RAW 05/04/2021: Η Τραγωδία του Βασιλιά (και του Θεατή)

One more left... Είμαι ο Θοδωρής και το Ringside House σας παρουσιάζει το RAW before WrestleΜania, όπως και τα σημαντικότερα γεγονότα του κόκκινου σόου. Ένα πραγματικά αδιάφορο επεισόδιο μιας και το WWE έχει ήδη το μυαλό του στη WrestleMania!

To show ξεκίνησε με τον "Scottish Warrior", Drew McIntyre, να μιλάει για το πόσο διαφέρει με τον All-Mighty WWE Champion, Bobby Lashley, λόγω των θυσιών που έχει κάνει για να φτάσει στο main event της WrestleMania πέρσι. Τότε εμφανίστηκε ο Lashley μαζί με τον MVP και να απειλεί τον McIntyre ότι ίσως δεν τα καταφέρει να φτάσει μέχρι τη WrestleMania... Κάπου εκεί έγινε παρέμβαση από King Corbin για να δηλώσει ότι το όνειρο του Drew πεθαίνει σήμερα. (Δεν ξέρω γιατί αλλά ο Corbin μίλαγε σχετικά αργά σε όλο το promo, πιθανόν επίτηδες αλλά ήταν περίεργο).

Xavier Woods defeated AJ Styles

So... that was bad. Μετά από έναν αντιπερισπασμό μεταξύ Kofi & Omos ο Woods κατάφερε να κερδίσει με ένα small package... Ειλικρινά τι να σχολιάσω ρε παιδιά; Απλά skip αν δεν θέλετε να χάσετε τον χρόνο σας με ένα τόσο ανούσιο ματς.

Braun Strowman defeated Elias & Jaxson Ryker
2 on 1 Handicap 

Εντάξει θα μπορούσε να είναι και χειρότερο δεν λέω αλλά και πάλι... SKIP x2. O Braun φρόντισε να τους διαλύσει γρήγορα και με διπλό pinfall κιόλας. Αυτό, τίποτα το ιδιαίτερο.
 
Ίσως η χειρότερη πρώτη ώρα του RAW της χρονιάς μέχρι τώρα.
Σε ένα ακόμα oscar-worthy segment (προφανώς και ειρωνεύομαι) οι Miz & Morrison έβαψαν τη bugatti του Bad Bunny απλά για να του καταστρέψουν τη ψυχολογία πριν την WrestleMania. Όταν ο Bad Bunny πήγε να δει το αμάξι του οι Miz & Morrison του επιτέθηκαν από πίσω...

Shayna Baszler & Nia Jax defeated Asuka & Rhea Ripley
 
Το ότι ένα ματς με τη Nia Jax βγήκε καλύτερο από ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΤΟΥ SHOW (το λέω μη ειρωνικά) είναι τουλάχιστον ανησυχητικό, αλλά συνέβη. H Ripley παίζει καλά το heel ρόλο της καθώς επιτέθηκε στην Asuka αφήνοντας την ευάλωτη σε μία γονατιά της Shayna για να δώσει τη νίκη στις Tag Team Champions. Now that was fine.
Bobby Lashley defeated Cedric Alexander

O Benjamin και o Cedric επιτέθηκαν στον Bobby πριν το καμπανάκι χτυπήσει, με τον MVP να μην βοηθάει τον WWE Champion, ο οποίος στο τέλος κατάφερε να μείνει μόνος στο ρινγκ με τον Cedric για να ξεκινήσει επίσημα ο αγώνας. O Bobby είχε απόλυτο έλεγχο του ματς και ο Cedric πούλησε εξαιρετικά για τον πρώην "associate" του. Εν τέλη, ο Lashley κέρδισε μετά από ένα All-Mighty Spinebuster και το Hurt Lock. Μετά την αναμέτρηση ο πρωταθλητής «κλείδωσε» το Hurt Lock και στον Shelton. Το καλύτερο match του show κατά πολύ.
Damien Priest & Bad Bunny/Miz & Morrison Segment
 
O Priest είπε ότι οι Miz & Morrison ξεπέρασαν τα όρια. Δήλωσε ότι είναι άδικο να είναι 2 εναντίον ενός και ζήτησε να γίνει Tag Team Match μεταξύ των τεσσάρων τους στη WrestleMania. Ο Bad Bunny έκοψε ένα περιέργως αρκετά καλό promo (αν και το μισό ήταν στα ισπανικά) μέχρι που τους διέκοψαν οι Miz & Morrison από την γιγαντοοθόνη. Ο Miz είπε ότι ο Bad Bunny δεν ανήκει στo WWE και φυσικά αποδέχτηκαν τη πρόκληση τους για τον ομαδικό αυτόν αγώνα.
Riddle vs. Mustafa Ali

O Sheamus ήταν στο commentary για τον αγώνα και ο Ali έχει νέο generic theme song. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός, ίσως ο καλύτερος τους μέχρι τώρα και όπως κάθε ματς που είχαν οι 2 τους μέχρι τώρα. Ο Riddle αναμενόμενα πήρε τη νίκη με το Bro Derek.
Drew McIntyre vs. King Corbin
 
O MVP ήταν στο commentary και GOD DAMN WHY WAS IT SO SLOW? Σοβαρά το λέω, αν το παρακολουθήσατε live σίγουρα θα διαπιστώσατε ότι το περισσότερο από το μισό match ήταν απίστευτα αργό και αδιάφορο, και ναι είναι match με τον Corbin αλλά HOT DAMN this was bad. Αναμενόμενη νίκη του Drew μετά από Claymore. O Bobby Lashley βγήκε μετά το match για να κοιτάξει τον διεκδικητή του στο τελευταίο RAW πριν τη WrestleMania 37.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη