Ματς που φημίζονται για την WrestleMania 33


Η Wrestlemania 33 αργεί ακόμη να έρθει, ωστόσο υπάρχουν φήμες για κάποια ματς που ίσως γίνουν τότε. Ας τα δούμε λοιπόν!

Τα ματς είναι τα εξής:


Brock Lesnar vs Shane McMahon.
Αυτό το ματς φημίζεται πως θα γίνει εξαιτίας του F5 που κέρασε στον Shane ο Beast στο Summerslam. O Lesnar θα επιστρέψει στο WWE κάπου κοντά στο ppv του Royal Rumble και είναι ενδιαφέρον εάν αυτό το feud θα μεταφερθεί στην Mania.

Seth Rollins vs Triple H.
Αρχικά αυτό το ματς ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Wrestlemania 32, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν όταν ο Rollins τραυματίστηκε. Στο προηγούμενο επεισόδιο του Raw, είδαμε τον Game να κερνάει Pedigree στον Rollins, πράγμα που κάνει πολλούς να πιστεύουν πως θα αναμετρηθούν κάποτε! Ίσως στην Wrestlemania.

Undertaker vs John Cena.
Όπως ακριβώς με το ματς που προαναφέραμε, έτσι και αυτό το ματς ήταν κανονισμένο να γίνει στην Wrestlemania 32 όμως ο τραυματισμός του John Cena άλλαξε εκ νέου τα σχέδια, με το WWE αντικαθιστά τον Cena με τον Shane McMahon. Από την άλλη μεριά, η κατάσταση του Undertaker στο WWE ήταν μετέωρη, καθώς έλεγε στους ανθρώπους στα backstage της Wrestlemania 32 πως το ματς με τον Shane θα ήταν και το τελευταίο του. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε εάν επιτέλους θα δούμε το dream match που όλοι οι φανς θέλουν να δουν!

The Rock vs Vin Diesel.
Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο (βλέπε εδώ) το περιοδικό Life & Style αναφέρει πως ένας insider τονίζει πως θα δημιουργηθεί ένα feud μεταξύ του Rock και του Vin Diesel προκειμένου να κάνουν promo την ταινία Fast & Furious 8 που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2017. Πραγματικά Dream Match!

Big Show vs Shaquille O'Neil.
Αυτό το ματς έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα πραγματοποιηθεί στην ερχόμενη Wrestlemania.


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη