Το αρχικό πλάνο ήταν ο Seth Rollins να έφευγε ως WWE Champion από το Day 1


Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Brock Lesnar ήταν προγραμματισμένος να κερδίσει τον Roman Reigns για το Universal Championship στο περασμένο Pay-Per-View του Day 1, αλλά όταν ο τελευταίος βρέθηκε θετικός στον Covid-19 η εταιρία αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα της ριζικά.

Όταν έγιναν οι εξετάσεις και αποκαλύφθηκε παγκοσμίως πως ο Universal Champion είναι θετικός, τότε έπρεπε να αφαιρεθεί από την κάρτα αγώνων λίγες ώρες πριν την έναρξη του σόου, με το WWE να προσθέτει τον Lesnar στο WWE Championship Match όπου επικράτησε κόντρα στους Big E, Kevin Owens, Bobby Lashley και Seth Rollins για να κατακτήσει για άλλη μία φορά το WWE Title.

Τα πλάνα για το WWE Championship είχαν σχεδιαστεί αλλιώς. Το σχέδιο ήταν πως ο Seth Rollins θα κέρδιζε τον τίτλο από τον Big E και θα πήγαινε ως πρωταθλητής στην WrestleMania 38, όπως αποκάλυψε ο Dave Meltzer.

"Το πλάνο για το Day 1 ήταν ότι ο Seth θα γινόταν WWE Champion, και ο Lesnar από την άλλη πλευρά θα γινόταν Universal Champion. Οπότε το αρχικό σχέδιο ήταν ο Rollins να υπερασπιζόταν τον τίτλο του στην πρώτη βραδιά της WrestleMania, και ο Lesnar θα είχε το δικό του ματς κόντρα στον Roman Reigns στη δεύτερη βραδιάς της WM για το Universal Championship."

Στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε και ένα πιθανό spoiler σχετικά με το Royal Rumble, αλλά εμείς αποφεύγουμε τα spoilers οπότε θα το κρατήσουμε ως εδώ.

Θυμίζουμε πως το Royal Rumble θα λάβει μέρος στις 29 Ιανουαρίου, και το Ringside House θα ανεβάσει σχετικό ρεπορτάζ με τον οδηγό και τα αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε εδώ τα ονόματα που έχουν αποκαλυφθεί για το φετινό Royal Rumble Match.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη