Βολές Batista κατά WWE.


Ο Batista αποκαλύπτει πως τον αντιμετώπισε το WWE, όσο ήταν σε ενεργό δράση. Θα ακολουθήσουν αποσπάσματα από αυτά που ειπώθηκαν από τον ίδιο τον Animal.

Ο former WWE superstar και νυν ηθοποιός Batista, εμφανίστηκε προσφάτως στο MLW Writers Room Podcast. Ανέφερε τα εξής που ακολουθούν:

  • Ο Batista αποθαρρύνθηκε από την στιγμή που επέστρεψε. Ήθελε να επιστρέψει στο WWE ως heel και να κάνει ένα promo ξανασυστήνοντας τον εαυτό του στο κοινό, ωστόσο το WWE ήθελε να τον μετατρέψει σε babyface και έτσι τον επανέφερε για να συμμετέχει με άλλους superstars σε διάφορα sergements.
  • Κοιτώντας στο παρελθόν, ο Batista δεν ήταν ευχαριστημένος με την σωματική του διάπλαση και ήλπιζε να βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση πριν επιστρέψει. Σε μια προσπάθεια να συμμετέχει σε περισσότερες acting gigs, έμεινε μακριά από το bodybuilding για να επιστρέψει.
  • Μάλωνε με τον Vince McMahon, σχεδόν σε καθημερινή βάση.
  • Όταν έφυγε από το WWE, μετά την WrestleMania 30, ήθελε να επιστρέψει στο SummerSlam για να κάνει promote την ταινία όπου και πρωταγωνιστούσε, το Guardians of the Galaxy. Μίλησε με τον Triple H και την Stephanie Mcmahon γι αυτό, γνωρίζοντας πως το Guardians Of The Galaxy θα ήταν ένα σημαντικό hit και από αυτό το WWE θα είχε μια δημοσιότητα, όμως αυτοί αμφέβαλλαν και τον απέρριψαν. Τον είπαν: "Δεν γνωρίζουμε εάν η ταινία θα είναι καλή" και εκεί το θέμα έληξε. Ο Animal ένιωσε πως δεν του είχαν εμπιστοσύνη και πίστη γι αυτόν ή την ικανότητα του να είναι ηθοποιός.
  • Ο Batista και ο Randy Orton κάνανε "νούμερο" με τον Daniel Bryan στην WrestleMania, αλλά δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως το WWE είπε τον Daniel Bryan να μην "πουλήσει" το αποτέλεσμα. Ο Animal ένιωσε πως αυτό "έθαψε" και αυτόν αλλά και τον Viper. Επιπλέον, εκνευρίστηκε όταν η Shield διαλύθηκε την νύχτα αφότου νίκησαν την Evolution.
  • Ο Batista πιστεύει πως η Shield διαλύθηκε πολύ σύντομα. Αφότου η Evolution τους έκανε να μοιάζουν με "εκατομμύρια δολαρίων", το μόνο που είχαν πλέον οι fans να ασχολούνται ήταν για το #Bluetista outfit του Animal.
  • O Batista θεωρεί πως κατέληξε trendy να τον γιουχάρουν οι fans και δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Επέστρεψε για το WWE Universe και δεν είχε πρόβλημα να έρθει αντιμέτωπος με άτομα όπως ο Daniel Bryan ή η Shield. Πραγματικά αυτό το φαινόμενο τον είχε μπερδέψει.
  • Κατά την διάρκεια της δράσης του στο WWE, όταν βρέθηκε στο ίδιο επίπεδο με τον John Cena, πραγματικά αγανάκτησε επειδή το WWE έδωσε στον Cena όλους τους ρόλους για ταινίες και δεν έδωσε στον Animal τίποτα. Ο Batista είδε πως το WWE δεν έδινε αρκετά σε αυτόν, όποτε αποφάσισε να δράσει μόνος του ως ηθοποιός και να κάνει μόνος του οντισιόν για κάποιους ρόλους. Το WWE του είπε: "Είσαι υπό δική μας ιδιοκτησία. Ντύσου και πάνε στην δουλειά σου". Αρνήθηκε μεγάλα ποσά και ευκαιρίες, οι οποίες ήταν η αρχή της αποχώρησης του.
  • Έσπασε την πλάτη του στο τελευταίο ματς του feud του με τον John Cena.
  • Την τελευταία του ημέρα στο WWE (την πρώτη του φορά που παραιτήθηκε), κανένας δεν τον αποχαιρέτησε ή να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του. Οι security guards τον συνόδεψαν στην έξοδο χωρίς να του πουν κάποια φράση όπως "Τα λέμε" ή "Θα τα πούμε ξανά". Αυτό τα έβαλε όλα σε μία άποψη. Ο Batista είχε τελειώσει με το WWE.


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη