Ποιους παλαιστές θέλω να δω στο φετινό Royal Rumble Match;

 

Στο ακόλουθο άρθρο θέλω να μιλήσω για όσα θέλω να δω στο φετινό Royal Rumble match των ανδρών. Κυρίως θα αναφέρω τους παλαιστές που θα ήθελα να δω στο φετινό Rumble match και στο τέλος θα δώσω και την πρόβλεψη μου για τον νικητή του ιστορικού αγώνα. Let's go!

 

Στο φετινό Rumble match πιστεύω πως θα δούμε μερικά ενδιαφέρον πράγματα, αλλά στο σύνολο δεν θα είναι κάτι τόσο το ιδιαίτερο. Αρχικά όμως, να διευκρινίσω πως το άρθρο δεν βασίζεται σε φήμες, ούτε σε διάφορες πληροφορίες. Είναι ένα άρθρο για το πως θα ήθελα να διαδραματιστεί ο αγώνας και κυρίως ποιους παλαιστές θέλω να δω στον αγώνα. Παρακάτω θα διαβάσετε ποιοι είναι αυτοί οι παλαιστές. Κάποιοι είναι από διαφορετικές εταιρίες, ενώ κάποιοι άλλοι είναι superstars που επιθυμώ να κάνουν επιστροφή. Επίσης κάποιοι είναι και ενεργοί παλαιστές στο WWE και είναι αρκετά πιθανό να εισέλθουν, αλλά θα τους προσθέσω κι αυτούς στην λίστα. Για κάποιους παλαιστές ίσως να είναι και μηδαμινές οι πιθανότητες εμφάνισης, αλλά έχω ένα προαίσθημα πως κάποιοι από αυτούς που θα αναφέρω, θα εμφανιστούν πράγματι στο φετινό Rumble!


ΛΙΣΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΩΝ

1) JOHN CENA

2) EDGE 

3) BROCK LESNAR

4) "STONE COLD" STEVE AUSTIN

5) THE ROCK

6) RANDY ORTON

7) CODY RHODES

8) AJ STYLES

9) GUNTHER

10) JAY WHITE

11) MATT CARDONA

12) LOGAN PAUL


Αυτά λοιπόν, είναι τα δώδεκα ονόματα που θα ήθελα να εμφανιστούν στο φετινό Rumble! Κάποιες είναι πιθανές επιστροφές και αναμένουμε όλοι μας να δούμε αν θα επαληθευτούν οι προβλέψεις μας. Οι υπόλοιποι είναι παλαιστές που είτε τους θέλω μέσα στο match για συγκεκριμένους λόγους, είτε μπορεί να έτυχε να ακούσω για αυτούς και απλά θα μου άρεσε να κάνουν μια έκπληξη κι αυτοί. Αρχικά ας ξεκινήσουμε με τον Matt Cardona. Δεν είναι από τις επιστροφές που θα με ενθουσίαζαν και πολύ, αλλά ούτε θα με χάλαγε. Θα ήταν μια καλή μικρή επιστροφή και προσθήκη κι έχω ένα προαίσθημα τις τελευταίες ημέρες πως εν τέλει πράγματι θα δούμε μερικές τέτοιες εκπλήξεις. Ας συνεχίσουμε με τον Gunther, ο οποίος είναι ο μοναδικός ενεργός superstar του WWE που έχω συμπεριλάβει στην λίστα μου. Ακόμα κι αν υπερασπιστεί τον Intercontinental τίτλο του, θα ήθελα πάρα πολύ να εισέλθει και στο Rumble match και να φέρει την επιθετικότητα και την δύναμη του. Ένα showdown με τον Brock Lesnar εύκολα μπορεί να αυξήσει τις εντάσεις και να προσφέρει μια ενέργεια στο κοινό, i guarantee it! Ύστερα εάν οδηγούσε σε έναν αγώνα μεταξύ τους στην grandest stage of them all, θα χαιρόταν σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό των οπαδών (συμπεριλαμβανομένου κι εμού) και θα παρακολουθούσαμε ένα απίστευτο match. Μπορεί να έχω μείνει λιγάκι εκτός wrestling, αλλά έναν αγώνα με Lesnar και Gunther θα το έβλεπα σαν τρελός! 



Τώρα ας πιάσουμε τους Randy Orton και AJ Styles. Είναι και οι δυο τους εκτός με τραυματισμό και τώρα θα ήταν μια ιδανική στιγμή για να κάνουν την επιστροφή τους. Δυστυχώς όμως, δεν γνωρίζουμε παραπάνω πληροφορίες για το πότε ενδέχεται να γυρίσουν. Ο Orton πιθανόν να αργήσει να κάνει την επιστροφή του στο ring, καθώς είχε υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη το περασμένο καλοκαίρι. Εγώ προσωπικά δεν αναμένω να τους δω στο πρώτο pay-per-view του 2023 και ούτε πιστεύω πως αυτή θα είναι η βραδιά τους. Παρ'όλα αυτά θα ήταν φοβερό εάν μπορούσαν να μας εκπλήξουν, ιδίως ο Orton και θα προσπαθήσω να μείνω αισιόδοξος αυτή τη φορά και θα έχω έστω και την παραμικρή υπόνοια πως θα τον δούμε να φιλοδωρεί κόσμο με RKO's (fan boy είμαι λογικά). 



Έχουμε βέβαια κι έναν παλαιστή που έχει διαφορετική ιδιαιτερότητα. Ένα όνομα που αγωνίζεται στο Ιαπωνικό promotion γνωστό ως NJPW. Ο πρώην IWGP World heavyweight champion, έχασε τον τίτλο από τον Kazuchika Okada στο Wrestle Kingdom 17. Ο Jay White λοιπόν, είναι αυτός ο παλαιστής! Θα λάτρευα εάν έκανε ντεμπούτο στο Rumble και θα ήταν μια δυνατή έκπληξη. Ωστόσο, όπως και για τους κυρίους στην παραπάνω παράγραφο, έτσι και για τον Jay White δεν αναμένω κάποια άφιξη. Είναι δύσκολο έως απίθανο να εμφανιστεί, αλλά θα το ήθελα πολύ καθώς είναι από τους παλαιστές που μου κινούν το ενδιαφέρον και θα ήταν τέλεια ευκαιρία για ένα ντεμπούτο. 



Έχουμε βεβαίως και τον Superstar, τον οποίο τον αποκαλούμε και celebrity, or whatever. Αναφέρομαι στον Logan Paul ο οποίος στα ελάχιστα match που έδωσε στο WWE, είχε εξαιρετικές αποδώσεις και έδειξε κιόλας πως του άρεσε πραγματικά που μπήκε στο ring. Προσωπικά δεν είμαι fan του και ούτε τον παρακολουθώ στα βίντεο και στα social media. Ωστόσο θα χαιρόμουν να τον δω να επιστρέφει ξανά στο ring και να δίνει κι αυτός την ενέργεια του. Θα ήταν ευχάριστη επιστροφή αλλά δεν γνωρίζω ακόμα εάν υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι. Θα το δούμε όμως όταν έρθει το Rumble! 



Πάμε τώρα να μιλήσουμε και για τους Legends που έχουν απομείνει στην λίστα μας. Έχουμε αρχικά τον John Cena, ο οποίος γύρισε στο τελευταίο SmackDown του 2022 για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Kevin Owens και να αντιμετωπίσει, αλλά και να κερδίσει τους Roman Reigns και Sami Zayn. Πιστεύω πως ο Cena είναι μια από τις επιστροφές έχουν πιθανότητες. Επίσης το βασικότερο. Υπάρχει κάποιος άλλος παλαιστής που θα μπορούσε να φέρει την ίδια ενέργεια που φέρνει κάθε φορά ο John Cena; Well, συνήθως όχι, αλλά υπάρχουν δύο ακόμη ονόματα στην λίστα τα οποία θα κάνουν ΤΟΝ σαματά, για ευνόητους λόγους. Όπως και να 'χει, LET'S GO CENA! Προχωράμε στον Edge ο οποίος επίσης είναι μια δυνατή επιστροφή και ελπίζω να είναι έτοιμος κι αυτός για ένα ακόμη comeback. 



Τώρα πάμε σε άλλους δύο τεράστιους θρύλους. Αρχικά, ας αναφέρω πως το Royal Rumble θα διεξαχθεί στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Και μην ξεχνάμε ποιος είναι έχει καταγωγή από το Τέξας; STONE COLD STEVE AUSTIN! Έχω μια υπόνοια πως κι ο θρυλικός Stone Cold θα κάνει μια σύντομη εμφάνιση στο Rumble και θα κεράσει Stunners και μπύρες! Τελευταίος θρύλος που θαρρώ πως όλοι μας τον αναμένουμε φέτος σαν μανιακοί, είναι ο The Rock. Οι φήμες έχουν πνίξει τα media, αλλά θα αναμένουμε να δούμε εάν επιστρέψει ο γίγαντας του Χόλιγουντ. Ένα ακόμη showdown με τον μεγάλο του εχθρό, τον Stone Cold, θα μας έφερνε μια τεράστια νοσταλγία! Επίσης θα ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για την επιστροφή του και ύστερα θα μένει μονάχα να ξεκινήσει το feud με τον Roman Reigns. 



Στο τέλος έχω να μιλήσω για τον Cody Rhodes. Τον άνθρωπο που το 2016 ζήτησε να αποδεσμευτεί από το WWE και ύστερα έκανε το δικό του σόου και ξεκίνησε το All Elite Wrestling! Φτάσαμε έπειτα στο 2022 όπου και έφυγε από το AEW και γύρισε ξανά στην εταιρία όπου ξεκίνησαν όλα! Μπήκε μάλιστα, τραυματισμένος μέσα στο καταστροφικό κελί με τον Rollins, έδωσε ένα καταπληκτικό πεντάστερο match στο οποίο κέρδισε κιόλας. Από τότε αναμένουμε να αναρρώσει και να γυρίσει και πάλι. Πίστευα πως έφτασε η ώρα που οι γιατροί θα του δώσουν το πράσινο φως και θα εμφανιστεί στο Rumble match! Και από ό,τι φαίνεται παιδιά, το WWE με επαλήθευσε. Μόλις ολοκλήρωσα το άρθρο, διάβασα την ανακοίνωση του WWE, πως ο Cody και επίσημα θα επιστρέψει στο Royal Rumble! Είναι επίσης από τις επιστροφές που ανυπομονούμε όλοι μας και υπάρχει κάτι ακόμα που ξεχωρίζει στην περίπτωση του Rhodes. Πολλοί πιστεύουν πως αυτός θα είναι ο νικητής του φετινού Rumble κι εγώ είμαι επίσης ένας από αυτούς. Είναι μεγάλο over όνομα ο Cody πλέον και έχει τις προσδοκίες για μεγάλα πράγματα. Ίσως εν τέλει αυτός θα είναι ο άνθρωπος που θα εκθρονίσει τον Roman Reigns. Ο χρόνος θα μας το δείξει αυτό. 




ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ


Τώρα ας δώσω και μια κανονική πρόβλεψη. Αναμένω να παρακολουθήσω ένα μέτριο Rumble match. Όλα όσα προανέφερα στις παραπάνω παραγράφους, είναι οι παλαιστές που θα ήθελα να εισέλθουν στον αγώνα και στιγμές που θα επιθυμούσα να διαδραματιστούν. Ωστόσο, τα περισσότερα δυστυχώς έχουν χαμηλές πιθανότητες να συμβούν. Το μοναδικό που πράγματι πιστεύω έντονα, είναι η νίκη του Cody Rhodes! Φημολογείται για κάποιους από τους αναφερόμενους μου παλαιστές, πως θα κάνουν εμφάνιση, αλλά εγώ προσωπικά δεν δημιουργώ πλέον τεράστιες προσδοκίες και δεν αναμένω τόσο ιδιαίτερα πράγματα. Μια μικρή ελπίδα όμως, πάντοτε υπάρχει και καλό είναι γενικά να ελπίζουμε. Αλλά παιδιά, δεν χρειάζεται να ακούτε τι θα πει ο καθένας και να ενθουσιάζεται τους εαυτούς σας. Πιστέψτε ό,τι θελήσετε, αλλά μην κάνετε πάντοτε μεγάλες προσδοκίες, διότι πλέον είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε. Σκεφτείτε σε λογικά πλαίσια και στο τέλος θα δείτε τι θα επαληθευτεί! 

Οι superstars που πιστεύω πως θα επιστρέψουν είναι οι Edge και Brock Lesnar. Ελπίζω πως οι John Cena και Stone Cold θα εμφανιστούν επίσης. Ο Big match John πρόσφατα αγωνίστηκε, επομένως ίσως μας κάνει την τιμή να εισέλθει και στο Rumble. Το Τέξας, όπου και θα διεξαχθεί το σόου, είναι το hometown του Stone Cold. Επίσης στην περσινή Mania, αγωνίστηκε, οπότε θα είμαι λιγάκι αισιόδοξος και θα έχω μια ελπίδα πως θα εισέλθει κι αυτός και θα κεράσει μερικά Stunners! Τον The Rock, θα ήθελα απείρως να τον αντικρίσω, αλλά δυστυχώς δεν πιστεύω και τόσο έντονα στην επιστροφή του. Θα κλείσω λέγοντας, πως μακάρι να δούμε μερικές αντάξιες επιστροφές και να βγω λάθος! Μακάρι να δούμε αυτά τα ονόματα!


ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ROYAL RUMBLE: CODY RHODES 


Ορίστε λοιπόν, αυτή είναι και η πρόβλεψη μου για τον νικητή του αγώνα! Εγώ θα το δώσω στον Rhodes αν και έχω μια υπόνοια στα βάθη του εγκεφάλου μου, πως ίσως γίνει μια διαφορετική έκπληξη με τον νικητή. Θα μπορούσαμε άραγε να δούμε τον Finn Balor να αποκτά το μεγάλο push και να κερδίζει το Royal Rumble match; Ή μήπως συμβεί τίποτα ακραίο και δούμε τον The Rock να μας  εκπλήσσει με μια επιστροφή και νίκη επίσης (not & nooot). Πλέον μένει μονάχα να αναμένουμε λίγο ακόμη, ώστε να δούμε τι απ'όλα όσα πιστεύουμε και επιθυμούμε θα επαληθευτεί. Αυτό ήταν το άρθρο με μερικές προβλέψεις για το ανδρικό Rumble match και αυτοί είναι οι superstars που επιθυμώ να εισέλθουν στον ιστορικό αγώνα! Πιθανόν να δημοσιευτεί άρθρο και με τις προβλέψεις μου για ολόκληρο το match card. Ως τότε όμως, σας έχω καλύψει με τούτο το άρθρο!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη