WWE Stomping Grounds 2019: "The Man" Comes Around...


Το Stomping Grounds PPV ολοκληρώθηκε και το μεγάλο πρόσωπο του σόου ήταν ο Seth Rollins όπου κατάφερε να κερδίσει τον Baron Corbin μετά από ένα κολαστήριο αγώνα, χάρις την βοήθεια της αγαπημένης του, Becky Lynch.


—  Στο Kickoff της βραδιάς είδαμε δράση από το 205 Live, με τον Drew Gulak να βρίσκει τον καλύτερο του εαυτό και να κερδίζει το Cruiseiweight Championship απέναντι στον πρώην πρωταθλητή, Tony Nese, και τον Akiza Tozawa ο οποίος μάλιστα δέχτηκε το pinfall.

—  Το σόου όπως ήταν αναμενόμενο άνοιξε με το RAW Women's Title Match, με την Becky Lynch να αντιμετωπίζει την Lacey Evans σε ένα αγώνα που κράτησε περίπου 20 λεπτά. Η Lynch στο τελείωμα «κλείδωσε» την Evans με το Dis-Arm-Her, με την Lacey να κάνει το tap-out μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων.


—  Μια σημαντική νίκη μετά από αρκετό καιρό σε Pay-Per-View, πήραν οι Kevin Owens & Sami Zayn όπου αντιμετώπισαν τους Big E και Xavier Woods λίγο μετά τον πρώτο γυναικείο αγώνα. Η ομάδα των heels είχε σαφέστατα καλύτερη συνεργασία, αν και στάθηκαν λιγάκι τυχεροί, ο Owens πέρασε από το Stunner τον Woods για να δώσει την νίκη στην ομάδα του!


—  Στο United States Championship Match είδαμε τον Samoa Joe να κυριαρχεί κατά την μεγάλη διάρκεια του αγώνα απέναντι στον Ricochet, με τους δύο παλαιστές να δίνουν αρκετό θέαμα στο κοινό και να κερδίζουν τα "This is awesome" chants του κόσμου. Τελικά, εκεί που κανείς δεν το περίμενε ο Ricochet πέρασε από 630 Splash τον Joe και κέρδισε τον πρώτο του τίτλο στο WWE από το ντεμπούτο του. Λίγο αργότερα στα backstage είδαμε μια όμορφη στιγμή με τον Triple H και άλλους WWE Superstars να δίνουν τα συγχαρητήρια τους στον νεαρό παλαιστή.


—  Για όσους δεν γνωρίζουν, το Stomping Grounds έλαβε μέρος στην πόλη του Daniel Bryan, οπότε ήταν αναμενόμενο ο κόσμος να τον υποστηρίξει και να φωνάξει το όνομά του με το παραπάνω. Ο αγώνας θα μπορούσε να είχε και μεγαλύτερη διάρκεια, μιας και οι δύο ομάδες φάνηκαν να είχαν όμορφη χημεία στο ρινγκ. Ο Otis έκανε τα δικά του για να διασκεδάσει τον κόσμο, ωστόσο ο αδύναμος κρίκος για άλλη μια φορά ήταν ο Tucker, καθώς δέχτηκε το roll-up του Bryan για να χάσουν την ευκαιρία να στεφθούν πρωταθλητές.


—  Πολύ κοντά στο να κερδίσει το SmackDown Women's Title ήταν η Alexa Bliss στον αγώνα της απέναντι στην Bayley. Στη πρώτη φάση η Alexa ανέβηκε στο τρίτο σχοινί για να εκτελέσει το Twisted Bliss, ωστόσο εκείνη την στιγμή η Nikki Cross μπήκε στο ρινγκ για να τα βάλει με την Bayley με αποτέλεσμα να της κοστίσει την ευκαιρία. Έτσι, σε μια δεύτερη ευκαιρία που είχε η Alexa να τελειώσει τον αγώνα με το Twisted Bliss, η πρωταθλήτρια τοποθέτησε τα πόδια της για να "σπάσει" την κίνηση και να την περάσει από το Bayley-To-Belly Suplex και να παραμείνει πρωταθλήτρια.


—  Το επόμενο ματς ήταν μεταξύ Roman Reigns και Drew McIntyre, με τον Shane McMahon να βρίσκεται έξω από το ρινγκ και να δοκιμάζει κάθε βρώμικη τακτική για να κοστίσει τον αγώνα στον "Big Dog". Μάλιστα τον πέρασε μέσα και από το Coast-To-Coast όταν ο διαιτητής ήταν πεσμένος στο ρινγκ, αλλά παρόλα αυτά ο Reigns έκανε το kickout στα 2 χτυπήματα του διαιτητή. Στο τελείωμα του αγώνα ο Roman απέφυγε το Claymore Kick του Drew χτυπώντας τον με Superman Punch και μετέπειτα με Spear για να αποχωρήσει νικητής.


—  Ακολούθησε το Steel Cage Match για το WWE Championship με τον Dolph Ziggler να παίρνει επιτέλους τον επαναληπτικό του αγώνα. Οι δύο παλαιστές δοκίμασαν διάφορες τακτικές "απόδρασης" από το κελί, μιας και υπήρχε το stipulation. Έτσι είδαμε τον Ziggler να... χαροπαλεύει να βγει από την πόρτα, και τον Kofi να έρχεται από το πουθενά και να πηδάει ανάμεσα από τα σχοινιά για να ακουμπήσει πρώτος στο πάτωμα και να πάρει την μεγάλη νίκη. Ο τρόπος και ο χρόνος που έδρασε ο Kingston ήταν πραγματικά εκπληκτικός.


—  Και εδώ περνάμε στο κλείσιμο της βραδιάς, όπου είδαμε το Universal Championship Match με τον Baron Corbin να διαλέγει για Special Guest Referee την Lacey Evans. Η Evans έκανε πραγματικά δύσκολη την ζωή του Rollins καθώς γύρισε τον αγώνα από No Count-Out έως και No Disqualification παίζοντας αρκετά βρώμικα τον ρόλο του διαιτητή. Εν τω μεταξύ, ο πρωταθλητής συνέχιζε να είχε τον απόλυτο έλεγχο παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε.


Στο τελείωμα του αγώνα η Lacey ξεπέρασε κάθε λογικό επίπεδο χτυπώντας στα αχαμνά τον Rollins, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θυμώσει η Becky Lynch και να εισέλθει στην αρένα για να επιτεθεί στην Lacey Evans και να βοηθήσει το αγόρι της. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε και ο διαιτητής που "κόστισε" τον τίτλο στο Super ShowDown από τον Baron Corbin για να μετρήσει το Stomp του Seth Rollins για να τελειώσει κάπου εκεί ο αγώνας με τον "Architect" να παραμένει πρωταθλητής. Το σόου έκλεισε με το ζευγάρι να πανηγυρίζει στην αρένα.


Αποτελέσματα Stomping Grounds 2019:

  • Ο Drew Gulak κέρδισε τους Tony Nese & Akira Tozawa
  • Η Becky Lynch κέρδισε την Lacey Evans
  • Οι Kevin Owens & Sami Zayn νίκησαν τους Big E & Xavier Woods
  • Ο Ricochet νίκησε τον Samoa Joe
  • Οι Daniel Bryan & Rowan επικράτησαν των Heavy Machinery
  • Η Bayley επικράτησε της Alexa Bliss
  • Ο Roman Reigns κέρδισε τον Drew McIntyre
  • O Kofi Kingston κέρδισε τον Dolph Ziggler
  • Ο Seth Rollins κέρδισε τον Baron Corbin

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη