BREAKING: Samoa Joe, Kalisto, Tucker και άλλοι Superstars απολύθηκαν από το WWE

Όπως καταλάβατε, έφτασε η σεζόν για το ξεσκαρτάρισμα στο WWE και η εταιρία του Κονέκτικατ έβγαλε πριν από λίγο στη δημοσιότητα τα ονόματα που πλέον αποτελούν παρελθόν από το WWE.

Πρόκειται για τους Samoa Joe, Billie Kay, Peyton Royce, Mickie James, Chelsea Green, Tucker, Kalisto, Bo Dallas και Wesley Blake οι οποίοι απολύθηκαν σήμερα, 15 Απριλίου 2021 από το WWE.

Samoa Joe:

Μεγάλη εντύπωση μας προκάλεσε το όνομα του Samoa Joe μέσα στη λίστα, ο οποίος την τελευταία του εμφάνιση έκανε στην WrestleMania 37 ως σχολιαστής. Όταν το WWE τον απέσυρε από την ομάδα σχολιασμού, ο περισσότερος κόσμος (όπως κι εμείς) πίστεψε πως θα γίνει επιτέλους η επιστροφή του στο ρινγκ. Και ξαφνικά λίγες μέρες μετά μαθαίνουμε πως ο "Samoan Submission Machine" αποτελεί οριστικά παρελθόν από το WWE.

Tucker:

Ο Tucker μαζί με τον Otis είχαν σχηματίσει τους Heavy Machinery και ήταν μια από τις πιο ταλαντούχες ομάδες του ρόστερ, αλλά ο Vince McMahon προτίμησε να τους χωρίσει και να δώσει το Money In The Bank στον Otis για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Από εκεί και πέρα ο Tucker έμεινε μόνος του, αγωνίστηκε ελάχιστες φορές σε αγώνες τους οποίους έχανε. Ο Tucker πιθανότατα θα είναι υπό "non-compete clause" για 90 ημέρες, αλλά έχει το ελεύθερο να μιλήσει σε κάποιο podcast και να πει τι ακριβώς πήγε λάθος για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Μετά την απόλυση του, ο ίδιος έκανε μια δημοσίευση στο Twitter όπου έγραψε «Ανυπομονώ να διηγηθώ την ιστορία μου».

Peyton Royce & Billie Kay:

Η Peyton Royce πρόσφατα εξέφρασε την απογοήτευση της σχετικά με την πορεία που είχε στο WWE. Είναι παντρεμένη με τον Shawn Spears (γνωστός και ως Tye Dillinger) οπότε το AEW ίσως να είναι ο επόμενος προορισμός στην καριέρα της. Τον ίδιο δρόμο δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και η Billie Kay για να δούμε την επανένωση των IIconics κάποια στιγμή στο μέλλον.

Bo Dallas:

Ο Bo Dallas δεν εμφανίστηκε καθόλου στα τηλεοπτικά προγράμματα του WWE μέσα στο 2020, ενώ το 2021 έκανε μερικές εμφανίσεις χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Μετά την απόλυση του πιθανότατα να σταματήσει και το pro wrestling διότι όπως αναφέρουν πληροφορίες, μαζί με την κοπέλα του, Liv Morgan έχουν ένα αγρόκτημα ενώ σχεδιάζουν να ανοίξουν μια δικιά τους επιχείρηση.

Μέσα στις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να μεγαλώσει αυτή η λίστα, εμείς θα σας κρατήσουμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη...


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη