Προβλέψεις για NXT TakeOver: Stand & Deliver

WE WILL STAND AND WE WILL DELIVER! Λες και δεν το κάνουν κάθε μήνα...

Είμαι ο Θοδωρής από το Ringside House, η αλλιώς το παιδί της μιζέριας λόγω RAW, και αυτές είναι οι προβλέψεις μου (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ) για το NXT Takeover: Stand & Deliver.
  
Night 1
 
Zoey Stark vs. Toni Storm (Pre-Show)
 
Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για αυτό το match καθώς είναι προσθήκη της τελευταίας στιγμής, αλλά ξέροντας και τις 2 πιστεύω πώς ακόμα και με 5 λεπτά χρόνο μπορεί να βγει ένα καλό opener. Δυστυχώς για την Stark ο αγώνας αυτός κατά τη γνώμη μου υπάρχει για να ανεβάσει την Storm μετά την ήττα της στην Io Shirai.
Winner - Toni Storm
 
Leon Ruff vs. Isaiah Scott vs. Bronson Reed vs. Cameron Grimes vs. Dexter Lumis vs. LA Knight
Six-Man Gauntlet Eliminator
 
Winner receives an NXT North American Championship Match at Night 2
 
Συνεχίζοντας την παράδοση των Takeover με εξαιρετικά multi-man matches πιστεύω πως έχουμε ένα αληθινό "sleeper hit" που ίσως δεν βγει όσο καλό μπορεί λόγω των καινούργιων κανόνων. Πολύ απλοϊκά είναι ένα Battle Royale αλλά μπορείς να αποκλειστείς μόνο με pinfall ή submission. Το match έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί στον Dexter Lumis αλλά όλοι θα μπορούσαν να βγούνε νικητές... σχεδόν (sorry Leon Ruff). Όσο για μένα θα πάω με τη λογική και θα πω ότι είναι η βραδιά του Lumis.

Όσο αφορά τo NXT North American Championship, κρατήστε το στον Gargano. Πραγματικά είναι φτιαγμένος για τον τωρινό ρόλο του, από τον τίτλο, το The Way ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ, συγγνώμη παρασύρθηκα. Αλλά ναι ο Gargano θα παραμείνει πρωταθλητής.
 
Winner - Dexter Lumis, Johnny Gargano Retains
 
Pete Dunne vs. Kushida
 
Oh I really want this match! Όσοι με ξέρουν σαν το καημένο παιδί που γράφει το RAW ξέρουν ότι λατρεύω οποιοδήποτε είδος καλού pro wrasslinn! Ένας αγώνας μεταξύ 2 από τους καλύτερους τεχνικούς παλαιστές της γενιάς τους και masters του κάθε ρόλου, είτε face είτε heel (Kushida, Dunne αντίστοιχα). Ο αγώνας μπορεί να μην έχει κάποιο "έπαθλο" εκτός από προσωπική υπερηφάνεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι 2 τους δεν θα τα δώσουν όλα. Παρότι ο Kushida ίσως χρειάζεται τη νίκη περισσότερο πιστεύω ότι ο Dunne πάρει τη νίκη με μία μικρή βοήθεια από τον Lorcan.
 
Winner - Pete Dunne
WALTER vs. Tommaso Ciampa
NXT United Kingdom Championship

HOSS FEST INCOMING! Παρότι λυπάμαι που θα δω τον γερο-ciampa (ΚΟΥΡΕΨΟΥ ΧΘΕΣ) να πεθαίνει στα χέρια του καλύτερου ευρωπαίου παλαιστή στη Γη, είμαι ενθουσιασμένος για αυτόν τον αγώνα. O Ciampa γίνεται ο δεύτερος μη ευρωπαίος παλαιστής που προκαλεί για το UK Championship, ο πρώτος ήταν ο Gargano εναντίον του Dunne τον Νοέμβριο του 2017, και ειρωνικά αυτός με τις λιγότερες πιθανότητες σε όλη τη κάρτα (για εμένα τουλάχιστον). Εκτός από τη φυσική υπεροχή ο "Ring General" έχει από πίσω του την Imperium και είναι το απόλυτο φαβορί.

Winner - WALTER

 MSK vs. Grizzled Young Veterans vs. Legado Del Fantasma
NXT Tag Team Championship Match
 
Poor Danny Burch. Πραγματικά είναι κρίμα που η ομάδα που έχει δουλέψει πιό σκληρά απο όλους δέν θα είναι στο μεγαλύτερο ΝΧΤ που έγινε ποτέ, αλλά όπως λένε "The Show Must Go On". Οπότε οι νικητές του Dusty Rhodes Classic, MSK, έχουν την ευκαιρία τους σε αυτό το Triple Threat Tag Team Match για τους vacated titles. Παρότι οι MSK πάλεψαν σκληρά πιστεύω αλήθεια ότι ο Gibson θα κάνει τη διαφορά και οι GYV θα γίνουν οι πρώτη ομάδα που κέρδισαν τους NXT & NXT UK Tag Team Titles.
 
Winners - Grizzled Young Veterans

 
 Io Shirai vs. Raquel Gonzalez
 
Ο Θηλυκός Brock Lesnar εναντίον της "Genius of The Sky" στη μεγαλύτερη πρόκληση της Io Shirai μέχρι τώρα. Είναι λίγο αναζωογονητικό να βλέπεις την πρωταθλήτρια να επιλέγει ΑΥΤΗ ποια θα παλέψει για το τίτλο της. Το match αυτό ίσως είναι μία controversial επιλογή για main event καθώς η Gonzalez δεν έχει ακόμα την εμπειρία αλλά για μένα είναι η πιο σωστή επιλογή. Η Shirai είναι φανταστική αλλά υποφέρει από το φαινόμενο Drew McIntyre και αρχίζει να κουράζει τον μέσο θεατή. Εφόσον δεν τα κατάφερε η Storm ήρθε η ώρα της Raquel να ανέβει στον θρόνο του NXT Women's Division. 
 
Winner - Raquel Gonzalez
 
 Night 2 
 Shotzi Blackheart & Ember Moon vs. The Way (Candice LeRae & Indi Hartwell)
NXT Women's Tag Team Championship
 
Ξέρω ότι οι περισσότεροι μισείτε τους αντίστοιχους τίτλους του main roster αλλά όλοι ξέρουμε ότι το ΝΧΤ κάνει τα πάντα καλύτερα. Μπορεί το φιάσκο με τις πρωταθλήτριες να έκανε τα πάντα περίεργα αλλά οι αγώνες μέχρι τώρα ήταν φανταστικοί και αυτός δεν θα είναι η εξαίρεση. Οι βετεράνοι LeRae & Moon μπορούν να κουβαλήσουν ένα match στη τελειότητα και πιστεύω πως θα δούμε ένα αρκετά καλό match. Η πρόβλεψη είναι μονόπλευρη καθώς μία ακόμα αλλαγή τίτλου είναι ανούσια σε αυτή τη φάση οπότε η σελήνη και η πρασινομάλλα με το tank θα πάρουν τη νίκη.

Winners - Ember Moon & Shotzi Blackheart
 
Santos Escobar vs. Jordan Devlin
Ladder Match for the Undisputed NXT Cruiserweight Championship

THANK YOU SHAWN! Πραγματικά απλά δείτε τη φωτογραφία και πείτε μου ότι δεν θέλετε αυτόν τον αγώνα. Ο "Prince of Lucha Libre" εναντίον του "Irish Ace" σε έναν αγώνα φτιαγμένο για τους άρχοντες του αέρα. Είναι η πιο δύσκολη αναμέτρηση για να επιλέξω νικητή αλλά εν τέλη διαλέγω τον πρώην El Hijo Del Fantasma διότι στα λόγια του, έχτισε το Cruiserweight division στη πλάτη του, χωρίς να λέω τίποτα για τον Devlin. Οπότε επειδή πραγματικά σέβομαι και τους 2 ας κερδίσει ο Escobar και ο Devlin μπορεί να πάει κάλλιστα να γίνει ο βασιλιάς του NXT UK.
 
Winner - Santos Escobar
 
Finn Balor vs Karrion Kross
NXT Championship Match

 
Πάμε στο 1o από τα "Money Match" του Takeover. Δεν υπάρχουν πιο κορυφαίοι παλαιστές στο ΝΧΤ αυτή τη στιγμή από τον "Prince" και τον "Herald of Doomsday". Η πρώτη ευκαιρία του Karrion ήρθε στο τέλος της από το ξαφνικό τραυματισμό του και αυτό άνοιξε τον δρόμο στον πρίγκιπα για το 2ο του ΝΧΤ Championship, και παρότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για τον Balor από το αληθινό του σπίτι ο Kross είναι η σωστότερη επιλογή. Ο Finn μπορεί πολύ εύκολα να υπάρχει σαν "πατριάρχης" του ΝΧΤ (κάτι σαν τον Zayn παλιά ή τον Αποστόλη σε εμάς) και ο Kross να κυριαρχήσει το "Black & Gold Brand" σαν ο αληθινός του πρωταθλητής.

Winner - Karrion Kross
 
Adam Cole vs Kyle O'Reilly
Unsanctioned Match
 
Adam you SON OF A B***H. Δεν ξέρω αν θα είναι το main event αλλά το βάζω τελευταίο λόγω του stipulation και την ιστορία του Unsanctioned Match στο NXT. Νόμιζα ότι δεν θα ξανά είχαμε τόσο καλό blood feud στο NXT μετά την οδύσσεια που λέγεται Gargano vs. Ciampa αλλά well, here we are. Μία ιστορία γεμάτη από περίεργα αλλά ωραία segment και κυρίως τη καταστροφή της Undisputed Era. Adam σε λατρεύω αλήθεια ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Μ***Α ΚΑΙ Ο KYLE ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. O'Reilly wins or we f***g RIOT!!
 
Winner - Kyle O'Reilly

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη