RAW 12/04/2021: Ψάχνει για εκδίκηση

Το πρώτο επεισόδιο του RAW μετά την WrestleMania 37 ολοκληρώθηκε, και το Ringside House είναι εδώ με το αναλυτικό ρεπορτάζ με όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας.

Το κόκκινο σόου ξεκίνησε με τον Bobby Lashley να βρίσκεται στα backstage και να τον διακόπτει ο Riddle για να τον προκαλέσει δίχως δεύτερη ευκαιρία σε αγώνα. Ο Lashley χαστούκισε τον Riddle και δέχτηκε την πρόκλησή του. Επίσης κάτι άλλο που αξίζει να σημειωθεί είναι πως έγινε ένα καλό upgrade στο Thunderdome καθώς πρόσθεσαν περισσότερες οθόνες στην αρένα.

Bobby Lashley vs. Riddle

Καθώς ο Riddle έκανε την είσοδο του, ο πρωταθλητής του επιτέθηκε έξω από το ρινγκ και τον πέρασε από μερικά slams στο barricade. Ο αγώνας συνεχίστηκε όταν οι δυο τους επέστρεψαν στο ρινγκ, με τον Lashley να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να κάνει ότι θέλει τον αντίπαλο του. Στο τέλος του αγώνα ο Riddle ανέβηκε πάνω στο σχοινί για να κάνει πτώση, αλλά έπεσε άτσαλα στο ρινγκ και ο Lashley τον πέρασε σύντομα από το Hurt Lock για να πάρει την νίκη.


The Viking Raiders vs. Benjamin & Alexander

Επιτέλους μετά από πάρα πολύ καιρό, είδαμε και επίσημα την επιστροφή των Viking Raiders στα τηλεοπτικά προγράμματα του WWE. Στον πρώτο τους αγώνα με το κόκκινο σόου αντιμετώπισαν τους Shelton Benjamin και Cedric Alexander, ο Erik πήρε χρόνο στο ρινγκ, αλλά όταν έγινε το tag στον Ivar μπήκε στο ρινγκ και έκανε εύκολο το έργο της ομάδας του μετά το Viking Experience.


Η επιστροφή της Charlotte Flair

Η Charlotte έκανε την επιστροφή της στην τηλεόραση, αφού έχασε την φετινή WrestleMania. Ξεκίνησε κατηγορώντας την Asuka που έδωσε την ευκαιρία στην Rhea Ripley για το RAW Women's Title, ενώ όταν της είχε ζητήσει αυτή μια ευκαιρία δεν την πήρε. Αναμενόμενο φυσικά ήταν και το γεγονός να κράξει την Ripley αποκαλώντας την "snake", ενώ ανέφερε και μερικά ονόματα τα οποία είχε κερδίσει στο παρελθόν όταν ήταν πρωταθλήτρια. Η Charlotte απλά απαίτησε σεβασμό από όλους προς το όνομα της, ενώ έστειλε και το μήνυμα στο υπόλοιπο locker room.


RAW Women's Championship Rematch
Rhea Ripley (c) vs. Asuka

Επαναληπτικό αγώνα για τον μεγάλο τίτλων των γυναικών, πήρε η πρώην RAW Women's Champion, Asuka απέναντι στην νέα πρωταθλήτρια, Rhea Ripley. Οι δύο γυναίκες ήταν σαφέστατα κουρασμένες από το χθεσινό αγώνα που είχαν στη WrestleMania, και αυτό φάνηκε κατά την διάρκεια του ματς. Όταν βγήκαν έξω από το ρινγκ, τότε εμφανίστηκε η Charlotte Flair όπου επιτέθηκε και στις δύο για να τελειώσει ο αγώνας με disqualification. Και όπως όλα δείχνουν, ίσως αυτό μας οδηγήσει σε Triple Threat Match για τον τίτλο στο επόμενο Pay-Per-View.


Η εξήγηση της Alexa Bliss

Η Alexa Bliss έκανε την εμφάνιση της στα backstage κάνοντας κούνια. Αναφέρθηκε στα γεγονότα που συνέβησαν χθες βράδυ στην WrestleMania λέγοντας ότι η WrestleMania ήταν πολύ διασκεδαστική, ενώ ταυτόχρονα άφησε αρκετά ερωτήματα στον κόσμο. Έπειτα μας αφηγήθηκε μια ιστορία για το πως ήταν ένα χαμένο κοριτσάκι έως ότου βρήκε το σκοτάδι, δέθηκε μαζί της και την δίδαξε πολλά πράγματα. Αλλά τότε το σκοτάδι εξαφανίστηκε. Στο τέλος η κάμερα έπεσε πάνω σε μια παράξενη κούκλα που καθόταν δίπλα της σε μια κούνια στην παιδική χαρά της Alexa, όπου εκεί μας γνώρισε την νέα της φίλη που την λένε Lily. 


MizTV - Special guest: Maryse

Ο Miz μαζί με την γυναίκα του, Maryse ήρθαν στο ρινγκ για να μας ανακοινώσουν την πρεμιέρα στο νέο τους ριάλιτι σόου. Αργότερα αναφέρθηκε στον αγώνα που είχε με τον Bad Bunny τονίζοντας πως μετά από αυτό το ματς τον έκανε και επίσημα WWE Superstar. Ο Damian Priest βγήκε στο ρινγκ για να εκνευρίσει τον Miz λέγοντας πως ο Bunny του έκλεψε το spotlight στην WrestleMania 37 και αυτός δεν έκανε τίποτα για αυτό. Μετά από μια μικρή λεκτική αντιπαράθεση, καταλήξαμε στον επόμενο αγώνα της βραδιάς.

Handicap Match
Damian Priest vs. The Miz & John Morrison

Σε αυτό το Handicap Match δεν είδαμε τίποτα το ιδιαίτερο πέρα από τον Miz του οποίου έπεσαν τα παντελόνια κατά την διάρκεια του αγώνα. Τότε η Maryse απέσπασε την προσοχή του Damian Priest για να έρθει από πίσω με βρώμικο τρόπο ο "A-Lister" και να κλέψει την νίκη με roll-up.


Dana Brooke & Mandy Rose vs. Shayna Baszler & Nia Jax

Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε αυτές τις δύο ομάδες να συγκρούονται αρκετά στα backstage, οπότε αυτή την Δευτέρα είδαμε ένα ομαδικό αγώνα ο οποίος αναμενόμενο ήταν να είναι μέτριος έως κακός. Δεν είδαμε απολύτως τίποτα το ιδιαίτερο πέρα από την Nia Jax να προσπαθεί να ανέβει στο ρινγκ και στο τέλος να πέφτει από δικό της λάθος. Τότε η Mandy γέλασε μαζί της και αποχώρησαν από το ρινγκ λέγοντας πως δεν αξίζει να συνεχιστεί το ματς, χάνοντας με count-out...


Το κυνήγι για το WWE Championship

Ο MVP βγήκε στο ρινγκ και έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Drew McIntyre λέγοντας πως προσπάθησε όσο πιο σκληρά μπορούσε στο ματς που είχε με τον Bobby Lashley στην WrestleMania 37, αλλά απέτυχε διότι κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο Hurt Lock του WWE Champion. Ο McIntyre βγήκε έξω στο ρινγκ και παραδέχτηκε πως δεν κατάφερε να ξεφύγει από το Hurt Lock, αλλά δεν τελείωσαν όλα εκεί διότι ζήτησε επαναληπτικό αγώνα για τον τίτλο. Τότε τους διέκοψε ο Braun Strowman ο οποίος ανέφερε πως στην WrestleMania ξεφτίλισε τον Shane McMahon μέσα στο Steel Cage οπότε αν κάποιος αξίζει ευκαιρία για τον τίτλο, είναι ο ίδιος. Αμέσως μετά τους σταμάτησε ο Randy Orton για να τονίσει πως η ιστορία με την Alexa Bliss και τον Fiend τελείωσε, οπότε είναι έτοιμος να κατακτήσει για ακόμη μια φορά το WWE Title. Ο MVP έχασε τα λογικά του και τότε στο ρινγκ ήρθε ο Adam Pearce για να ανακοινώσει ένα Triple Threat Match ανάμεσα σε Braun Strowman, Randy Orton και Drew McIntyre με τον νικητή να παίρνει ένα αγώνα απέναντι στον πρωταθλητή Bobby Lashley στο επόμενο Pay-Per-View, WrestleMania Backlash.


The New Day vs. Elias & Jaxson Ryker

Εμφανίστηκε ο Elias μαζί με τον Jaxson Ryker με τον πρώτο να δίνει τα εύσημα στον Shane McMahon για την μεγάλη του προσπάθεια στο Steel Cage Match της WrestleMania. Ενώ μετά αποφάσισε να αφιερώσει ένα τραγούδι αλλά γρήγορα διακόπηκαν από τους New Day. Οι Kofi Kingston & Xavier Woods έκαναν ένα comedy promo σχετικά με την κατάντια του Elias, με τον Elias να τους θυμίζει για την ήττα τους από τον Omos στην WrestleMania. Έπειτα οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε ματς. Ο Kingston με τον Jaxson πάλεψαν για λίγα λεπτά στο ρινγκ, μέχρι που ο Xavier Woods έκανε το tag για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του μετά από combo των New Day.


Firefly Fun House

Ο Bray Wyatt εμφανίστηκε στο Firefly Fun House μαζί με τις μαριονέτες του, και μας είπε ότι αισθάνεται καλά και πως δεν τον επηρέασε τόσο πολύ η προδοσία της Alexa Bliss, διότι αργά ή γρήγορα θα γυρίσει ξανά σε αυτόν. Τόνισε πως δεν κρατάει κανέναν με τον ζόρι στην παρέα του και ότι σύντομα θα προσπαθήσει να κάνει επαναφέρει τον εαυτό του σε φυσιολογικούς ρυθμούς.


Triple Threat Match
Braun Strowman vs. Randy Orton vs. Drew McIntyre

Και περάσαμε στο main event της βραδιάς, με τον Randy Orton κατευθείαν να αποφεύγει οποιαδήποτε επαφή με τους αντιπάλους του καθώς οι Drew McIntyre και Braun Strowman πάλευαν. Αργότερα όταν μπήκε στο ρινγκ είδαμε τον Braun Strowman να παίρνει τα πάνω του και να τους ρίχνει κάτω. Ο Strowman συνέχισε ως φαβορί του αγώνα να κυριαρχεί χτυπώντας με τα σιδερένια σκαλοπάτια τους αντιπάλους του, αλλά ο Orton κατάφερε να τον περάσει από ένα DDT και να εκτελέσει το RKO, όταν όμως πήγε να κάνει το pinfall, ο McIntyre έτρεξε κατά πάνω του για να τον χτυπήσει με Claymore και να κλέψει αυτός την νίκη. Όταν ο αγώνας τελείωσε, ακούστηκε η μουσική του MVP με τον ηγέτη της Hurt Business να βγαίνει στην αρένα και να τραβά την προσοχή του McIntyre, τότε από πίσω εμφανίστηκαν οι T-Bar & Mace για να περάσουν από Double Chokeslam τον "Scottish Warrior" με τις κάμερες να κλείνουν εκεί...


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη