NXT UK Prelude: The Ring General's Rampage!

What? NXT UK? Πaς καλά Θεόδωρε; Well... όχι, κυρίως γιατί βλέπω πολύ RAW...

Για πρώτη φορά στο σάιτ μας καλύπτουμε το ξεχωριστό TV special του αφανές αγγλικού brand, NXT UK Prelude!
 
Αλλά πριν μπω στο ίδιο το show θέλω να τονίσω ότι μπορεί το NXT UK να μην είναι για τον καθένα καθώς δίνει ένα "indie show" vibe, το οποίο προσωπικά μου αρέσει και παρότι δεν διαφημίζεται αρκετά από το WWE αξίζει μία ευκαιρία. Τα show είναι μικρά, εύπεπτα και πάντα χωρίς εξαιρέσεις έχουν καλό wrestling. Υπενθυμίζω πως το NXT UK προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:00 στο WWE Network.
 
Tyler Bate (w/ Trent Seven) defeated Noam Dar (w/ Sha Samuels)
#1 Contender's Match for the NXT UK Heritage Cup

Το NXT UK Heritage Cup για όσους δεν το ξέρουν είναι κάτι σαν το "Midcard Championship" του NXT UK και οι αγώνες του διεξάγονται υπό τους "British Rounds Rules" τους οποίους θα παραθέσω παρακάτω.

British Rounds Rules
  • Οι αγώνες διεξάγονται σε 6 γύρους με διαλείμματα 20 δευτερολέπτων ανάμεσα τους.
  • Ο κάθε αγώνας είναι 2-out-of-3-falls
  • Το κάθε fall τελειώνει με pinfall, submission ή countout.
  • Όταν ένας superstar κερδίσει ένα fall τελειώνει ένας γύρος.
  • Ο αγώνας τελειώνει όταν ένας διαγωνιζόμενος έχει 2 falls.
  • Εάν υπάρξει DQ ή Knockout αγώνας τελειώνει αυτόματα.
  • Αν τελειώσουν και οι 6 γύροι ο superstar που προηγείται κερδίζει τον αγώνα.
Πριν το match ο NXT UK Heritage Cup Champion, A-Kid, βγήκε στο titantron για να ευχηθεί καλή τύχη στους διαγωνιζόμενους. Ο αγώνας ξεκίνησε φυσικά με chain-wrestling, η ειδικότητα του "Big Strong Boi" και με ένα roll-up πήρε το πρώτο fall σε σχεδόν ένα λεπτό. 

1st Fall - Tyler Bate
O "Scottish Supernova" φυσικά δεν ήταν χαρούμενος και άλλαξε προσέγγιση, αλλά ο Bate παρέμεινε ανώτερος στον 2ο γύρο. O Tyler προσπάθησε για άλλο ένα γρήγορο fall αλλά ο Dar κατάφερε να αντέξει μέχρι τον 3ο γύρο. Ο Noam ξεκίνησε με διάφορα strikes στον 3ο γύρο και πήρε το προβάδισμα και ο Bate απάντησε με μία σκληρή κλωτσιά που έστειλε τον Dar να γίνει ακόμα πιο επιθετικός. Ο Noam πήρε τον έλεγχο με μερικές κλωτσιές στο κεφάλι και ένα body slam στα σχοινιά. Ο Bate προσπάθησε να ξαναπάρει τον έλεγχο αλλά ο Noam συνέχισε να κυριαρχεί το match μέχρι που ένα ιπτάμενο european uppercut του bate ανέτρεψε τη κατάσταση. Ο Bate φάνηκε να γύρισε το γόνατο του σε αυτό το σημείο αλλά ξεκίνησε ένα Airplane Spin και καθώς έδειξε λίγο cockyness δεν πήρε το 2ο fall στον 3ο γύρο. Μπαίνοντας στον 4ο γύρο ο Tyler ξεκίνησε πιο δυνατά με ένα springboard clothesline για ένα κοντινό 2-count. Ο Bate έδειχνε αρκετά ενοχλημένος με το πόδι του όσο συνέχιζε ο αγώνας και ο Dar στόχευσε έξυπνα σε αυτό για να κλείσει τον 4ο γύρο. Ο Noam κατάφερε γρήγορα στον 5ο γύρο να κλειδώσει ένα kneebar για να ισοφαρίσει το σκορ.

2nd Fall - Noam Dar
Ο τελευταίος γύρος ήταν ένα αρκετά συμπυκνωμένο "spot-fest" με τον Samuels να προσπαθεί να βοηθήσει τον Dar αποσπώντας τη προσοχή του Bate αλλά ο Trent τον έριξε από το apron και ο bate έστειλε τον Noam μέσα από τα σχοινιά και μετά τους έριξε όλους με ένα suicide dive. Ο Dar κατάφερε να τον ρίξει μέσα στο ring και προσπάθησε να χτυπήσει το Nova Roller αλλά ο Bate τον χτύπησε με ένα δυνατό δεξί και το Tyler Driver '97 για το 2ο fall και τη νίκη.

3rd Fall - Tyler Bate
Meiko Satomura & Emilia McKenzie defeated Kay Lee Ray & Isla Dawn
 
Αυτή είναι η επιστροφή της Emilia McKenzie στο NXT UK μετά από περίπου 2 χρόνια. Ο αγώνας ξεκίνησε με την Kay Lee Ray & την Isla Dawn να κυριαρχούν απέναντι της Satomura στη γωνία τους με γρήγορα tags και stomps μέχρι που κατάφερε να ξεφύγει και να κρατήσει κάτω τη Dawn. Tag στη McKenzie όπου φάνηκε να αργεί λίγο να εγκλιματιστεί στον αγώνα αλλά κατάφερε να πάρει τον έλεγχο και μοίρασε german suplexes και ένα spear στην Ray για ένα 2-count. Η ομάδα Ray/Dawn ξαναπήρε τον έλεγχο με τη Dawn να χτυπάει ένα σκληρό Back Suplex. Η McKenzie κατάφερε να ανατρέψει τη κατάσταση με ένα Cutter και ένα Hot Tag στην Satomura. Η Satomura χτύπησε ένα Pele Kick στην Ray αλλά η Isla έσωσε τη partner της και της επέτρεψε να χτυπήσει το Gory Bomb όταν η McKenzie έσπασε το pinfall και η Meiko κλείδωσε το crossface. H Dawn πήρε άλλο ένα near-fall με ένα meteora αλλά η Meiko επέζησε και η Emilia μπήκε στο match και πήρε το pinfall στη Dawn με ένα small package στη Dawn. Ήταν το πιο "βασικό" match στο show χωρίς αυτό να είναι κακό.
WALTER defeated Rampage Brown
NXT United Kingdom Championship Match

 
Main Event Time! O αήττητος Rampage Brown εναντίον του "Ring General" WALTER. Οι 2 τιτάνες κλείδωσαν άμεσα και ο Rampage απέφυγε τα chops του WALTER, τον έριξε με ένα shoulder tackle και ένα εντυπωσιακό dropkick. O Brown προσπάθησε ένα suplex στο ringside αλλά ο WALTER ξαναμπήκε στον αγώνα με ένα γερό chop και ένα back suplex στο apron. O Champion συνέχισε με chain wrestling και γερά chops με τον Rampage να αντέχει κάθε σκληρό strike του "Ring General" και απαντώντας με ένα τεράστιο suplex που έδειξε τη δύναμη του διεκδικητή. Μετά οι διαγωνιζόμενοι αντάλλαξαν γερά chops και ο WALTER χτύπησε ένα σκληρό lariat για το 2-count. O Rampage επέστρεψε με ένα γερό slam και οι αγωνιζόμενοι αντάλλαξαν clotheslines, μέχρι που ο champion κλείδωσε το sleeper και προσπάθησε για το powerbomb, αλλά ο Brown απάντησε με ένα σκληρό lariat και ένα shoulder tackle από το δεύτερο σχοινί για μόνο ένα 1-count! O WALTER απέτυχε ξανά να κλειδώσει το sleeper αλλά απάντησε με ένα dropkick και ένα powerbomb, μπαίνοντας στο pinfall με όλο του ο βάρος για ένα πολύ κοντινό 2-count. O champion ανέβηκε στα σχοινιά αλλά ο challenger και χτύπησε ένα πανέμορφο avalance powerslam για ακόμα ένα near-fall. Ακολούθησε ένα Back Suplex & το Gutwrench Bomb. Ο WALTER προσπάθησε με ένα ακόμα γερό chop στο λαιμό και δύο γιγάντια lariat δεν κατάφερε ακόμα να πάρει το pinfall!! Ο WALTER προσπάθησε να κλειδώσει το sleeper αλλά ο rampage δεν το άφηνε να γίνει και ο "Ring General" απάντησε με ένα german suplex και ένα τελευταίο powerbomb. Ακολούθησε το splash από τη κορυφή των σχοινιών και το 3-count υπέρ του WALTER. Πραγματικά φανταστικός αγώνας.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη