TOP 10: Τα 10 καλύτερα video packages σε WrestleMania match όλων των εποχών


Κάθε χρόνο, το WWE συγκεντρώνει τους καλύτερους των καλύτερων και τους βάζει σε αγώνες ανά μεταξύ τους στο μεγαλύτερο wrestling γεγονός της χρονιάς που είναι η WrestleMania. Τώρα, ξέρω ότι το να βλέπεις την Santina Marella να κερδίζει ένα Divas Battle Royale για τον τίτλο της Miss WrestleMania ή τον Boogeyman να κερδίζει και να γεμίζει την Sharmell και τον Booker T με σκουλήκια, δεν θεωρείται ακριβώς αυτό που πολλοί έχετε ονοματίσει ως "marquee wrestling match" αλλά παρ' όλα αυτά υπάρχουν κάποια σπουδαία wrestling matches που έχουν λάβει χώρα στην Grandest Stage of Them All. 

Και αυτά τα ματς, συνήθως συνοδεύονται από ένα συγκεκριμένο βιντεάκι πριν την έναρξη τους, που στην ουσία αποτελεί ένα "ορεκτικό" πριν το ματς, που μας δείχνει πως φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε και τι έκανε τους δύο superstars που παλεύουν να βρίσκονται αντιμέτωποι στην WrestleMania και γενικά σε οποιοδήποτε άλλο PPV. Και όταν αυτά συνοδεύονται από μια καλή μουσική ή από μία καλή προϊστορία με τα κατάλληλα cuts, τότε ξέρουμε ότι το video package είναι υπέροχο και σίγουρα μας γεμίζει σπουδαίες αναμνήσεις και μας προετοιμάζει για το ότι θα δούμε στο ματς. 

Είστε έτοιμοι να γεμίσετε αναμνήσεις; Τότε, είμαι ο Γιώργος από το Ringside House και αυτά είναι τα δέκα καλύτερα video packages για κάποιο WrestleMania match όλων των εποχών. 

10) Bray Wyatt vs The Undertaker (WrestleMania 31) 

Ξέρω ότι το ματς, δεν ήταν και το καλύτερο που θα μπορούσαμε να δούμε. Ε, πρέπει να καταλάβουμε πως τότε ο Undertaker άρχιζε πλέον να φανερώνει όλο και περισσότερο τις μειωμένες αντοχές του λόγω και της ηλικίας του. Αυτό ωστόσο, δεν εμπόδισε το WWE να είναι δημιουργικό και να βάλει τον Undertaker αντιμέτωπο με ένα παρόμοιο πλάσμα της νύχτας και του σκότους, τον Bray Wyatt, ο οποίος άρχισε σιγά σιγά να χάνεται και να υπάρχει κάπου ανάμεσα στο χάος του booking. Αλλά όταν του ζητήθηκε να "κουβαλήσει" την κόντρα, αφού ο Undertaker δεν θα εμφανιζόταν καν μέχρι το PPV, o Wyatt μας έδωσε κάποια διασκεδαστικά promo. Και το video package που μας προϊδέαζε για την σύγκρουση των δύο αντρών, ήταν απολαυστικό. Ούτως ή άλλως, οι Shaman's Harvest (Broken Dreams του Drew McIntyre) & Johnny Cash, πάντα είχαν ένα ωραίο άκουσμα αν τους "πάντρευες" μαζί. 



9) John Cena vs The Rock (WrestleMania 28) 


Φυσικά και θα έπρεπε το video package για το "Once In A Lifetime" match στην WrestleMania 28 ανάμεσα στον John Cena & τον Rock να έχει μια θέση στο TOP 10 μου. Δύο από τους καλύτερους όλων των εποχών, ένας αγώνας που πολλοί τον ζητούσαν χρόνια τώρα και μάλιστα ανακοινώθηκε έναν χρόνο νωρίτερα από την ίδια την Mania και ένα video package που μας δείχνει την πορεία των δύο, από την αρχή της ζωής τους μέχρι και την στιγμή που βρέθηκαν μαζί στο ring και οι legends που σχολιάζουν το ματς και την άποψη τους για το ποιος θα το κερδίσει, απλά ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ιδέα του "Big match field". Και γαμώτο, πάντα πιάνει. 



8) Seth Rollins vs Triple H (WrestleMania 33) 


Από την μία μεριά έχουμε τον The Architect, τον άνθρωπο που έγινε διάσημος μέσα από την ίδια του την "δημιουργία" την Shield, μια ομάδα των τριών που κυριάρχησε για 2 χρόνια στο WWE και μια ομάδα που ο ίδιος ο Αρχιτέκτονας επέλεξε να την γκρεμίσει προκειμένου να πετύχει μόνος, αλλά ταυτόχρονα να χάσει τον ίδιο του τον εαυτό μέσα από τις λάθος επιλογές του και κυριότερα την επιλογή του να πατήσει "επί πτωμάτων" για να βρεθεί στην κορυφή του WWE. Τι γίνεται όμως όταν ο Αρχιτέκτονας συναντάει τον ίδιο του τον δημιουργό, ο οποίος θέλει με την σειρά του να καταστρέψει μια και καλή την ίδια του την δημιουργία, που νιώθει ότι τον απογοήτευσε; Αυτό το ερώτημα απάντησαν οι Seth Rollins & Triple H στον μεταξύ τους αγώνα στην WrestleMania 33 και το video package υπό τους ήχους των Metallica, έκανε τα πράγματα ακόμα πιο "ωραία" για εμάς. 



7) John Cena vs Bray Wyatt (WrestleMania 30) 


Ο αγώνας που άλλαξε μια για πάντα την ζωή του Bray Wyatt, ένας αγώνας που θα έπρεπε να τελειώσει με την νίκη του Face of Fear αλλά εν τέλει κατέληξε με νικητή τον Big Match John, ένα ματς που θα έλεγε κανείς ότι συνείσφερε τα μέγιστα στην δημιουργία του Fiend, το video package για τον αγώνα John Cena & Bray Wyatt στην WrestleMania 30, είναι αρκετά καλό και μας δείχνει όλα αυτά που κινδυνεύει να χάσει ο John Cena, αν ηττηθεί από τον Bray Wyatt. Βέβαια, και το promo στην WrestleMania 36, πριν τον αγώνα τους, όπου δώ το καλύτερο match & character assassination που έχω δει σε ολόκληρη την ζωή μου, είναι αρκετά καλό, αλλά εδώ όταν ραπάρει ο Eminem, εγώ απλά σκαώ και τον βάζω στο TOP 10 μου τι να κάνουμε, να κάτσουμε να μαλώσουμε με τον Slim Shady τώρα; 



6) Shawn Michaels vs Ric Flair (WrestleMania 24) 


Ο Ric Flair, o θρυλικός 16-time World Champion, το 2008 βρισκόταν στην τελευταία του περίοδο κατά τον ίδιο στο wrestling και ο Vince McMahon έβαλε όρο πως αν ο Flair έχανε κάποιον αγώνα που θα έπαιζε θα αποσυρόταν μια και καλή από το wrestling. O Nature Boy ανταποκρίθηκε στην πίεση και έπαιρνε συνέχεια νίκες, μέχρι που έπεσε πάνω στο εμπόδιο που ονομάζεται Shawn Michaels. Το χτίσιμο της κόντρας βασίστηκε πάνω στον Shawn, ο οποίος αναλαμβάνει τον δύσκολο αγώνα να τελειώσει την καριέρα του Flair ακόμη και αν δεν το θέλει. Η παρομοίωση με τον Old Yeller ακόμα ηχεί στα αυτιά μου καθώς σκέφτομαι αυτό το video-package και μας χτίζει μια σπουδαία αναμέτρηση. Δυστυχώς δεν βρήκα το original promo, ωστόσο βρήκα ένα εξίσου καλό video package πολύ παρόμοιο με αυτό του WWE. 



5) Undertaker vs Triple H (WrestleMania 28) 


End of an Era. Ή μήπως να πω καλύτερα, η τελευταία φορά (μέχρι βέβαια την επιταγούλα της Σαουδικής Αραβίας μαζί με τον μπάρμπα Glen και τον γλόμπο HBK, ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΆΣΩ WWE) που Undertaker & Triple H βρέθηκαν αντιμέτωποι στην Grandest Stage of Them All. O Triple H δεν ήθελε ξεκάθαρα στην αρχή να δώσει το τέλος που ζητούσε Ο Deadman αλλά ο εγωισμός του και η θέληση του να είναι καλύτερος από τον κολλητό του τον Shawn Michaels, τον έκανε τελικά να δώσει ένα Hell In A Cell Match με τον Phenom. Και όλο το package είναι υπέροχο. Από την αναμονή του Taker, που τον έκανε να κόβει τις τρίχες του, γιατί προφανώς όταν είσαι ο Undertaker, πρέπει να μάθεις και την τεχνική του κουρέα αν κάθεσαι ΌΛΗ ΜΈΡΑ Σπίτι μέχρι να εμφανιστείς ξανά (No pun intended) μέχρι και την ανακοίνωση του HBK ότι θα είναι ο Special Guest Referee του αγώνα. Ένα υπέροχο package για έναν υπέροχο αγώνα. 



4) The Miz's Hype Video Package (WrestleMania 27) 


Στην αναμέτρηση John Cena vs The Miz στην WrestleMania 27, σε ένα από τα χειρότερα main events όλων των εποχών, ο Mike Mizanin, ο Θεός να τον έχει καλά, δεν ήταν το επίκεντρο της προσοχής, όντας ο WWE Champion εκείνη την στιγμή. Όλοι περίμεναν να δουν τον Rock να κάνει την εμφάνιση του και να κοστίζει τον αγώνα στον μεγάλο του αντίπαλο τον John Cena, με τον οποίο είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες πριν το PPV. Λοιπόν, κάποιος μάλλον στο editing του WWE έφτιαξε ένα τρομερό video package για τον Miz, δείχνοντας τις αρχές του και την σταδιακή του άνοδο στα μεγάλα σαλόνια των πρωταθλητών. Μπορεί στη συνέχεια, ο Miz να μην έλαβε την προσοχή που του άξιζε, αλλά για αυτά τα δύο λεπτά και 25 δευτερόλεπτα, ο Miz ήταν χτισμένος σαν να είναι ο πιο over πρωταθλητής στην ιστορία του wrestling. 



3) Daniel Bryan's "Monster" video (WrestleMania 30) 


H WrestleMania 30 ήταν ξεκάθαρο ότι θα εξελιχθεί σε μια από τις ομορφότερες βραδιές για τους ρομαντικούς του wrestling. Και γαμώτο πραγματικά ήταν μια σπουδαία νύχτα. Ο Bryan Danielson από την αρχή της καριέρας του είχε ονειρευτεί να γίνει WWE Champion και αυτό του το όνειρο το έκανε πραγματικότητα στο SummerSlam 2013. Όμως ένας άλλος άνθρωπος, ένας άνθρωπος που εμπιστεύτηκε ο Leader of The YES Movement, τον πρόδωσε. Αυτός ήταν ο Triple H, ένας άνδρας, ο οποίος ήθελε τον Randy Orton ως Champion. Και αφού πάλεψε μήνες και αφού πέρασε πολλά, όλα οδήγησαν στην WrestleMania. Σε εκείνη την βραδιά. Το θαύμα στην Bourbon Street ήρθε και το video package που μας προϊδέασε για το τι θα δούμε ήταν απλά εξαιρετικό. 



2) Stone Cold vs The Rock (WrestleMania 17) 


Οι δύο μεγαλύτεροι superstars της Attitude Era. O ένας, ο Stone Cold, ένας Texas Rattlesnake, ο οποίος είναι απελπισμένος να επιστρέψει ξανά στην κορυφή, έχοντας κερδίσει το Royal Rumble 2001 και έχοντας ξεπεράσει το εμπόδιο του μυθικού σε εκείνον τον αγώνα, Kane. O άλλος, ο Rock, o Great One, ο WWF Champion, ο οποίος θα δώσει όλο του το είναι για να κρατήσει αυτό που κόπιασε να ξανακερδίσει. Και όλα οδηγούν στην WrestleMania 17, σε μια από τις καλύτερες WrestleManias όλων των εποχών και σε ένα επικό video package υπό τους ήχους του vintage πλέον "My Way" των Limp Bizkit. 



1) Undertaker vs Shawn Michaels (WrestleMania 26)
 

Πραγματικά, απλά θα σας αφήσω να το δείτε το επόμενο package. Δε θέλω να πω πολλά. Placebo, Undertaker, Shawn Michaels πρωταγωνιστές, ίσως στο καλύτερο video package όλων των εποχών και σίγουρα το καλύτερο σε WrestleMania PPV. 




0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη