NXT TakeOver: Stand & Deliver (Night 1): Big Mami Cool Does IT!

Η πρώτη βραδιά από το NXT TakeOver: Stand & Deliver ολοκληρώθηκε και το Ringside House είναι εδώ για να σας μεταφέρει το ρεπορτάζ με τα αποτελέσματα.
 
Zoey Stark defeated Toni Storm (Pre-Show)
 
Καλά άρχισαν οι προβλέψεις μου... Για  pre-show ήταν αρκετά ζωντανός αγώνας και φάνηκε ότι και οι 2 αγωνιζόμενες πάλεψαν στο 100%. Η Stark πήρε τη νίκη όταν απέφυγε το Storm Zero και το γύρισε σε ένα Inside Cradle για το upset. Πολύ καλό match για pre-show.
Pete Dunne defeated Kushida
 
Oh I love these guys. Λατρεύω τα τεχνικά ματς όσο μισώ το RAW, και ο "Bruiserweight" απέδειξε ότι είναι ο καλύτερος technical wrestler στον πλανήτη τον "Time Splitter" στο καλύτερο ΝΧΤ match του Kushida μέχρι τώρα. Ο Dunne ήταν μεθοδικός και έξυπνος, επικεντρώνοντας στα δάχτυλα του Kushida προσπαθώντας να αποδυναμώσει το Hoverboard Lock. Ο Submission Specialist βέβαια δεν πτοήθηκε και προσπάθησε διάφορα cross armbreakers & Hoverborad Locks. O Dunne βέβαια επέμενε στα δάχτυλα του Kushida, και μετά από ένα Roundhouse Kick στο κεφάλι και το Bitter End, ο Άγγλος πήρε αυτή τη σημαντική νίκη.
 Bronson Reed won the Six-Man Gauntlet Eliminator
 
Order of Eliminations:
 
Isaiah "Swerve" Scott eliminates Leon Ruff
LA Knight eliminates Dexter Lumis
Bronson Reed eliminates LA Knight
Isaiah "Swerve" Scott eliminates Cameron Grimes
Bronson Reed eliminates Isaiah "Swerve" Scott
 
Now THAT was awesome AND unexpected. Oι Reed & Scott κουβάλησαν έναν εξαιρετικό αγώνα που είχε φυσική ροή και ξεκινάει πολλά feud για το μέλλον. Πρώτοι στο match ήταν οι Ruff & Scott ο οποίος επιτέθηκε στον Leon πριν το match. O Scott μας έδειξε τι θα πει πόνος βασανίζοντας τον καημένο τον Leon. Επόμενος ήταν ο Bronson Reed ο οποίος καθάρισε το ring, συγκεκριμένα με ένα Double German Suplex στους 2 αντιπάλους του. Επόμενος είναι ο Cameron Grimes ο οποίος μπήκε στο ρινγκ με moonsault στον Bronson και δωροδόκησε τον Scott στο να συνεργαστούν. Ο Ruff μετά τα βασανιστήρια του, αισίως ήταν το πρώτο μας elimination από τον Scott. Επόμενος είναι ο Dexter Lumis όπου, σαν τον Reed, καθάρισε τον ring μέχρι που στάθηκε πρόσωπο με πρόσωπο στον "Colossal". Τελευταίος μπαίνει ο LA Knight όπου άρχισε να μιλάει πριν μπει στο ρινγκ μέχρι που τον έκοψε ο Reed. Το επόμενο elimination έγινε όταν ο Knight έκανε rollup τον Lumis όσο είχε κλειδώσει το Silence στον Grimes. Έπειτα αφού όλοι ήταν εναντίον του Knight τον αποτελείωσαν και ο Reed πήρε το pinfall. Μετά από ένα εξαιρετικό sequence μεταξύ Scott-Grimes-Reed, o Isaiah πήρε άλλο ένα elimination γυρνώντας ένα O'Connor Roll του Grimes κρατώντας τα trunks του. Ο Swerve προσπάθησε χτυπώντας 3 House Calls στον "Collosal" αλλά δεν μπόρεσε να τον κρατήσει κάτω, και μετά από ένα Powerbomb, Air Raid Crash & τέλος το Tsunami Splash, o Bronson Reed κερδίζει το Gauntlet Eliminator.
 WALTER defeated Tommaso Ciampa to retain the NXT United Kingdom Title
 
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΡΙΣΤΗΚΕ. Επίσης , Rest in Peace Tommaso Ciampa, you fought valiantly. O Ciampa προσπάθησε, δυνατά αλλά ο WALTER είναι ένα θηρίο. Στο brawl της βραδιάς o "Ring General" κατάφερε να παραμείνει πρωταθλητής σε ένα σκληρό και βίαιο αγώνα εναντίον του "Psycho Killer". Κυριολεκτικά σκότωσαν ο ένας τον άλλον και έδειξαν αληθινό μίσος και απέχθεια με τον WALTER ειδικά να σπάει το κάλυμμα του announce table με ένα από τα chops του. Ο Tommaso Ciampa στόχευσε το χέρι του Ring General και προσπάθησε να τον ισοφαρίσει σε strikes, αλλά όπως φάνηκε από το πρώτο chop δεν θα μείωνε τον πόνο που έρχεται. O Ciampa βέβαια τα έδωσε όλα συμπεριλαμβανομένου και ένα Avalanche Air Raid Crash. Προς το τέλος, ο WALTER χτύπησε 2 Powerbomb και προσπάθησε για το pinfall, και ο Ciampa ξέφυγε αλλά μετά από ένα Sleeper Suplex και ένα ακόμα Knife Edge Chop, ο WALTER κράτησε τον τίτλο του.
MSK defeated GYV & Legado Del Fantasma to win the vacant NXT Tag Team Titles
 
Αυτό το match παρότι το πιο αδύναμο σχετικά με την υπόλοιπη κάρτα ήταν προφανώς grade-A tag team wrassling και μας έδωσε ένα φοβερό babyface win το οποίο χαροποίησε αφάνταστα το λιγοστό κοινό. O Wes Lee ήταν το ξεκάθαρο MVP του αγώνα με αμέτρητα high spots και υπέροχο selling, ειδικά το Shankly Gates του Zack Gibson προς το τέλος, και οι Legado Del Fantasma μας έκαναν να πιστέψουμε σε κάποιες στιγμές ενώ ήταν τα outsider. Το τέλος ήρθε όταν οι MSK & GYV κανόνισαν ξεχωριστά η κάθε ομάδα τους Legado Del Fantasma και έμειναν μόνοι τους στο ring. Έπειτα οι MSK κέρδισαν χτυπώντας ένα Doomsday Blockbuster στον Gibson για το pinfall και τους NXT Tag Team Titles. Υπέροχος αγώνας.
 Raquel Gonzalez defeated Io Shirai to win the NXT Women's Title  
 
Όχι τόσο καλό όσο το υπόλοιπο show, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό καθώς το match ένιωθε ξεχωριστό από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο αγώνας αυτός ήταν πάρα πολύ καλός και με τη σωστή νικήτρια. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Dakota Kai που ήρθε μαζί με την Raquel διώχθηκε από το ringside. Η Gonzalez προσπάθησε πολλές power moves αλλά η πρωταθλήτρια τις αντιμετώπισε με τη ταχύτητα της. Τo match μεταφέρθηκε εκτός ring με την Shirai να πηδάει από τη κορυφή του κρανίου στο stage! Η Shirai, εντός ring, κατάφερε να χτυπήσει το Moonsault Press αλλά η Raquel έκανε kick-out κάνοντας την τη πρώτη που το κατάφερε στο ΝΧΤ. Η Raquel μετά από trashtalk κατάφερε να χτυπήσει το One-Arm Powerbomb για τη νίκη και τον τίτλο. "Big Mami Cool" Did It!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη