SmackDown 20/11/2020: Η εκδίκηση του Bryan


Ακόμη ένα Σάββατο είμαστε μαζί σας για την κάλυψη του SmackDown της Παρασκευής. Στο τελευταίο μπλε σόου πριν το Survivor Series της Κυριακής, είδαμε τις τελευταίες πινελιές να ζωγραφίζονται στην κάρτα αγώνα ενόψει Series, καθώς και την επιστροφή του Daniel Bryan στο ρινγκ για να πάρει εκδίκηση από τον Jey Uso.

- Το σόου άνοιξε με τους Raw Tag Team Champions να κάνουν την είσοδο τους για να μιλήσουν με τους Street Profits για τον αγώνα τους στο επερχόμενο Pay-Per-View. Ο Xavier Woods τόνισε πως δεν ανήκουν πλέον εδώ, αλλά τους ήρθε πρόσκληση να βρεθούν οπότε δεν μπορούσαν να το αρνηθούν. Έπειτα έδωσαν ένα αφιέρωμα στον Undertaker ο οποίος θα εμφανιστεί αυτή την Κυριακή, αλλά τους διέκοψε ο Sami Zayn ο οποίος άρχισε να μιλάει με τα χειρότερα λόγια για τον Phenom θυμίζοντας ότι τον είχε περάσει από Chokeslam πριν κάτι μήνες. Επίσης, ο Intercontinental Champion δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον αντίπαλό του, Bobby Lashley.

Κάπου εκεί παρενέβη ο King Corbin για να εκφράσει την δυσαρέσκεια του που εμφανίστηκαν οι New Day στο μπλε σόου, ενώ κανονικά ανήκουν στο Raw. Με τον ίδιο τόνο έκαναν αισθητή την παρουσία τους οι Dolph Ziggler & Robert Roode, ζητώντας μάλιστα αγώνα για τους Raw Tag Team Titles από τους πρωταθλητές. Η κουβέντα ανάμεσα στους 6 αυτούς superstars πήγε σε άλλο επίπεδο και οι heels επιτέθηκαν στους New Day, εκείνη την στιγμή έγινε το απροσδόκητο και βγήκαν στο ρινγκ οι Street Profits για να βοηθήσουν τους φίλους τους να καθαρίσουν το ρινγκ.

New Day & Street Profits vs. King Corbin, Sami Zayn, Dolph Ziggler & Robert Roode

Στον εναρκτήριο αγώνα της βραδιάς, οι δύο πρωταθλητές της ομαδικής κατηγορίας του Raw και του SmackDown αντίστοιχα, συνεργάστηκαν για να αντιμετωπίσουν τους παραπάνω heels σε ένα αγώνα-τεστ για το Survivor Series. Το ματς εξελίχθηκε περίεργα και σε μια στιγμή είδαμε ένα miscommunication με τον Kofi Kingston να χτυπάει έναν από τους συνεργάτες του, το γεγονός αυτός έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του King Corbin να πάρει τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια. Ωστόσο, οι Street Profits κατάφεραν να κλειδώσουν την νίκη και να πάρουν το momentum όταν ο Angelo πέρασε από Spinebuster τον Sami Zayn ενώ ο Montez με ένα εκπληκτικό Frog Splash έδωσε την νίκη.


Natalya vs. Tamina

Στα παρασκήνια ο Adam Pearce ανακοίνωσε... τον Otis ως πέμπτο μέλος της ανδρικής ομάδας του SmackDown που θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Raw, ενώ από την άλλη πλευρά η Natalya που έψαχνε ευκαιρία να πάρει κι αυτή ένα εισιτήριο για το Survivor Series, τέθηκε αντιμέτωπη με την Tamina. Η Natalya χρειάστηκε μόλις ένα Clothesline και ένα Sharpshooter για να πάρει (επιτέλους) το εισιτήριο για το Survivor Series, ενώ λίγο μετά το ματς η Team SmackDown ανέβηκε στο ρινγκ και πανηγύρισε συμπληρώνοντας την πεντάδα με τις Liv Morgan, Ruby Riott, Bianca Belair, Natalya, και την Bayley ως αρχηγό της ομάδας.

Drew McIntyre & Roman Reigns
Contract Signing

- Την πρώτη του εμφάνιση ως νέος WWE Champion, έκανε ο Drew McIntyre στο SmackDown της εβδομάδας για να υπογράψει το συμβόλαιο για τον αγώνα του κόντρα στον Roman Reigns την ερχόμενη Κυριακή. Ο "Tribal Chief" είχε έναν σύντομο διάλογο με τον "Scottish Psychopath" χωρίς να πουν πολλά-πολλά, ο δεύτερος έριξε πρώτος την υπογραφή δίνοντας του μια συμβουλή, πως την Κυριακή θα γίνει πόλεμος και καλό είναι να προετοιμαστεί. Ο Reigns από την πλευρά του τόνισε πως δεν γίνεται να δέχεται συμβουλές από έναν πρωταθλητή... Β' Κατηγορίας και αυτό θα αποδειχθεί. Ενώ του ξεκαθάρισε ότι την Κυριακή θα του δώσει ένα σκληρό μάθημα που θα έχει για πάντα να θυμάται, βάζοντας κι αυτός την υπογραφή του. Οι δύο μεγάλοι πρωταθλητές είχαν μια "συγκρατημένη" στάση ο ένας προς τον άλλον χωρίς να πιαστούν στα χέρια.


Seth Rollins vs. Murphy

Αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση από τον Murphy ήταν ο Seth Rollins, όταν ο πρώτος τον πρόδωσε στο περασμένο επεισόδιο της Παρασκευής. Το ματς ξεκίνησε με σκληρούς ρυθμούς καθώς ο Rollins έδεσε τον αντίπαλο του στα σχοινιά και άρχισε να τον χτυπάει ασταμάτητα, σε μια στιγμή πήγε να πάρει και το kendo stick για να τον βαρέσει, αλλά τον σταμάτησε ο Rey Mysterio που βρισκόταν έξω από το ρινγκ μαζί με τον Dominik και την Aalyah. Καθώς τα λεπτά περνούσαν ο "Messiah" έφτασε πολύ κοντά στη νίκη περνώντας από superplex & falcon arrow τον αντίπαλο του, αλλά έγινε τελευταία στιγμή το kickout. Επίσης εκτέλεσε και το stomp αλλά έγινε rope break. Στο τέλος του αγώνα ο Murphy απέφυγε το δεύτερο Stomp, και πέρασε τον Seth Rollins από murphy's law για να πάρει την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του εκπλήσσοντας τον κόσμο.


- Συνάντηση μεταξύ πρωταθλητριών έγινε λίγο πριν το main event της βραδιάς, η Asuka και η Sasha Banks βρέθηκαν στο ίδιο ρινγκ για να τα πουν λίγο πριν την Κυριακή. Ο Michael Cole ρώτησε την Sasha Banks αν υπάρχει περίπτωση να ηττηθεί από την Asuka στο Survivor Series, επειδή στο παρελθόν την είχε ξανακερδίσει. Η SmackDown Women's Champion ανέφερε πως η νίκη είναι στο τσεπάκι της, ενώ η Asuka άρχισε να μιλάει Ιαπωνικά λέγοντας "You can't see me" και κάτι παρόμοιες ατάκες του John Cena. Για τρίτη εβδομάδα στη σειρά όμως, η Carmella ήρθε βρώμικα πίσω από την Sasha και της επιτέθηκε αφήνοντας την νοκ-άουτ. Στο μεταξύ η Raw Women's Champion παρέμεινε ανέκφραστη κοιτάζοντας την αβοήθητη Sasha.

Daniel Bryan vs. Jey Uso

Μετά την άσχημη επίθεση που δέχτηκε από τον Jey Uso πριν μερικές εβδομάδες, ο Daniel Bryan επέστρεψε στο μπλε σόου λίγο πριν κλείσει το επεισόδιο για να κλείσει και τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Jey. Ο Bryan όπως πάντα φημίζεται για το εξαιρετικό του τεχνικό στυλ στο ρινγκ, έτσι κατάφερε να πάρει γρήγορα τον έλεγχο του αγώνα λόγω εμπειρίας δοκιμάζοντας διάφορες κινήσεις από το στρατηγικό του. Από την άλλη πλευρά, ο Uso κατάφερε να ισορροπήσει λίγο την κατάσταση μετά από ένα ωραίο back bodydrop επάνω στο τραπέζι των σχολιαστών. Μέχρι να τελειώσει ο αγώνας οι δύο superstars μας έδωσαν ένα πολύ ωραίο αγώνα, με τον Jey να προσπαθεί να περάσει από Uso Splash τον Bryan αλλά ο δεύτερος να το αποφεύγει και με ένα έξυπνο roll-up να παίρνει την νίκη και φυσικά... την εκδίκηση για όσα του έκανε.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη