ο Mustafa Ali για 30 λεπτά.

05) Women’s Royal Rumble 2019: Charlotte Flair


Μπορεί να κέρδισε το 2020, αλλά ένα χρόνο πριν η Charlotte Flair ήταν εντυπωσιακή στο Royal Rumble. Κάνοντας είσοδο από την 13η θέση, απέκλεισε 5 άτομα και πάλεψε για 50 λεπτά. Δυστυχώς για την Flair, όταν η Becky Lynch ήρθε στο ρινγκ όλα τελείωσαν αφού έχασε κάθε πιθανότητα για να φύγει νικήτρια. Παρόλα αυτά η Charlotte κατάφερε να διατηρήσει την θέση της στη WrestleMania επειδή απλά... είναι η Charlotte Flair.

04) Greatest Royal Rumble 2018: Daniel Bryan


Αυτή ήταν η πρώτη και μοναδική προσπάθεια του WWE για να δημιουργήσει έναν Royal Rumble αγώνα με 50 performers. Και παρόλο που το ματς δεν έλαβε μέρος σε Royal Rumble Pay-Per-View,  η εταιρία συνεχίζει να το αναγνωρίζει ως κομμάτι της ιστορίας των Rumbles. Ο Daniel Bryan ο οποίος είχε κάνει την επιστροφή του περίπου 1 μήνα πριν, έσπασε το ρεκόρ με την μεγαλύτερη διάρκεια σε Royal Rumble Match διάρκειας μίας ώρας και δεκαέξι λεπτών. Έκανε επίσης μια εντυπωσιακή εμφάνιση και έφερε πίσω αυτό το "hardcore" που έλειπε από αυτούς τους αγώνες.

03) Women’s Royal Rumble 2018: Sasha Banks


Η Sasha Banks ήταν η πρώτη συμμετέχουσα που πάτησε ποτέ το πόδι της σε αγώνα Royal Rumble γυναικών – μια ιστορική στιγμή. Και όχι μόνο αυτό, αφού έκανε ρεκόρ ως η πρώτη "Iron Woman" στην ιστορία του Rumble φτάνοντας τα 54 λεπτά πριν αποκλειστεί. Η απόδοση της ήταν αρκετά καλή έχοντας μερικά αξιοσημείωτα eliminations, όπως την Trish Stratus και την Bayley. Παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία ονόματα στο ρόστερ χωρίς νίκη στο Rumble μέχρι στιγμής.

02) Men’s Royal Rumble 2018: Finn Balor


O Finn Balor μπήκε στο ματς στο νούμερο δύο, έμεινε όρθιος καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα περίπου μία ώρα. Σημείωσε 4 αποκλεισμούς συμπεριλαμβανομένων των Baron Corbin και Rey Mysterio. Μπορεί ο χρόνος που δόθηκε στον Balor μέσα στο 2018 να μην ήταν πολύτιμος, αλλά αυτή η εμφάνιση ήταν εκπληκτική. Ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι στο βασικό ρόστερ που συγκρούστηκε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των τελευταίων ετών.

01) Royal Rumble 2017: Braun Strowman


Θα μπορούσε να ήταν ο Chris Jericho σε αυτή την θέση, αλλά ο ίδιος πέρασε την περισσότερη ώρα πεσμένος στο ρινγκ χωρίς να έχει ιδιαίτερες και ξεχωριστές στιγμές. Ο Strowman αγωνίστηκε για μόνο 13 λεπτά στο Royal Rumble, αλλά αυτό που τον ξεχώρισε ήταν πως ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο στο ρινγκ, αποκλείοντας 7 άνδρες και κάνοντας τους οπαδούς να νιώσουν πως ήταν το φαβορί για την νίκη. Ο Braun κυριάρχησε με το που έκανε την είσοδο του καθώς άρχισε να πετά δεξιά και αριστερά superstars δίχως έλεος. Αυτή η εμφάνιση τον βοήθησε για να πάρει πολύτιμο χρόνο στην τηλεόραση μέσα στο 2017.

Αυτοί ήταν οι καλύτεροι performers στα 10 τελευταία Royal Rumbles. Θυμίζουμε πως το Royal Rumble 2022 θα λάβει μέρος την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου και το Ringside House θα ανεβάσει σχετικό ρεπορτάζ με τον οδηγό και τα αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε εδώ τα ονόματα που έχουν αποκαλυφθεί για το φετινό Royal Rumble Match.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη