Οι Enzo Amore & Big Cass κάνουν invasion στο Ring of Honor (Video)


Μετά την σοκαριστική επίθεση στον Bret Hart,
κατά την διάρκεια του WWE Hall of Fame, είχαμε άλλο ένα γεγονός, το οποίο σήκωσε πολλές αντιδράσεις και έκανε τον κόσμο να μιλάει.

Κατά την διάρκεια του PPV του Ring of Honor, G1 Supercard, το οποίο γίνεται σε συνεργασία με το NJPW, οι πρώην παλαιστές του WWE, Enzo Amore & Big Cass, εισέβαλαν στο ring και επιτέθηκαν σε διάφορα άτομα του αγώνα tag team που μόλις είχε τελειώσει. Η επίθεση έγινε off-camera, όταν είχε τελειώσει το tag team match ανάμεσα στους Guerillas of Destiny (Tama Tonga, Tonga Loa), EVIL & Sanada, Villain Enteprises & τους Briscoes.

Οι Enzo & Cass, υπό τον ήχο υψηλών αποδοκιμασιών από το κοινό, πήδηξαν από τα railings και επιτέθηκαν στους Briscoes πρώτα και μετά στις υπόλοιπες ομάδες, με πολλά άτομα από τα παρασκήνια, συμπεριλαμβανομένου του Bully Ray, να έρχονται τρέχοντας να αποτρέψουν την επίθεση. Μάλιστα ο Bully Ray, όπως παρατήρησαν πολλοί fans, χτύπησε 100% "αληθινά" τον Amore, κάνοντας πολλούς να μιλάνε για περιστατικό που δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί.


Σύμφωνα, ωστόσο, με τις πρώτες πληροφορίες που μας έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όλο το σκηνικό ήταν "work", με την πρώην δημοφιλή Tag Team του WWE, να είναι έτοιμη να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το ROH. Μάλιστα το board of directors της εταιρείας πίεσε να γίνει αυτό το segment, κάτι που δεν άρεσε τόσο στην ομάδα σεναρίου του Ring of Honor, όσο και σε πολλούς παλαιστές στα αποδυτήρια.




για το Ringside House,
Γιώργος Ναστούλης  

Νεότερη Παλαιότερη