NXT TakeOver: Stand & Deliver (Night 2) - Star Ratings

Είμαι ο Αποστόλης από το Ringside House και στο συγκεκριμένο άρθρο θα διαβάσετε την άποψη μου και τις βαθμολογίες μου για την δεύτερη βραδιά του NXT TakeOver: Stand & Deliver.

- Breezango vs. Killian Dain & Drake Maverick - Pre Show

Ένας αρκετά ικανοποιητικός αγώνας για το Pre Show. Πιστεύω πως ήταν σωστή επιλογή που οι Killian Dain & Drake Maverick πήραν τη νίκη για να γίνουν #1 Contender's, διότι οι Breezango δεν θα είχαν καμία απολύτως ευκαιρία απέναντι στους MSK. Είμαι φαν του Killian Dain για σχεδόν 5 χρόνια, όταν αγωνιζόταν στο WCPW ως Big Damo. Και σίγουρα χαίρομαι όταν τον βλέπω να παίρνει νίκες. Όπως και να έχει, είναι Pre Show και δεν υπάρχει λόγος να το βαθμολογήσω.

- Jordan Devlin vs. Santos Escobar

Ένα πανέμορφο Ladder Match από δύο σπουδαίους Cruiserweights. Οι δυο performers με δικαίωσαν από τη στιγμή που είδαμε μερικά σκληρά highlights, όπως για παράδειγμα η πτώση του Jordan Devlin με Moonsault από τη κορυφή της σκάλας. Νομίζω ήταν ο καλύτερος τρόπος να ανοίξεις ένα σόου. Ο Santos μπορεί να πήρε τη νίκη, αλλά πιστεύω πως αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Jordan Devlin. Θέλω να δω τον Ιρλανδό να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον.

Rating: 3,5 stars

- The Way vs. Shotzi Blackheart & Ember Moon

Οι ρυθμοί φαίνεται να έπεσαν στο επόμενο ματς ανάμεσα στην ομαδική κατηγορία των γυναικών. Οι διαγωνιζόμενες επιχείρησαν μερικές "ακραίες" κινήσεις που κατά την ταπεινή μου άποψη καλό είναι να μην πειραματίζονται τόσο επικίνδυνα. Το ματς είχε μερικά botch σε μικρά σημεία, και νομίζω πως είχε μεγάλη διάρκεια απ' ότι θα έπρεπε. Θα γίνω λίγο σκληρός, αλλά ναι περίμενα κάτι καλύτερο. Θεωρώ πως τα singles women's matches του NXT είναι σε ανώτερο επίπεδο, σε σχέση με την tag team women's division του κίτρινου brand, και οπωσδήποτε πρέπει να το δουλέψουν.

Rating: 2.25 stars

- Johnny Gargano vs. Bronson Reed

Πραγματικά πολύ καλός αγώνας, και οι δύο έδωσαν το 100% και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από πολύ καλό. Αρχικά να δώσουμε ένα μεγάλο respect στον Bronson Reed που μέσα σε 2 συνεχόμενες νύχτες κατάφερε να μας αποδείξει πως παρά τα περιττά κιλά του, είναι ένας υπέρ-ταλαντούχος παλαιστής και έχει φοβερές ικανότητες στο ρινγκ με οποιονδήποτε και να τον βάλεις αντίπαλο. Ο Gargano κράτησε τον τίτλο, αλλά ήταν σίγουρα από αυτά τα ματς που είχες αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για το ποιος θα φύγει νικητής. 

Rating: 3.75 stars

- Finn Balor vs. Karrion Kross

Συγνώμη που θα το πω, αλλά ο αγώνας ήταν απογοητευτικός σε σχέση με αυτό που θα περίμενα. Το finisher του Karrion Kross είναι κάτω του μετρίου, για να μην πω κάτι χειρότερο. Αργός ρυθμός με απλά δυνατά χτυπήματα, και με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν είδα αυτό το κάτι που θα με έκανε να πω: "ναι ρε φίλε, αυτό ήταν φοβερό". Ένας μέτριος αγώνας, με αργό ρυθμό και ένα κακό τελείωμα. Επίσης ο Karrion κατά τη γνώμη μου σαν χαρακτήρας μπορεί να έχει ενδιαφέρον, αλλά για πρωταθλητής του NXT θεωρώ πως είναι νωρίς ακόμη. Δεν είναι 100% έτοιμος. Κρίμα γιατί περίμενα κάτι καλύτερο...

Rating: 2,5 stars

- Adam Cole vs. Kyle O'Reilly

Πως να δω WrestleMania μετά από αυτό το ματς που είδα στο τέλος του TakeOver; Απαντήστε μου. Οι δυο τους ξεπέρασαν τα όρια του wrestling. Θες storytelling; Το έχει. Θες δυνατά χτυπήματα σε όλα τα σημεία του σώματος; Το έχει. Θες χρήση αντικειμένων; Το έχει. Θες τρελά kickouts; Και αυτά τα έχει. Μόνο αν το δεις το ματς θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε. Πρέπει απλά να το δείτε. Πιστεύω πως αν το ματς είχε πιο γρήγορη ροή, θα μπορούσε να ήταν και 5 star.

Rating: 4.5 stars

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη