Σύντομα αποτελέσματα του AEW Revolution 2023

Πριν μερικές ώρες ολοκληρώθηκε το Revolution του AEW και εδώ θα διαβάσετε τα σύντομα αποτελέσματα και λίγες απόψεις για το PPV. Πάμε να δούμε λοιπόν, στα σύντομα, τι διαδραματίστηκε στο Revolution!


Ο Mark Briscoe μαζί με τους Lucha Brothers κέρδισαν τους Ari Daivari & Varsity Athletes σε ένα six man tag team match στο Zero Hour (Pre Show). 


Προχωράμε στο Main Show, το οποίο άνοιξε με την αναμέτρηση του Chris Jericho με τον Ricky Starks. Ένα απλό match στο οποίο ο Starks αποχώρησε νικηφόρος! 




Ύστερα ο "Jungle Boy" Jack Perry έβαλε ένα τέλος στην αντιπαλότητα με τον Christian Cage, καθώς πήρε την νίκη στο Final Burial match, κλειδώνοντας το φέρετρο με τον Christian μέσα! 


Έπειτα o Malakai Black με την House of Black, πήραν μια μεγάλη νίκη ενάντια την Elite του Kenny Omega! Στέφθηκαν νέοι AEW World Trios Tag Team Champions. Προσωπικά βάζω τον αγώνα στα top 3 matches of the night. Αρκετή δράση και φοβερή χημεία, με νέους αντάξιους πρωταθλητές.




Η Jamie Hayter έκανε retain τον γυναικείο τίτλο της ενάντια την Saraya και Ruby Soho. Αφού ολοκληρώθηκε ο αγώνας, η Ruby έκανε την επιλογή της και στάθηκε τελικά στο πλευρό της Saraya και της Toni Storm, καθώς όλες μαζί διέλυσαν την πρωταθλήτρια και την Britt Baker η οποία βρισκόταν στο πλευρό της.




Τώρα πάμε και στο δεύτερο match, το οποίο βάζω στην top τριάδα της βραδιάς. Ο "Hangman" Adam Page κέρδισε τον Jon Moxley, πνίγοντας τον με αλυσίδες και αναγκάζοντας τον να υποταχθεί! Το Texas Death Match για να είμαι ειλικρινής, είχε μερικά spots τα οποία μου φάνηκαν λίγο χαζά και ανούσια, αλλά στο σύνολο ήταν ένα δυνατό match με πολλή δράση και ξύλο! Έμεινα σχετικά ικανοποιημένος και χόρτασα ξύλο.




Στην πορεία του σόου, ο Wardlow πήρε επίσης νίκη με submission, καθώς κλείδωσε Sleeper Lock στον Samoa Joe, μέχρι αυτός να χάσει εντελώς τις αισθήσεις του. Έτσι στέφθηκε νέος AEW TNT Champion! 




Αμέσως μετά πήρε μέρος το Four-way tag team match για τους ομαδικούς τίτλους του AEW. Οι The Gunns έκαναν retain τους Tag Team τίτλους ενάντια τους Jeff Jarett & Jay Lethal, τους The Acclaimed και τον Orange Cassidy με τον Danhausen. Μετά την λήξη του αγώνα, έκανα την επιστροφή τους οι FTR και φαίνεται πως στοχεύουν τους πρωταθλητές.


Και τέλος στο Main Event, το οποίο είναι στους top τρεις αγώνες, είδαμε ένα 60-Minute Iron Man match μεταξύ του Bryan Danielson και του AEW World Champion, MJF. Ο πρωταθλητής κατάφερε να κάνει retain τον τίτλο του σε ένα επώδυνο και σκληρό αγώνα. Λίγο πριν φτάσουμε στα τριάντα λεπτά, ο MJF χρησιμοποιώντας τις Heel τακτικές του, ισοφάρισε κάνοντας το 2-2. Στην συνέχεια είχαμε αρκετή δράση και τα 60 λεπτά ολοκληρώθηκαν με ισοπαλία 3-3. Ο Bryan είχε κλειδώσει στο τελευταίο λεπτό ένα submission, ωστόσο ο pure heel πρωταθλητής δεν υπέκυψε και άντεξε όλο τον πόνο! Ο αγώνας ύστερα ξεκίνησε ξανά με Sudden Death rules, καθώς ο Tony Khan δεν δεχόταν άλλη μια ισοπαλία. Εν τέλει ο MJF, εφάρμοσε και πάλι μερικές Heel τακτικές και κατάφερε να πάρει την μεγάλη νίκη, κλειδώνοντας τον αντίπαλο του στο Rebel Lock και αναγκάζοντας τον να κάνει το tap-out!



Αυτά είναι τα αποτελέσματα του χθεσινοβραδινού PPV του AEW. Εγώ πιστεύω πως ήταν ένα σχετικά τίμιο σόου με τρεις αγώνες να ξεχωρίζουν! Αρκετοί αγώνες βέβαια, θα προτιμούσα να ηταν μικρότερο το match card, αλλά δεν βαριέσαι, τα έχουμε συνηθίσει αυτά. Τέλος για σήμερα. Τα ξανά λέμε στην WrestleMania!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη