WWE Hall of Fame 2020 & 2021: That's gotta be Kane!

Στο φετινό WWE Hall of Fame είχαμε την τελετή και του Class of 2020, ενώ μεγάλα ονόματα έκαναν την εμφάνιση του όπως οι nWo, Rob Van Dam, Molly Holly, και φυσικά ο Kane ο οποίος πήρε λίγο περισσότερο χρόνο σε σχέση με τους υπόλοιπους διότι ήταν ο headliner. Το παρακάτω ρεπορτάζ καλύπτει ο Αποστόλης Μάρης με τον Νίκο Ασλανίδη.

2020 WWE Hall of Fame Inductees take their place in sports-entertainment history...

Η τελετή ξεκίνησε με τις εντάξεις του 2020 διότι πέρσι λόγω πανδημίας έπρεπε να ακυρωθεί η τελετή. Η πρώτη εισαγωγή στο τιμητικό HoF Class ήταν ο JBL τον οποίο τον παρουσίασε ο οικοδεσπότης της βραδιάς, ο Jerry "The King" Lawler. O JBL (Bully then, now and forever... Well, okay, σταματάω) μας δήλωσε πως θα λάτρευε να ζήσει μερικές παλιές στιγμές. Αφηγήθηκε μερικές ιστορίες και ανέφερε ονόματα όπως ο θρυλικός Undertaker και ο λατρεμένος Eddie Guerrero. Τέλος δήλωσε πως θέλει να απολογηθεί εάν δεν φέρθηκε σωστά σε κάποιον αλλά, αμέσως άλλαξε γνώμη σαν σωστός και REAL LIFE HEEL (Okay, okay, τελευταίο ήταν αυτό) και φώναξε δυνατά πως δεν ζητάει συγγνώμη σε κανέναν! Και κλασσικά εννοείται φώναξε: I'M THE WRESTLING GOD!


Ύστερα ο μακαρίτης British Bulldog ήταν ο επόμενος παλαιστής που εντάχθηκε στο HoF, με τον γιό του να τον εντάσσει. Είπε τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα του και το ποσό σπουδαίος ήταν ως πατέρας. Επίσης εμφανίστηκε με ένα Bulldog σκυλάκι το οποίο χασμουριόταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Ευχαρίστησε το WWE Universe για την αγάπη στον πατέρα του και ανέφερε το ποσό καλός ήταν στο ρινγκ.


Αργότερα η επομένη εισαγωγή ήταν ο Jushin "Thunder" Liger αλλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί εκεί. Με Virtual Call, από το Τόκιο της Ιαπωνίας έκανε και αυτός τις δηλώσεις του εν συντομία. Ανέφερε πως τον τιμάει πολύ που εντάσσεται στο HoF του WWE και ευχαρίστησε το WWE και το κοινό!


Έπειτα o ηθοποιός William Shatner ήταν η επόμενη εισαγωγή (επίσης με virtual call). Ευχαρίστησε το WWE γι' αυτή την τιμητική θέση στο HoF και μας είπε επίσης πως τα κάνει όλα με τον δικό του τρόπο, με Μόντρεαλ τρόπο (πόλη του Καναδά).


Ύστερα θεοποιήσαν τις Bella Twins οι οποίες επίσης εντάχθηκαν στο HoF του 2020. Επίσης η Brie Bella για κάποιο λόγω φορούσε τραπεζομάντηλο αντί για φόρεμα, I don't know why. Ανέφεραν για το Women's Revolution και το ποσό προχώρησε το γυναικείο division. Ανέφεραν και λιγάκι την πορεία τους και ευχαρίστησαν κάποιους ανθρώπους του WWE που τις δίδαξαν διάφορα πράγματα και δήλωσαν πως σε 18 χρόνια θα δούμε ξανά τις Bellas, δηλαδή την νέα γενιά, τις κόρες τους. Bella Army... Well, i pass.


Έπειτα ο Titus O'Neil παρέλαβε το Warrior Award. Μια καλή περσόνα για την εξωτερική εικόνα του WWE. Αρχικά μας ανάλυσε λιγάκι την πορεία του στο κολλέγιο και την καριέρα του. Μας μίλησε για την ιδεολογία και το όραμα του. Με υπερηφάνεια ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του για το τι είδους πατέρας είναι.


Και για το τέλος είδαμε την nWo να κάνει την είσοδο της, ο γερασμένος Scott Hall, X-Pac, Kevin Nash και ο Hulk Hogan ο οποίος μάλιστα έφερε μαζί του και το ιστορικό World Heavyweight Championship με το γκράφιτι της nWo επάνω. Όλοι οι Hall of Famers μίλησαν και ευχαρίστησαν τον κόσμο, μάλιστα ο Hogan ανέφερε πως ακόμα πουλάει μπλουζάκια της nWo, γεγονός που του δείχνει πόσο πολύ αγάπησε ο κόσμος αυτό το γκρουπ. Επίσης μας έκανε να γελάσουμε όταν τόνισε πως είναι ικανός να πάρει τον τίτλο και να τον υπερασπιστεί στην φετινή WrestleMania.


WWE Hall of Fame Class of 2021 immortalized forever...

Rob Van Dam


Η έναρξη στο WWE Hall of Fame 2021 έγινε με τον Corey Graves και την Kayla Braxton να καλωσορίζουν τον Rob Van Dam, με τον Hardcore Legend να κάνει την είσοδο του μετά από ένα πολύ όμορφο βίντεο-αφιέρωμα στο οποίο μας έδειξαν μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στο ECW και στο WWE. Ο RVD φανερά συγκινημένος άρχισε να μας λέει ιστορίες από την αρχή της καριέρας του εξηγώντας πως κατέληξε στο WWE, πως αρκετός κόσμος τον αμφισβήτησε και δεν τον σεβάστηκε, αλλά ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω και ακολούθησε τα όνειρα του. Επίσης αναφέρθηκε και σε μερικά ονόματα όπως ο Sabu που τον προπόνησε και τον έμαθε πώς να γίνει ο καλύτερος από τα υπόλοιπα indy guys στη δεκαετία του ’90. Φυσικά πριν αποχωρήσει από την αρένα ευχαρίστησε τον κόσμο και όσοι τον βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια.

Molly Holly


Πριν εμφανιστεί στο ρινγκ η Molly Holly είδαμε και ένα αφιέρωμα με τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της, ένα βίντεο που μας έδειχνε τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά που είχε στο ρινγκ και την έκαναν να ξεχωρίζει ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα της εποχής, όπως η Trish Stratus, η Lita και φυσικά η Victoria. Η ίδια όταν ήρθε στο ρινγκ δεν έχασε την ευκαιρία να ευχαριστήσει κατευθείαν τον Vince McMahon για την μεγάλη ευκαιρία που της έδωσε. Αφού ανέφερε μερικά ονόματα που την βοήθησαν να φτάσει ως εδώ, ευχαρίστησε και το WWE Universe που στάθηκε στο πλευρό της σε κακές αλλά και σε καλές στιγμές.

The Great Khali


Ακολούθησε ένα βίντεο-αφιέρωμα με τις καλύτερες στιγμές του Great Khali στο WWE, όπως τότε που κατέκτησε το World Heavyweight Championship και την αντιπαλότητα που είχε με τον Undertaker. Αργότερα είδαμε και μερικούς Ινδούς performers να ευχαριστούν τον γιγαντόσωμο Hall of Famer που τους βοήθησε να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο wrestling. Ο Khali δεν μπόρεσε να βρεθεί στην Αμερική μιας και ήταν στο σπίτι του στην Ινδία, αλλά μέσω κάμερας έκανε την αισθητή την παρουσία του στην οθόνη για να ευχαριστήσει όλους τους fans του από την Ινδία και όλο τον κόσμο. Ο πρώην μάνατζερ του Great Khali, Ranjin Singh τόνισε πως ο Khali αποτελεί έμπνευση σε αρκετούς Ινδούς που θέλουν να ακολουθήσουν το pro wrestling.

Ozzy Osbourne


Από το Hall of Fame δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Prince of Darkness, ο τεράστιος Heavy Metal Icon. Η παραγωγή μας έδωσε ένα video package με μερικές από τις εμφανίσεις του Osbourne στο WWE, όπως εκείνη στη WrestleMania 2 που είχε λάβει μέρος στο Σικάγο. Όσο τα χρόνια περνούσαν και ο Ozzy έκανε μεγάλη καριέρα στην μουσική βιομηχανία, το WWE δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει και μερικά από τα καλύτερα τραγούδια του ως theme songs για Pay-Per-Views και διάφορα concepts. O Ozzy τόνισε πως δεν το αξίζει αυτό το award μιας και δεν δούλεψε ποτέ ως wrestler, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον κόσμο και πάνω απ’ όλα τους Triple H και Vince McMahon.

Eric Bischoff


Το επόμενο όνομα είναι ένας σπουδαίος manager που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην αντιπαλότητα του WWE με το WCW. Ο άνθρωπος που βοήθησε πολύ στη μάχη των Monday Night Wars και είχε το θάρρος να κοντράρει την εταιρία του Vince McMahon. Φυσικά και δεν πρόκειται για άλλον πέρα από τον Eric Bischoff ο οποίος κατά τη γνώμη μας θα έπρεπε να μπει στο Hall of Fame εδώ και χρόνια. Ο Bischoff έκανε ένα όμορφο λόγο όπου αναφέρθηκε και στην Ελληνική μυθολογία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που ήταν δίπλα του.

Rich Hering


Το Warrior Award αυτή τη χρονιά πήγε σε έναν υπάλληλο του WWE, ονόματι Rich Hering ο οποίος χαρακτηρίστηκε ένας από τους πιο πιστούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό του Vince McMahon για παραπάνω από 50 χρόνια. Στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Vince McMahon και στάθηκε στο πλευρό όλων των WWE employees που εργάστηκαν και έκαναν το WWE ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Kane


Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και τον Kane να κάνει την εισαγωγή του στο WWE Hall of Fame. Ο Glenn Jacobs έφερε μαζί του και την μάσκα μέσα σε ένα κουτί, ενώ μίλησε για την μεγάλη αυτή καριέρα που έκανε και τις αξέχαστες στιγμές που είχε μαζί με τον Undertaker μέσα σε αυτά τα 25 χρόνια. Ο ίδιος τόνισε πως το feud των Brothers of Destruction είναι αναμφισβήτητα το σπουδαιότερο που έχει παρουσιάσει το WWE στη τηλεόραση, ενώ έκλεισε την τελετή με τον δικό του κλασικό τρόπο... Firehell and Brimstone!

Thank you Kane!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη