NXT TakeOver: Stand & Deliver (Night 2): Fight Forever!

Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η δεύτερη βραδιά του NXT TakeOver: Stand & Deliver και σαφές πως για άλλη μια φορά είδαμε ένα εκπληκτικό σόου. Το Ringside House βρίσκεται εδώ σαν βράχος, με τον Νίκο να μεταδίδει όλα όσα διαδραματίστηκαν στο TakeOver του κιτρινόμαυρου Brand! Let's Go...

PRE-SHOW

Στο KickOff είδαμε ένα Tag Team Match μεταξύ των Breezango και Drake Maverick & Killian Dain. Άνοιξαν κωμικά τον αγώνα ενώ αργότερα σοβάρεψε η ροή. Οι Breezango είχαν τον έλεγχο αρχικά, ωστόσο ο Killian Dain δεν άφησε καμιά ευκαιρία χαμένη και γύρισε τον αγώνα. Εκτόξευσε τον παρτενέρ του, Drake, πάνω στον Fandango και πήραν έτσι την νίκη.

MAIN SHOW

SANTOS ESCOBAR VS. JORDAN DEVLIN - LADDER MATCH TO DETERMINE THE UNDISPUTED NXT CRUISERWHEIGHT CHAMPION 

Εναρκτήριος αγώνας ήταν το Ladder Match για τον Cruiserwheight τίτλο. Οι Escobar και Devlin έδωσαν υπέροχο αγώνα με σχετικά γρήγορη ροή. Ο Devlin επιχείρησε ένα καταπληκτικό Moonsault πηδώντας από τα σχοινιά πάνω στον αντίπαλο του ο οποίος βρισκόταν στο Ringside. Ύστερα ο Santos δημιούργησε ένα μικρό Momentum αλλά, ο Jordan άλλαξε την ροή και πάλι. Επιχείρησε μάλιστα ένα πανέμορφο Moonsault από την κορυφή μιας σκάλας και ύστερα πήγε για τον τίτλο. Οι teammates του Escobar αμέσως εμφανίστηκαν και τον πέταξαν κάτω, δίνοντας ελπίδες στον leader τους. O Devlin βέβαια δεν τα παράτησε και πάλι εκτέλεσε μια όμορφη και εντυπωσιακή κίνηση από την κορυφή της σκάλας. Η τύχη του Ιρλανδού σταμάτησε εκεί, καθώς λίγα λεπτά μετά ο Santos με ένα Headbutt τον έστειλε από την κορυφή της σκάλας πάνω σε μια άλλη σκάλα! Ohh Yeahhh! Όπως καταλάβατε είχαμε αρκετές πτώσεις. Νικητής ο Escobar και πλέον ξεκάθαρος Cruiserwheight Champion! 


SHOTZI BLACKHEART & EMBER MOON VS. CANDICE LERAE & INDI HARTWELL - NXT WOMEN'S TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH 

Ο δεύτερος αγώνας της βραδιάς ήταν για τους γυναικείους ομαδικούς τίτλους με τις πρωταθλήτριες, Ember Moon και Shotzi Blackheart να αγωνίζονται ενάντια την Candice LeRae και Indi Hartwell. Well... I think you know me. Δεν παρακολούθησα και πολύ τον αγώνα, επομένως δεν έχω να σας μεταφέρω και πολλά. Είχε γρήγορο ρυθμό αλλά μου φάνηκε πως κράτησε λίγο περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε και εννοείται πως είχε τα botches του όπως για παράδειγμα το κακό suicide dive της Shotzi. Κορίτσια πόσες φορές θα τα πούμε; εάν δεν είμαστε έτοιμοι για μια κίνηση, δεν την εκτελούμε. Οι πρωταθλήτριες έκαναν το retain! 


JOHNNY GARGANO VS. BRONSON REED - NXT NORTH AMERICAN CHAMPIONSHIP MATCH 

Ύστερα ο Johnny Gargano υπερασπίστηκε τον North American τίτλο ενάντια τον νικητή του Gaunlet Match στην 1η βραδιά του TakeOver, τον Bronson Reed. Ο τυπικός Gargano προσπαθούσε να βρει διάφορα κόλπα και είχε το πάνω χέρι στην αρχή του Match. O Reed πρόλαβε να πιάσει στον αέρα τον Gargano και χτύπησε με ένα δυνατό powerslam, λίγο αργότερα με Chokeslam και ύστερα με ένα suplex. Ο Johnny γύρισε τον αγώνα με ένα backstabber. Ο Gargano προσπαθούσε να λήξει τον αγώνα, μα ο Bronson αντεπιτίθεται με ένα ισχυρό suplex, αλλά δεν ήταν αρκετό για την νίκη. Ο πρωταθλητής κλείδωσε και ένα Submission στο οποίο μετά βίας ξέφυγε ο διεκδικητής, ενώ αργότερα ο δεύτερος πέταξε στο κέντρο του Ring τον Champ και πήγε για το "Tsunami". Βρέθηκε κοντά στην νίκη ο Reed με ένα powerbomb, όμως ο Austin Theory ο οποίος βρισκόταν στην γωνία του Champ, τοποθέτησε το πόδι του στο σχοινί και το Pin σταμάτησε. Είδαμε τα near falls, την προσπάθεια του Reed και ένα μικρό superkick party στο φινάλε, αλλά ο Johnny Gargano έκανε Retain τον τίτλο του! 


FINN BALOR VS. KARRION KROSS - NXT CHAMPIONSHIP MATCH 

Έπειτα είχαμε το CO Main Event της βραδιάς. Ο πρωταθλητής Finn Balor καλείται να υπερασπιστεί τον NXT τίτλο ενάντια τον πρώην πρωταθλητή, karrion kross. Είχαν ένα faceoff και έδειχναν ασέβεια μεταξύ τους. Ο Balor προσπαθούσε να ορμήσει, μα η δύναμη του Kross ήταν αδιαπέραστη. Ο Balor μάλιστα συνεχώς γελούσε ενώ ο αντίπαλος του συνεχώς τον έριχνε! Αφού ο πρωταθλητής έδειχνε ασέβεια ο Karrion πήγε να τον δολοφ... εμ εννοώ να τον σαπίσει στο ξύλο. Ο πρωταθλητής μπλόκαρε και απέφυγε κάποια χτυπήματα και στόχευε το αριστερό χέρι του Kross και μάλιστα πέτυχε ένα όμορφο armbar. Ο Ιρλανδός φάνηκε δυνατός και κουβάλησε το Match. Πετύχαινε συνεχώς διάφορες κινήσεις, όπως τo Bloody Sunday και πολλαπλά Drop Kicks, ωστόσο ο Karrion πιστός στο gimmick του, δεν χαμπαριάζει στον πόνο και συνεχώς προσπαθεί να αντεπιτεθεί. Κοντά στα τελειώματα ο Ιρλανδός πρωταθλητής πέτυχε το Coup De Grace, αλλά ο "Spartan Cosplayer" έκανε kickout και κλείδωσε ξαφνικά το Kross Jacket! O Finn κατάφερε να γλυτώσει από τα χέρια του, μόνο και μόνο για να τον σαπίσει ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα o Challenger. Εν τέλη ο Kross με το Finisher του το οποίο είναι απλά ένα γελοίο μπουκέτο με τον πήχη, πήρε την νίκη και ανέκτησε τον τίτλο που ποτέ δεν έχασε. Κρίμα για τον Finn Balor, καθώς κι εγώ είμαι φαν του, αλλά το γνώριζα από την αρχή ότι θα έχουμε νέο πρωταθλητή. 


KYLE O'REILLY VS. ADAM COLE - UNSANCTIONED MATCH 

Και τελευταίο Match ήταν και ξεκάθαρα το Match of the Night! Η προσωπική κόντρα του Adam Cole και Kyle O'Reilly κορυφώνεται με αυτόν τον αγώνα και μας προσφέρει υπέροχο βρομόξυλο, υπέροχο Classic Wrestling του NXT! Σχεδόν σε ολόκληρη την διάρκεια φάνηκε ο Cole να έχει το πάνω χέρι, αλλά ο Kyle αγωνίστηκε σκληρά χωρίς να τα παρατήσει. Ο Kyle μάλιστα δέχτηκε τόσο βρομόξυλο που λογικά δεν θα ήξερε που βρισκόταν εκείνη την στιγμή, χρήση πολλών αντικειμένων, καταστράφηκε μέχρι και το Stage και η διάρκεια έφτασε τα 40 λεπτά. Ο Cole καθώς εκνευρίστηκε και έβγαλε εκτός τον διαιτητή ο οποίος διαιτητής μάλλον έπαθε Main Roster αρρώστια, ο Cole λοιπόν ύστερα πέτυχε το PANAMA SUNRISE, ωστόσο με τον Ref εκτός, δεν υπήρχε κάποιος να κάνει το Count. Ένα ακόμα πολύ near fall ήταν όταν ο O'Reilly επιχείρησε το Finisher του ίδιου του, του αντιπάλου, το Last Shot! Το φινάλε του αγώνα ήταν με τον Kyle να δένει στο πόδι του μερικές αλυσίδες (για μπόνους  20% True damage) και πήδηξε πάνω στον Adam, στον οποίο πριν είχε τοποθετήσει μια καρέκλα. Νικητής ο φίλος μας ο Kyle! Great Job Guys! Αν και θα προτιμούσα ένα κλικ ταχύτερο τον αγώνα, δηλαδή λιγάκι πιο γρήγορη ροή, δεν έχω παράπονα. Καταπληκτικό Main Event και δικαίως που το βάλανε! 


Αυτό λοιπόν ήταν το NXT TakeOver: Stand & Deliver. Ένα αξιοσημείωτο TakeOver όπως συνήθως. Τα λέμε ξανά το Σαββατοκύριακο με το μεγαλύτερο Event του Wrestling, την WrestleMania 37, την μανία της πάλης! 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη