NXT 13/04/2021: The "Time Splitter" Strikes Gold!

THANK YOU SWEET JESUS I'M FREE FROM THE RED DEVIL... Εννοώ καλησπέρα σας, είμαι ο Θοδωρής από τo Ringside House και αυτά είναι τα σημαντικότερα γεγονότα απο τo χθεσινό NXT. 
 
NXT Champion Karrion Kross opens the show
 
To show ξεκίνησε με τον νέο NXT Champion, Karrion Kross (μαζί φυσικά με την Scarlett) να μας λένε ένα εμφατικό "I told you so". Δήλωσε ότι παρόλο που ο Finn Balor είναι ένας από τους καλύτερους παλαιστές στο πλανήτη, ο χρόνος πάντα κάνει το κύκλο του και ο τίτλος είναι πάλι στα χέρια του. Πριν φύγει είπε πως όποιος θέλει να του πάρει τον τίτλο είναι ευπρόσδεκτος να προσπαθήσει.
NXT Tag Team Championship Match
NXT Tag Team Champions MSK defeated Killian Dain & Drake Maverick
 
OK, θα το πω. Το ζευγάρωμα Dain/Maverick είναι αυτό που λέμε... lovely. Ο Dain κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα με τη δύναμη του αλλά εν τέλη η συνεργασία των MSK κατάφερε να ρίξει τον Dain από τα πόδια του. To "Beast of Belfast" μας έδειξε βέβαια πόσο καλός είναι και αφού κατάφερε να τους ελέγξει άλλη μία φορά ο Maverick έσωσε τον partner του με ένα headscissors και η ομάδα Dain/Maverick προσπάθησε να κερδίσει κάνοντας powerbomb τον Drake, ακριβώς όπως στο pre-show του takeover. Ο Wes Lee βέβαια έσωσε τον Carter και μαζί κατάφεραν να στείλουν τον Killain εκτός ring. Μετά πήραν τη νίκη με ένα assisted neckbreaker bomb για να κρατήσουν τους τίτλους τους. Μετά το match η Imperium (πλην του WALTER) επιτέθηκε στον Dain αφήνοντας τον πεσμένο στο ring.
Mercedes Martinez defeated Jessi Kamea (w/ Aliyah & Robert Stone)
 
Basic but fun & quick. Η Kamea είχε τον έλεγχο στην αρχή αλλά η Martinez αντεπιτέθηκε με μία γονατιά και ένα Death Valley Driver για τη νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα η Martinez έθεσε τη προσοχή της στην νέα NXT Women's Champion Raquel Gonzalez προειδοποιώντας την ότι θέλει τον τίτλο της.
 NXT Cruiserweight Championship Match
Kushida defeated NXT Cruiserweight Champion Santos Escobar
 
O Kushida επιτέλους φοράει κανονικό wrestling gear και ο Escobar έστειλε την Legado Del Fantasma στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα. Φυσικά το match ήταν υπέροχο όταν περιλαμβάνει τον Kushida αλλά βεβαίως και ο Escobar είναι από τους καλύτερους cruiserweight στον πλανήτη, παρά το μεθοδικό του στυλ. Άργησε να πάρει μπρος με τον "Emperor of Lucha Libre" να κρατάει τον "Time Splitter" κάτω και να μην τον αφήνει να δουλέψει το τεχνικό του στυλ. Ο Kushida αντεπιτέθηκε με γρήγορα strikes και χτύπησε ένα Butterfly Suplex από τη κορυφή της γωνίας που το ακολούθησε ένα  Suplex για ένα κοντινό 2-count στον πρωταθλητή ο οποίος το έσπασε με ένα rope break. Ο Escobar ξαναπήρε τον έλεγχο γυρίζοντας ένα springboard enzuigiri σε ένα backstabber και προσπάθησε για το Phantom Driver. O Kushida το ανέτρεψε και μετά από μία ανταλλαγή πολλών roll-up ο Kushida πήρε το 3-count και το πρώτο του championship στο NXT. Congratulations Kushida . TITLE CHANGE!!
NXT Women's Champion Raquel Gonzalez & Dakota Kai speak
Basically, Raquel turns face... δείχνοντας σεβασμό στην Dakota Kai για τη βοήθεια στο ξεκίνημα της και στην πρώην πρωταθλήτρια Io Shirai. Πριν συνεχίσει να μιλάει την διέκοψε η "La Wera Loca", Franky Monet (πρώην Taya Valkyrie) μαζί με τον σκύλο της Prince Presley (ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ). Αφού καυχήθηκε και ανακοίνωσε την άφιξη της η Gonzalez της απάντησε πώς αν τη ξανά διακόψει, ο σκύλος της θα βρεθεί σε άβολο σημείο... Αλλά δεν τελειώνουμε εδώ καθώς οι 2 Women's Champions του main roster, Rhea Ripley από το RAW και Bianca Belair από το Smackdown έκαναν την εμφάνιση τους και γιόρτασαν τις μεγάλες τους νίκες μαζί με τη Gonzalez. That was nice.

- Επίσης μάθαμε ότι την επόμενη εβδομάδα κάνει το ντεμπούτο της η "Warrior of the Sun" Sarray. Πριν το επόμενο match είχαμε τον Roderick Strong με τη γυναίκα του Marina Shafir να δηλώνει στον William Regal ότι τελείωσε με το ΝΧΤ.
 Isaiah "Swerve" Scott defeated Leon Ruff
 
Όλοι ξέρετε πόσο αγαπάω τον "Swerve", ειδικά τώρα που είναι heel. Ο αγώνας ήταν αρκετά αμφίρροπος με τον Ruff να προσπαθεί να πάρει τη νίκη με κάθε πιθανό springboard move που έχει και τον Scott να απαντάει με γερά strikes. Μετά από πολύ προσπάθεια ξέφυγε από τον έλεγχο του Swerve και απάντησε με ένα springboard cutter στέλνοντας τον Scott εκτός ring. Η αναμέτρηση γινόταν ακόμα ακόμα πιο γρήγορη λεπτό προς λεπτό με τον Ruff να προσπαθεί με όλη του τη δύναμη χτυπώντας ένα εκπληκτικό Super Frankensteiner για το 2-count. O Scott απέφυγε ένα πολύ κοντινό 2-count από ένα rollup του Leon και κατάφερε να πάρει τη νίκη μετά από ένα Package Driver. Go Swerve!
Bronson Reed, Dexter Lumis, Ember Moon & Shotzi Blackheart defeated 
The Way (Johnny Gargano, Austin Theory, Candice LeRae & Indi Hartwell)
 
Ακόμα και το τυπικό "multi person tag match" είναι καλό στο ΝΧΤ. Φάνηκε πάντως ότι τελείωνε ο χρόνος οπότε είχαμε ένα σπριντ από κινήσεις και το ανατριχιαστικό ρομάντζο της Indi με τον Dexter... STOP IT, IT'S CREEPY. Βέβαια ακόμα και κάτι ανατριχιαστικό μπορεί να είναι αστείο με την Hartwell να προσποιείται ότι έχει βγει knock-out για να τη σώσει ο "ήρωας" της και να τον βγάλει εκτός του αγώνα. Αυτό φάνηκε βέβαια να δουλεύει εναντίον του "The Way" καθώς ο Reed πήρε τη νίκη κάνοντας το pin στον Theory μετά το, and i quote Wade Barrett, TSUNAMI!!! Σοβαρά Barrett μη το σταματήσεις ποτέ.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη