IMPACT WRESTLING 01/09/2016: Με τον Moose δεν τα βάζεις...


Πολύ όμορφο επεισόδιο είδαμε αυτή την εβδομάδα στο Impact Wrestling, στέφθηκαν και επίσημα πρωταθλητές οι DJZ και Maria Kanellis, γύρισε την πλάτη του ο Moose στον Miracle, μεγάλες εξελίξεις ανάμεσα στους TNA Tag Team Champions, Decay και Broken Matt Hardy & Brother Nero.

Το επεισόδιο άνοιξε ο Miracle μαζί με την εκθαμβωτική Maria. Ο διεκδικητής του τίτλου σχολίασε τον εαυτό του ως καλύτερο παλαιστή του κόσμου, και το αποψινό επεισόδιο πρόκειται να κλείσει με αυτόν ως TNA World Heavyweight Champion. Έπειτα κάλεσε στην αρένα τον Moose αλλά εμφανίστηκε ο Bobby Lashley, ο πρωταθλητής ισχυρίστηκε πως κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει, κάτι που προκάλεσε θυμό στον Moose και εμφανίστηκε για να βάλει και αυτός το λάδι στη φωτιά ρίχνοντας τον εαυτό του στο main event της βραδιάς.

Broken Matt Hardy vs. Crazzy Steve

Στην πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς, ο Brother Nero βοήθησε τον αδερφό του χτυπώντας με την μπότα τον Crazzy Steve όταν ο διαιτητής δεν έβλεπε, στη συνέχεια ο Broken Matt τον πέρασε μέσα από το Twist of Fate για τη νίκη. Όταν οι Hardys αποχωρούσαν, ο Steve πήρε το μικρόφωνο και ισχυρίστηκε πως ο King Maxel είναι πλέον γιος της... Rosemary.

Ultimate X Gauntlet Match για το X-Division Championship
Trevor Lee vs. DJZ vs. Andrew Everett vs. Mandrews vs. Rockstar Spud vs. Braxton Sutter

Στο δεύτερο ματς, είδαμε τρομερό θέαμα. Οι performers της X-Division έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να μας ψυχαγωγήσουν, συγκεκριμένα ο Sutter ήταν κοντά στην κατάκτηση αλλά του το κόστισε ο Spud ο οποίος τον χτύπησε με μια καρέκλα, έπειτα τη στιγμή που οι Trevor & Everett επιχείρησαν να ξεκρεμάσουν τον τίτλο μαζί, ένα τεράστιο άλμα του DJZ τους το άρπαξε μέσα από τα... χέρια, για να στεφθεί και επίσημα ο νέος X-Division Champion.

Στην συνέχεια εμφανίστηκε ο Drew Galloway για να μιλήσει για τις πράξεις του την περασμένη εβδομάδα, ο Billy Corgan τον διέκοψε για να τον τιμωρήσει αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο! Έστειλε τον Aron Rex στο ρινγκ, και ακολούθησε ένα δυνατό brawl.

Η κάμερα πήγε στα παρασκήνια όπου βρισκόντουσαν οι Matt Hardy & Jeff Hardy. Ο Broken Matt μέσα από τις συσκευές του εντόπισε πως η Rosemary τον Decay βρίσκεται στο σπίτι τους, και πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν κάτι για να σώσουν τον μικρό King Maxel. Τελικά, η Rebecca κυνήγησε την Rosemary αλλά δεν κατάφερε να την πιάσει στα χέρια της, αναμένεται να έχουμε εξελίξεις.

Eli Drake vs. EC3

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το ασταμάτητος Ethan Carter III, καθώς αυτή την εβδομάδα δεν δυσκολεύτηκε όσο φανταζόμασταν και πέρασε το εμπόδιο του Eli Drake με One Percenter.

Εμφανίστηκε η Allie για να γιορτάσει την νίκη της για το TNA KnockOuts Championship, η γιορτή όμως κράτησε για λίγο καθώς την διέκοψε η Maria Kanellis ώστε να της τονίσει πως είναι μια φθηνή πρωταθλήτρια και πρέπει να χάσει τον τίτλο, τότε αυτή έσκυψε κάτω (δίχως την θέληση της) και δέχτηκε το pinfall της Maria για να χάσει τον τίτλο της.

No Disqualification Match για το TNA World Heavyweight Championship
Bobby Lashley (c) vs. The Miracle

Στο main event της βραδιάς, ο Miracle ήταν κοντά στην νίκη αλλά τη στιγμή που ζήτησε τον σωλήνα από τον Moose για να χτυπήσει τον Lashley, αυτός του τον στέρησε γυρνώντας του την πλάτη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί τον Spear του πρωταθλητή Lashley και να χάσει τον αγώνα. Πριν το σόου κλείσει ο Mike Bennett έριξε την ευθύνη στον συνεργάτη του για την ήττα και μάλιστα τον χαστούκισε, τότε ο γιγαντόσωμος Moose τον χτύπησε με Clothesline και οι κάμερες έσβησαν.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη