Οδηγός WrestleMania 39

Φτάσαμε λοιπόν, στην Grandest Stage of them All. Το τεράστιο wrestling show που όλοι μας αναμένουμε. Αναμένονται δυο ξεχωριστές βραδιές κι εγώ προσωπικά μετά από καιρό έχω προσδοκίες και μεγάλο hype. 


Η WrestleMania 39 είναι προγραμματισμένη για δύο βραδιές, με την πρώτη να λαμβάνει χώρα το Σάββατο 1η Απριλίου, ενώ η δεύτερη βραδιά θα συμβεί την Κυριακή 2 Απριλίου. Πρόκειται να διεξαχθεί στο Inglewood της California, στο SoFi Stadium. Για τις ώρες διεξαγωγής (σε ώρες Ελλάδος φυσικά) θα ενημερώσουμε επ ακρίβεια το Σάββατο στην σελίδα μας στο Facebook.


Η τοποθεσία και η θεματολογία του φετινού event, ήταν αρχικά σχεδιασμένη για την WrestleMania 37 πίσω στο 2021. Ωστόσο λόγω της πανδημίας από το 2020 τα σχέδια άλλαξαν. Το πειρατικό theme το οποίο είχε η WrestleMania 36 το 2020, δεν κατάφερε να υλοποιηθεί πλήρως. Στο 2021 όπου έγιναν λίγο πιο ήπια τα πράγματα, κατάφεραν να γυρίσουν πίσω στο στάδιο και να υλοποιήσουν ολόκληρη την ιδέα με την πειρατική θεματολογία. Έτσι λοιπόν, το theme του Hollywood μεταφέρθηκε στην WrestleMania 39 η οποία έφτασε επιτέλους και εμείς είμαστε έτοιμοι να δούμε τι μας έχουν ετοιμάσει για μια ακόμη χρονιά!


Παρακάτω ακολουθεί η κάρτα αγώνων και μερικές επιπλέον πληροφορίες.


MATCH CARD


MEN'S FATAL-4-WAY TAG TEAM MATCH



WOMEN'S FATAL-4-WAY TAG TEAM MATCH



UNITED STATES CHAMPIONSHIP MATCH

AUSTIN THEORY (C) VS. JOHN CENA



INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH 

GUNTHER (C) VS. DREW MCINTYRE VS. SHEAMUS



UNDISPUTED TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH

THE USOS (C) VS. SAMI ZAYN & KEVIN OWENS



HELL IN A CELL MATCH

EDGE VS. "THE DEMON" FINN BÁLOR



BROCK LESNAR VS. OMOS



SETH "FREAKIN" ROLLINS VS. LOGAN PAUL



REY MYSTERIO VS. DOMINIK MYSTERIO 



SMACKDOWN WOMEN'S CHAMPIONSHIP MATCH

CHARLOTTE FLAIR (C) VS. RHEA RIPLEY 



RAW WOMEN'S CHAMPIONSHIP MATCH 

BIANCA BELAIR (C) VS. ASUKA



BECKY LYNCH & LITA & TRISH STRATUS VS. DAMAGE CNTRL



UNDISPUTED WWE UNIVERSAL CHAMPIONSHIP MATCH 

ROMAN REIGNS (C) VS. CODY RHODES



OFFICIAL WRESTLEMANIA HOST: THE MIZ



Παρακάτω ακολουθεί το επίσημο theme song της WrestleMania 39:



Εδώ θα βρείτε και μερικά links για να παρακολουθήσετε το σόου:


https://wrestlinglive.net/

https://bollyrulezz.in/


Αυτή λοιπόν, είναι η κάρτα αγώνων και όσες πληροφορίες έχουμε. Πιθανόν να υπάρξουν επιπλέον ενημερώσεις σχετικά με τους αγώνες. Ό,τι ενημέρωση χρειαστεί να δημοσιευτεί, θα την βρείτε στην σελίδα μας στο Facebook. Εύχομαι καλό ξενύχτι σε όσους καθίσουν να παρακολουθήσουν live τα δύο σόου. Επίσης φιλική συμβουλή. Εάν καθίσετε για live, καλύτερα να παρακολουθήσετε από το WWE Network, ώστε να έχετε ήσυχη βραδιά. Τα περισσότερα live streams από διάφορα site, είναι κατά 99 τοις εκατό σίγουρο πως θα κολλάνε. 


Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια σε όλους, καλό ξενύχτι και πάλι. Μακάρι να δούμε μια αντάξια και φοβερή WrestleMania! Θα τα ξανά πούμε στα άρθρα με τις απόψεις και το review του σόου. 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη