SmackDown Live 18/06/2019: Ο νόμος των πρωταθλητών!


Το εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown Live ολοκληρώθηκε σε μια γεμάτη βραδιά για τους μεγάλους πρωταθλητές, Kofi Kingston και Seth Rollins.

—  Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε με τους New Day και τον Dolph Ziggler να έχουν λεκτική αντιπαράθεση για τον αγώνα τους στο Steel Cage αυτή την Κυριακή. Ο Kofi Kingston προκάλεσε τον Ziggler να αντιμετωπίσει τον Xavier Woods, και ο Dolph δέχτηκε την πρόκληση λέγοντας πως μετά τον αγώνα τους δεν θα υπάρχει πια κανένας να τον βοηθήσει την Κυριακή.


—  Και ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν ανάμεσα στους Dolph Ziggler και Xavier Woods! Το ματς είχε καλούς ρυθμούς αλλά το σταμάτησαν οι Kevin Owens & Sami Zayn οι οποίοι επιτέθηκαν πισώπλατα στους Kofi Kingston & Big E που βρισκόντουσαν εκτός ρινγκ, έτσι ο διαιτητής αναγκάστηκε να απομακρύνει και τις 2 ομάδες από την αρένα για να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας. Νικητής παρ' όλα αυτά έφυγε ο Ziggler μετά από ένα κλασικό Superkick.


—  Ακολούθησε το "A Moment of Bliss" με την Alexa και την Nikki Cross να έχουν καλεσμένη την Bayley. Η SmackDown Women's Champion τόνισε στην Cross ότι η Alexa δεν είναι πραγματική της φίλη και την εκμεταλλεύεται επανειλημμένα. Η Alexa συνέχισε να μιλάει με τα χειρότερα λόγια για την Bayley και η πρωταθλήτρια δεν άντεξε και την επιτέθηκε. To segment τελείωσε με την Alexa να περνάει από ένα δυνατό κροσέ την Bayley αφού πρώτα της αποσπάσει την προσοχή η Nikki.


—  Ο επόμενος αγώνας ήταν ανάμεσα στους Heavy Machinery και τους B-Team, υπό το βλέμμα των Rowan & Bryan που βρισκόντουσαν στο τραπέζι των σχολιαστών παρακολουθώντας και μελετώντας τα βήματα των Machinery. Τελικά οι babyfaces πήραν την νίκη χωρίς να δυσκολευτούν μετά από το Compactor στον Bo Dallas.


Όταν ο αγώνας τελείωσε, ο Seth Rollins εμφανίστηκε με μια καρέκλα και διέλυσε τους B-Team συνεχίζοντας ακόμη σε μια καταστροφική βραδιά, στέλνοντας έτσι το μήνυμα στον Baron Corbin. Λίγο αργότερα στο γκαράζ, οι Kevin Owens & Sami Zayn έκαναν τα παράπονά τους στον Shane McMahon για την εμφάνισή του στο SmackDown Live. Ο Shane ανακοίνωσε ένα 2-Out-of-3 Falls Match μεταξύ Owens & Zayn και Kingston & Rollins.


—  Ακολούθησε ένα backstage promo από τον "εξαφανισμένο" από τα ρινγκ, Aleister Black, λέγοντας πως κάποιος θα επιλέξει να του χτυπήσει την πόρτα για να παλέψει εναντίον του.

—  Στο ρινγκ εμφανίστηκε ο Shane McMahon μαζί με τον Elias και τον Drew McIntyre, μιλώντας για άλλη μια φορά με τα χειρότερα λόγια για τον Roman Reigns. Ο Drew τόνισε ότι αυτή την Κυριακή θα πληρώσει ακριβά για όσα έκανε στον ίδιο και τον Shane χθες βράδυ στο RAW. Εκείνη την στιγμή δεν εμφανίστηκε ο Roman Reigns αλλά... ο παλιός "καλός" φίλος του Shane, ο Miz, ο οποίος μάλιστα έδειξε μερικά highlights από την επίθεση του Reigns κατά του Shane στο RAW.


Ο Miz ξεκαθάρισε πως το SmackDown Live κάποτε ήταν ένα σόου ευκαιρίας για τα νέα ταλέντα του WWE, και πλέον κατάντησε ένα σόου στο οποίο παίρνουν ευκαιρίες μόνο όσοι είναι κοντά στον Shane. Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι ο Miz ήταν αυτός που τον έκανε "Best In The World" και σύντομα θα γίνει αυτός που θα τον τελειώσει.


Ο Shane αναγκάστηκε να προχωρήσει σε μια ανακοίνωση, λέγοντας ότι ο Miz θα αντιμετωπίσει τους Drew McIntyre και Elias, και του έδωσε 10 δευτερόλεπτα να επιλέξει έναν partner της δικής του επιλογής. Ξαφνικά, πίσω από το ρινγκ εμφανίστηκε ο R-Truth ο οποίος προσπαθούσε να κρυφτεί από τους υπόλοιπους διεκδικητές του 24/7 Championship. Εκείνη την στιγμή ο Miz τον είδε και ανακοίνωσε πως απόψε θα δούμε την επανένωση μιας παλιάς ομάδας του WWE από το 2011, της Awesome Truth.


—  Κατά την διάρκεια του αγώνα ο R-Truth βρήκε μπελάδες με τους WWE Superstars να τον κυνηγάνε για να του κάνουν το pinfall και να του πάρουν το 24/7 Title. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει μόνος του ο Miz στο ρινγκ και να ηττηθεί μετά από το Claymore Kick του Drew McIntyre. Τελικά αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Truth να χάσει τον τίτλο του μετά από pinfall του Drake Maverick στο γκαράζ. Αμέσως μετά ο νέος πρωταθλητής πήρε το αυτοκίνητο του διαιτητή και αποχώρησε.


—  Και εδώ περνάμε στο main event της βραδιάς. Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ δυνατά με τους Seth Rollins και Kofi Kingston να κάνουν το 1-0 μετά από το Trouble In Paradise στον Sami Zayn. Έπειτα ο Seth Rollins με ένα δυνατό Stomp έκανε το 2-0 και οι babyfaces κέρδισαν το 2-Out-of-3 Falls Tag Team Match και πήραν το momentum για το επερχόμενο Stomping Grounds της Κυριακής.


Αποτελέσματα SmackDown Live 18/06/2019:

  • Ο Dolph Ziggler νίκησε τον Xavier Woods
  • Οι Heavy Machinery νίκησαν τους B-Team
  • Οι Drew McIntyre & Elias κέρδισαν τους Awesome Truth
  • Ο Drake Maverick νίκησε τον R-Truth
  • Οι Seth Rollins & Kofi Kingston κέρδισαν τους Kevin Owens & Sami Zayn

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη