Reigns vs. Owens - The Royal Rumble Trilogy!

Καθώς πλησιάζουμε στο Royal Rumble του 2023, ο ενθουσιασμός αυξάνεται. Πέρα από το πολυαναμενόμενο Rumble match, έχουμε και τον Roman Reigns να υπερασπίζεται τους τίτλους του ενάντια έναν αρκετά γνώριμο αντίπαλο. Ο Kevin Owens για μια ακόμη φορά θα αντιμετωπίσει τον Tribal Chief και έτσι, αποφάσισα να κάνω ένα σύντομο άρθρο για την μακροχρόνια έχθρα τους.


ROYAL RUMBLE 2017


Λοιπόν, όπως καταλάβατε και από τον τίτλο, θα μιλήσουμε για τριλογία αγώνων. Ο ερχόμενος αγώνας των δυο αυτών παλαιστών στο Royal Rumble, πρόκειται να είναι η τρίτη τους αναμέτρηση στο ορισμένο PPV. Επίσης και οι τρεις αναμετρήσεις έχουν έπαθλο τον Universal τίτλο! Η πρώτη τους σύγκρουση έλαβε χώρα στο Rumble του 2017 και ήταν No Disqualification match. Επίσης εκείνο το χρονικό διάστημα ο Kevin Owens ήταν ο πρωταθλητής και είχε για φίλο τον Chris Jericho, ο οποίος ήταν παρών κατά την διάρκεια του match, αλλά υπό διαφορετικές συνθήκες. Ήταν κλειδωμένος σε ένα shark cage επάνω από το ring, ώστε να μην μπορεί να παρέμβει. 



Οι πρωταγωνιστές μας έδωσαν μια δυνατή μάχη, η οποία έληξε με παρέμβαση εν τέλει. Ωστόσο δεν ήταν από τον Jericho, άλλα από τον Braun Strowman. Επιτέθηκε και διέλυσε τον Roman Reigns βγάζοντας τον νοκ άουτ με ένα Running Powerslam επάνω σε ένα τραπέζι που είχαν στήσει προηγουμένως οι αγωνιζόμενοι. Εφόσον ο αγώνας ήταν No DQ, ο διαιτητής δεν μπορούσε να λήξει το match. Ύστερα ο Owens έκανε το pinfall και πήρε την νίκη! Έτσι έκανε Retain τον τίτλο του, ενώ ο ηττημένος Reigns αργότερα εμφανίστηκε και στο Rumble match στην θέση 30. Πρώτη σύγκρουση με νίκη του Owens! 


REIGNS - OWENS (0-1)



ROYAL RUMBLE 2021 


Μεταφερόμαστε τέσσερα χρόνια αργότερα, στις αρχές του 2021 όπου συνέβη ο δεύτερος αγώνας τους στο Rumble. Αυτή τη φορά όμως, οι ρολόι αντιστράφηκαν, καθώς ο Roman κρατάει στα χέρια του τον Universal τίτλο! Αφού πρώτα έδωσαν μια μάχη σε steel cage στο SmackDown κι ένα TLC match, τα οποία τα κέρδισε και τα δύο ο Roman, είχε έρθει η στιγμή να φτάσουν στα όρια τους. Προσέφεραν ένα υπέροχο last man standing match με πολλές έντονες στιγμές και αρκετό θέαμα! Αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το στάδιο, ρίχνοντας τα πάντα ο ένας στον άλλον. 



Φτάσαμε στις τελευταίες στιγμές του match με τον Prize Fighter να δένει το χέρι του πρωταθλητή με χειροπέδες σε ένα κομμάτι του stage, ώστε να μην μπορέσει να σηκωθεί. Ωστόσο, ο Tribal Chief, έπιασε τον διαιτητή που βρισκόταν δίπλα του και τον έσπρωξε βγάζοντας τον εκτός. Έτσι κέρδισε χρόνο και ύστερα με λίγη βοήθεια από τον Paul Heyman κατάφερε να απελευθερωθεί. Στην συνέχεια κλείδωσε το ισχυρό Guillotine στον Kevin μέχρι να χάσει εντελώς τις αισθήσεις του. Έτσι τον έβγαλε εκτός και ύστερα ο διαιτητής ολοκλήρωσε το count. Αυτή ήταν η δεύτερη μάχη τους, στην οποία ο Reigns αποχώρησε νικηφόρος! Η τύχη υπέρ του Roman αυτή τη φορά. 


REIGNS - OWENS (1-1)



Οι δυο αυτοί παλαιστές έχουν δώσει μερικές επιπλέον μάχες ανά τα χρόνια. Αυτό το χρονικό διάστημα η κόντρα τους από το 2021 φαίνεται πως αναζωπυρώθηκε. Το ερχόμενο Σάββατο στο Royal Rumble του 2023 πρόκειται να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον για τρίτη φορά στο ορισμένο PPV! Θα ήταν ενδιαφέρον εάν υπήρχε και μια αγωνία για το ποιος θα φύγει με την νίκη και τους τίτλους, αλλά γνωρίζουμε όλοι το αποτέλεσμα. Ο Roman Reigns θα είναι πρωταθλητής μέχρι την WrestleMania 39 σίγουρα, επομένως ξέρουμε όλοι πως ο Kevin θα ηττηθεί στο Rumble. Εγώ όμως, έχω έναν ενθουσιασμό για τον αγώνα τους. Δεν απογοήτευσαν στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους και δεν πιστεύω πως θα το κάνουν τώρα. Αναμένουμε άλλο ένα υπέροχο αγώνα! 


Το feud μεταξύ του Tribal Chief με τον Prize Fighter, είναι ένα από τα αγαπημένα μου στο title reign του πρώτου. Προσέφεραν μερικούς υπέροχους αγώνες και υπήρχε ένα ενδιαφέρον στο storyline. Στο τωρινό feud, είναι μπλεγμένος και ο Sami Zayn και βρίσκεται στο πλευρό του πρωταθλητή, ενώ αυτός δεν είναι απόλυτα σίγουρος για τις προθέσεις του Sami. Ο Kevin από την άλλη έχει τις διαφορές του με τον Zayn και κυνηγάει και πάλι τον τίτλο που κάποτε είχε κατακτήσει! Στο περασμένο επεισόδιο του SmackDown έκανε μια ενέδρα και φιλοδώρησε τον Reigns με ένα Stunner και ένα pop-up powerbomb επάνω στο τραπέζι. Ύστερα υπέγραψε το συμβόλαιο κι ο αγώνας τους για το Rumble έγινε επίσημος! Έχει απομείνει ένα επεισόδιο του μπλε σόου ώστε, να δούμε τι θα ακολουθήσει στο storyline.


Roman Reigns vs. Kevin Owens - Royal Rumble 2017 FULL MATCH


Roman Reigns vs. Kevin Owens - Royal Rumble 2021 FULL MATCH


Αυτό ήταν λοιπόν και το άρθρο για την αντιπαλότητα του Tribal Chief με τον Prize Fighter στο Royal Rumble PPV. Θα τα πούμε στο επόμενο άρθρο boys! Ως τότε δείτε ξανά την προϊστορία του πρωταθλητή και διεκδικητή με ένα rewatch τους καταπληκτικούς αγώνες τους!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη