RAW 24/06/2019: Ο "Χάρος" χτύπησε την πόρτα!


Ένα από τα καλύτερα RAW της χρονιάς είδαμε χθες βράδυ στο WWE Network, στο πρώτο επεισόδιο μετά το Stomping Grounds το οποίο μάλιστα περιείχε πολλές εκπλήξεις, επιστροφές, και εξελίξεις.

—  Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε ο "Beast Slayer" με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Χωρίς να προλάβει να πει πολλά, τον σταμάτησε η Becky Lynch για να μιλήσει για τα γεγονότα του Stomping Grounds. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι εξοργισμένοι Baron Corbin & Lacey Evans να επιτεθούν πισώπλατα στους babyfaces, μια επίθεση που κατέληξε εις βάρος τους μιας και καθάρισαν εύκολα το ρινγκ. Το segment έκλεισε με την Lacey να προκαλεί την Becky και τον Seth να τους αντιμετωπίσουν σε ένα Mixed Tag Team Match στο Extreme Rules, και κάπως έτσι ανακοινώθηκε ο πρώτος αγώνας για το επόμενο Pay-Per-View.


—  Στην πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς είδαμε ένα 8-Man Elimination Tag Team Match ανάμεσα στους Daniel Bryan, Rowan, και Revival απέναντι στους New Day και τους Usos. Πρώτοι από τον αγώνα έφυγαν οι Bryan & Rowan καθώς ο Scott Dawson φανερά εκνευρισμένος χτύπησε με Uppercut τον Daniel Bryan και ο Xavier Woods τον πέρασε από το Roll-Up. Στην συνέχεια οι Revival μετά το Shutter Machine στον Xavier Woods απέκλεισαν από τον αγώνα τους New Day, ωστόσο μεγάλοι νικητές έφυγαν οι Usos και ίσως αυτό σημαίνει πως θα πάρουν μελλοντική ευκαιρία για τους τίτλους.


—  Στο πρόγραμμα είδαμε και ένα σπέσιαλ επεισόδιο του MizTV με καλεσμένη την Carmella και τον 24/7 Champion, R-Truth. Ο Drake Maverick παρενέβη στην συζήτηση και εξέφρασε με παράπονο πως ο Truth χάλασε τον γάμο του παίρνοντάς του το 24/7 Title. Έτσι προκάλεσε σε έναν πραγματικό αγώνα τον R-Truth για τον τίτλο στο αποψινό (σ.σ. χθεσινό) επεισόδιο, με τον πρωταθλητή να κάνει την πρόκληση του Maverick δεκτή.


—  Ο αγώνας δεν κράτησε ούτε 1 λεπτό και νικητής ήταν ο R-Truth όπου παρέμεινε και πρωταθλητής. Η ζωή του Truth σε αυτό το σημείο έγινε λιγάκι δύσκολη καθώς όλοι οι competitors του WWE Title ήρθαν στην αρένα για να του κλέψουν τον τίτλο, τελικά κατάφερε να ξεφύγει για ακόμη μια φορά.


—  Και εδώ έφτασε η στιγμή του 2 on 1 Handicap Match ανάμεσα στους Shane McMahon & Drew McIntyre εναντίον του Roman Reigns που είχε ανακοινωθεί μια βραδιά νωρίτερα. Οι δύο heels πραγματικά διέλυσαν τον "Big Dog" αφήνοντάς του μηδενικές ελπίδες να κερδίσει τον αγώνα. Ο Shane McMahon στο τελείωμα ετοιμάστηκε να κάνει το Coast-To-Coast, και ξαφνικά τα φώτα έσβησαν και οι καμπάνες ακούστηκαν.


Ο κόσμος έπαθε σοκ καθώς δεν περίμενε με τίποτα αυτό που ακολούθησε, ο Undertaker εμφανίστηκε και έσωσε τον Roman Reigns μοιράζοντας ένα Chokeslam στον Shane McMahon. Οι κάμερες έκλεισαν με τον Undertaker να στέλνει το γνωστό του μήνυμα στους Shane & Drew. Ήταν σίγουρα η καλύτερη στιγμή της βραδιάς.


—  Το επεισόδιο επίσης περιείχε και επίδειξη δύναμης ανάμεσα στους Braun Strowman και Bobby Lashley, οι οποίοι συγκρούστηκαν σε ένα Tug of War Match. Ο αγώνας με το σχοινί δεν πρόλαβε να τελειώσει ποτέ διότι ο Lashley επιτέθηκε στον Strowman τελευταία στιγμή. Ίσως έχουμε συνέχεια την επόμενη εβδομάδα ανάμεσα στους δύο.


—  Στα παρασκήνια ο AJ Styles προκάλεσε για 2η συνεχόμενη εβδομάδα τους Gallows & Anderson να βγουν έξω στο ρινγκ και να αποδείξουν τι πραγματικά αξίζουν. Έτσι αντιμετώπισαν τους Viking Raiders από τους οποίους και μάλιστα έχασαν μετά το γνωστό Viking Experience.


—  Ακολούθησε δράση από την 24/7 Division με τον R-Truth να χάνει τον τίτλο του από τον Heath Slater και αμέσως μετά να τον ξανακερδίζει από το ίδιο άτομο. Από το πουθενά ο Cedric Alexander ήρθε και επιτέθηκε στον Truth κάνοντας το pinfall για να κερδίσει αυτός τον τίτλο, αποχωρώντας όμως από την αρένα εμφανίστηκε ο EC3 όπου χτύπησε τον Alexander για να πάρει αυτός τον τίτλο. Παρόλα αυτά, ο Truth χάρις την βοήθεια της Carmella έκανε το Roll-Up στον EC3 για να κερδίσει για 9η φορά το 24/7 Championship.


—  Ο νόμος του Wild Card Rule δούλεψε για ακόμη μια φορά, με τον Kofi Kingston να κάνει την εμφάνισή του στο RAW μετά την θριαμβευτική νίκη κόντρα στον Dolph Ziggler στο Stomping Grounds. Ο Kingston είχε λεκτικό διάλογο με τους Kevin Owens & Sami Zayn όπου μίλησαν για όλα όσα συνέβησαν στο περασμένο PPV, και κάπως έτσι προχωρήσαμε στον αγώνα ανάμεσα στον Sami και τον Kofi.


—  Ο αγώνας κράτησε περίπου 10 λεπτά, και ο WWE Champion κατάφερε να επικρατήσει του Sami Zayn παρά την βοήθεια που είχε ο δεύτερος από τον φίλο του, Kevin Owens. Η νίκη ήρθε μετά από ένα έξυπνο Roll-Up, ενώ αμέσως μετά τον αγώνα ο "KO" προκάλεσε τον Kofi να τον αντιμετωπίσει την ίδια στιγμή και η πρόκληση έγινε δεκτή. Προφανώς και οι δύο παλαιστές είχαν καλύτερη συνεργασία στο ρινγκ σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, με μεγάλο highlight το SOS επάνω στην σιδερένια ράμπα. Κάπου εκεί ο αγώνας με τον Owens έληξε με countout και ο Kofi παρέμεινε WWE Champion.


Καθώς ο πρωταθλητής αποχωρούσε από την αρένα, ο Samoa Joe εμφανίστηκε από το πουθενά και επιτέθηκε με άσχημο τρόπο στον Kofi αφήνοντας κάποια σημάδια για μελλοντική αντιπαλότητα ανάμεσα στους δύο.


—  Σε ένα αρκετά σύντομο αγώνα, η Alexa Bliss κέρδισε την Naomi και μάλιστα επιχείρησε να της επιτεθεί αμέσως μετά τον αγώνα με την βοήθεια πάντα της Nikki Cross. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει την είσοδο της η Natalya για να σώσει την Naomi και να δούμε ένα Tag Team Match μεταξύ Naomi & Natalya vs. Alexa Bliss & Nikki Cross. Νικήτριες όπως ήταν αναμενόμενο έφυγαν οι Bliss & Cross.


—  Και εδώ περνάμε στο main event της βραδιάς και στον αγώνα μεταξύ AJ Styles και Ricochet. Στην αρχή οι Gallows & Anderson εμφανίστηκαν με σκοπό να βοηθήσουν τον Styles, αλλά ο ίδιος ήθελε να παίξει δίκαια απέναντι στον Ricochet και τους παρακάλεσε να του αδειάσουν την γωνία και να φύγουν από την αρένα, πράγμα που έγινε. Οπότε, ο αγώνας ανάμεσα στους δύο παλαιστές ήταν αρκετά θεαματικός και σκληρός θα λέγαμε, καθώς ο Styles ήθελε να "τεστάρει" τις ικανότητες του νέου United States Champion. Ωστόσο ο "Phenomenal" κατάφερε να κερδίσει τον Ricochet μετά από το Phenomenal Forearm. Το σόου έκλεισε με ένα όμορφο handshake μεταξύ των δύο babyfaces.


Αποτελέσματα RAW 24/06/2019:

  • Οι Usos & New Day κέρδισαν τους Daniel Bryan, Rowan & Revival
  • O R-Truth νίκησε τον Drake Maverick
  • O Braun Strowman κέρδισε τον Bobby Lashley
  • Οι Viking Raiders επικράτησαν των Gallows & Anderson
  • Ο Heath Slater κέρδισε τον R-Truth
  • O R-Truth κέρδισε τον Heath Slater
  • O Cedric Alexander κέρδισε τον R-Truth
  • Ο EC3 κέρδισε τον Cedric Alexander
  • Ο R-Truth κέρδισε τον EC3
  • Ο Kofi Kingston νίκησε τον Sami Zayn
  • O Kofi Kingston νίκησε τον Kevin Owens
  • Η Alexa Bliss νίκησε την Naomi
  • Οι Alexa Bliss & Nikki Cross νίκησαν τις Naomi & Natalya
  • O AJ Styles κέρδισε τον Ricochet

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη