Finish The Story: Reigns vs. Rhodes - WrestleMania 39


Λίγο έχει απομείνει για την WrestleMania 39 και έχουμε μερικούς πολύ ξεχωριστούς αγώνες. Σε αυτό το άρθρο όμως, θα μιλήσουμε για την μεγάλη σύγκρουση του Reigns με τον Cody. Ο αγώνας τους σαφώς και θα είναι το Main Event και πρόκειται να διεξαχθεί στην δεύτερη βραδιά. Στο κλείσιμο της Mania's θα μάθουμε όλοι μας ποιος θα αποχωρήσει ως ένδοξος νικηφόρος και πρωταθλητής. Πάμε τώρα να αναλύσουμε λίγο την αντιπαλότητα τους. Και να δούμε τις απόψεις και προβλέψεις μου.





Αρχικά θαρρώ πως όλοι αναμένουμε με ανυπομονησία τον αγώνα και ιδίως το τελικό αποτέλεσμα. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπορείς να προβλέψεις με απόλυτη ευκολία το φινάλε. Ο καθένας μας σκέφτεται με το δικό του σκεπτικό. Άλλοι θεωρούν την νίκη του Cody αναπόφευκτη, ενώ άλλοι πιστεύουν πολύ έντονα πως ο Roman θα κάνει retain, ώστε να πετύχει ένα επιπλέον τεράστιο επίτευγμα. Να κλείσει χίλιες ημέρες ως πρωταθλητής, μιας και του έχουν απομείνει ελάχιστες ημέρες, για να επιτύχει αυτό το κατόρθωμα. Εγώ προσωπικά πριν μήνες, ξεκίνησα να πιστεύω πως η νίκη του Cody Rhodes θα είναι σίγουρη και πως η στιγμή του πράγματι ήρθε. Οι καιροί και οι απόψεις όμως, πάντα αλλάζουν και τώρα δυσκολεύομαι να το πιστέψω. 




Πλέον θεωρώ πως είναι όντως δύσκολο να βγάλουμε νικητή. Αυτό όμως, είναι θετικό, διότι σε συναρπάζει περισσότερο στην πορεία. Το γεγονός πως δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα, προσφέρει αυτομάτως στον αγώνα περισσότερο ενδιαφέρον! Έχεις έναν πολύ καυτό Cody Rhodes, ο οποίος κέρδισε το Royal Rumble και μας προωθούν τον αγώνα ως μια προσωπική και πολλή σημαντική κόντρα. Αυτή τη στιγμή ο Cody παρουσιάζεται ως o υπέρτατος babyface και είναι εξαιρετικά over. Όλος ο κόσμος τον λατρεύει, όπως κι εγώ. Από την άλλη, έχουμε τον heel πρωταθλητή, ο οποίος κοντεύει τις χίλιες ημέρες ως champion και με όλα όσα έχει κατορθώσει σε αυτό το θρυλικό title reign, τον χαρακτηρίζουμε ως την Θεότητα του WWE (ή τουλάχιστον ό,τι πιο hot έχουν παρουσιάσει μετά το 2010). Συνοψίζουμε λοιπόν, πως έχουμε δύο τεράστια τωρινά ονόματα να μάχονται στο Main Event του μεγαλύτερου wrestling σόου στον πλανήτη! Υπάρχουν διάφορες φημολογίες, μερικά reports και πολλές διαφορετικές απόψεις από όλους τους οπαδούς.




Το να δώσω πρόβλεψη λοιπόν, όπως προείπα, μου είναι δύσκολο. Δεν είμαι σίγουρος για το ποιόν να επιλέξω. Πρέπει να γίνει όμως πρόβλεψη. Έτσι λοιπόν, εγώ θα σταθώ με τον Cody Rhodes, αλλά πάντα με τις επιφυλάξεις μου. Ας σκεφτούμε όμως την εναλλακτική τώρα. Ας δούμε πως θα μπορούσαν να συνεχίσουν τα σενάρια. Έστω ότι ο Roman κάνει retain τους τίτλους. Εάν συμβεί αυτό, τότε έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια ακόμη ιστορική στιγμή, καθώς θα καταφέρει να φτάσει τις χίλιες ημέρες ως πρωταθλητής. Ένα σημαντικό ορόσημο που φάνταζε αδύνατο. 




Εάν δούμε τον American Nightmare να εκθρονίζει τον Tribal Chief, τότε έχουμε πάλι μια ιστορική, μα παράλληλα και συγκινητική στιγμή με ένα άψογο κλείσιμο στην WrestleMania! Θα αντικρίσουμε ένα όνειρο να εκπληρώνεται, ένα θρυλικό title reign να μπαίνει στο τέλος του κι έναν νέο ήρωα να αναδύεται! Έχοντας λάβει όλα αυτά υπόψιν, νομίζω πως βρισκόμαστε σε μια win-win περίπτωση. Όποιος κι αν αποχωρήσει με την μεγάλη νίκη, θα είναι τίμιος νικητής όπου θα προσφέρει υλικό και μια επική στιγμή. Όποιος και να κερδίσει, θα με κάνει να χαρώ για τον ίδιο, μα και να ξενερώσω για τον ηττημένο. Λατρεύω και τους δύο παλαιστές και ειλικρινά πιστεύω πως είναι περίπτωση που αξίζουν την νίκη και οι δυο τους. Τώρα όμως, πρέπει να δούμε ποιος είναι ο σωστός νικητής σεναριακά και πως θα μπορούσε να εξελιχθεί η ιστορία σε περίπτωση που συμβεί το retain. 




Μπορεί να θέλω απείρως να αντικρίσω τον Tribal Chief να κλείνει χίλιες ημέρες ως αήττητος πρωταθλητής, αλλά πιστεύω πως αυτός που αξίζει την νίκη λίγο παραπάνω είναι ο Cody. Όπως επίσης, πιστεύω ότι ο Cody είναι πιο σωστός νικητής σύμφωνα με το story. Αυτή είναι η στιγμή του Cody και της οικογένειας του. Είναι η στιγμή που ονειρεύεται εδώ και τόσα πολλά χρόνια. Όπως αναφέρει και ο ίδιος, πρέπει να τελειώσει την ιστορία του! Σεναριακά όλα δένουν και ο Cody πείθει και με το παραπάνω πως είναι ικανός να βάλει την τελεία στο title reign του Roman. Έχει τις ικανότητες στο ρινγκ, μπορεί να κόψει φοβερά promos, πουλάει κι αυτός πολύ και είναι εξαιρετικά over! 




Εάν όμως ο Reigns κάνει το retain, τι ακολουθεί στην πορεία για τον Rhodes; Θα αναφέρω τις δικές μου ιδέες τώρα. Ας υποθέσουμε λοιπόν, ότι στην WrestleMania ο Roman παίρνει την νίκη με κάποιο τρόπο, αλλά το feud συνεχίζεται, είτε μέχρι το Summerslam, είτε μπορούν να κάνουν ακόμα πιο μακροπρόθεσμο booking. Ίσως να μπορούσαν να κρατήσουν το story, έως την επόμενη WrestleMania. Αν πάμε στην περίπτωση που χάνει ο Cody Rhodes, αλλά συνεχίζει να κυνηγάει τους τίτλους, τότε το WWE παίρνει κι ένα ρίσκο. Η WrestleMania είναι η τέλεια τοποθεσία για να εκθρονιστεί ο Reigns, αλλά αν συνεχιστεί η ιστορία τότε θα πρέπει να διαχειριστούν τον American Nightmare πολύ προσεκτικά. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο και υπομονή. Πολυ προσεκτικό booking και κυρίως να παραμείνει over ο Cody. Το να είσαι πράγματι over όνομα και να έχεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να κρατήσεις την ζώνη, είναι το σημαντικότερο. Θα χρειαστεί καλή συνέχεια στο storyline και μερικές διαμάχες με εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσει ο γιος του Dusty. Ένα δυνατό και προσεκτικό booking, με γραμμένο φινάλε, το οποίο θα λέει πως ο Cody θα κατακτήσει και θα υψώσει τις ζώνες! 




Ποιο θα είναι λοιπόν το φινάλε. Θα γεννηθεί ένας νέος υπέρτατος ήρωας στην Grandest Stage of them All ή μήπως ο Roman θα κάνει το retain. Ποιες λέξεις θα ακούσουμε στο τέλος της WrestleMania's; And Still ή And The New; Εγώ όπως προανέφερα, θεωρώ πως είναι μια win-win περίπτωση, αλλά ο Cody αξίζει την νίκη λίγο παραπάνω υποθέτω. Είναι τέλεια ευκαιρία σε ένα καλό storyline με δυο εξαιρετικούς superstars! 


Αυτά από εμένα για τώρα. Αυτές ήταν οι γνώμες και προβλέψεις μου. Κι αυτή ήταν η ανάλυση μου για την αντιπαλότητα και την συνέχεια, εάν πράγματι υπάρξει. Θα τα ξανά πούμε στο επόμενο άρθρο, στο οποίο θα μιλήσουμε για όλα όσα θα δούμε στην WrestleMania. Δεν θα είναι ακριβώς ρεπορτάζ, αλλά θα καλύψω τα περισσότερα θέματα και θα αναλύσουμε το ποσό καλή ήταν η WrestleMania. Το ίδιο είχα κάνει και στην περσινή WrestleMania και μου φαίνεται καλή ιδέα. Now choose a side and prepare for battle. Because the Main Event is gonna be hot! 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη