NXT TakeOver: Stand & Deliver (Night 1) - Star Ratings

Είμαι ο Αποστόλης από το Ringside House και στο συγκεκριμένο άρθρο θα διαβάσετε την άποψη μου και τις βαθμολογίες μου για την πρώτη βραδιά του NXT TakeOver: Stand & Deliver.

- Zoey Stark vs. Toni Storm - Pre Show

Ήταν ο μοναδικός αγώνας του Pre Show, οπότε δεν είχα πολλές απαιτήσεις ούτως η άλλως, αλλά θεωρώ πως το ματς θα μπορούσε να ήταν πιο γρήγορο όμως τα δύο κορίτσια προτίμησαν να μην ανεβάσουν ρυθμούς τόσο γρήγορα. Μου άρεσε που η Zoey Stark πήρε τη νίκη, αλλά θεωρώ πως η Toni Storm αξίζει κάτι καλύτερο. Επίσης το τελείωμα ήταν σχετικά αργό. Αλλά όπως είπα, ήταν ένα απλό Pre Show Match, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το βαθμολογήσω.

- Pete Dunne vs. Kushida

Ένας αγώνας ξεκάθαρα για τους λάτρεις του τεχνικού στυλ. Ο Pete Dunne απέδειξε ξεκάθαρα γιατί είναι ο καλύτερος techical wrestler στον κόσμο, σε ένα πάρα πολύ καλό opening match. Πιστεύω πως αν ο Kushida δεν φορούσε αυτό το τζιν θα ήταν πιο εύκολο να κινηθεί στο ρινγκ. Όπως και να 'χει, πιστεύω πως αυτό το ματς ήταν ένα πολύ καλό opening.

Rating: 3.75 stars

- Six-Man Gauntlet Eliminator

Το συγκεκριμένο ματς είχε μερικά πολύ δυνατά spots και μου τράβηξαν εύκολα το βλέμμα. Θεωρώ πως από όλους τους performers αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Bronson Reed ο οποίος επίσης δούλεψε περισσότερο σε σχέση με τους άλλους σε αυτό το ματς. Ο Bronson επίσης με εντυπωσίασε με το γεγονός πως έκανε kickout σε 3 συνεχόμενα finishers. Γενικά ήταν ένα πολύ καλό Gauntlet Eliminator.

Rating: 3.75 stars

- Walter vs. Tommaso Ciampa

Ο Tommaso κυριολεκτικά δοκίμασε τα πάντα, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος θα καταφέρει να εκθρονίσει τον Walter από το γιγάντιο αυτό title reign του. Ο αγώνας έγινε από νωρίς chop fest κάτι που μου αρέσει πολύ στο wrestling style των 2 αυτών performers. So far so good θεωρώ πως ήταν ένα από τα καλύτερα ματς της πρώτης βραδιάς και αξίζει να το παρακολουθήσετε.

Rating: 4 stars

- MSK vs. Grizzled Young Veterans vs. Legado Del Fantasma

Ένας τίμιος ομαδικός αγώνας. Για εμένα ήταν το πιο αδύναμο ματς στη κάρτα σε σχέση με τα υπόλοιπα, αλλά σίγουρα αυτό δεν το μεταφράζει σε κακό αγώνα. Ίσως θα μπορούσαν να δουλέψουν καλύτερα όλες οι ομάδες σε αυτή την αναμέτρηση που είχε αρκετή διάρκεια.

Rating: 3.5 stars

- Io Shirai vs. Raquel González

Ήταν το main event της πρώτης βραδιάς και πιστεύω πως έκλεψαν λίγη διάρκεια στο προηγούμενο tag team match, αν αυτός ο αγώνας είχε μεγαλύτερη διάρκεια σίγουρα θα μπορούσε να ήταν και καλύτερος. Έγινε το σωστό και η Raquel κέρδισε τον τίτλο, σε ένα πάρα πολύ καλό ματς. Πιστεύω πως οι μέρες της Io Shirai στο NXT είναι μετρημένες, μιας και όπως όλα δείχνουν πρέπει να αρχίσει την ετοιμασία της για το ντεμπούτο της στο main roster.

Rating: 4 stars




0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη