How WWE Should Book: Men's Royal Rumble Match 2023

Που είστε εσείς βρε; Τι κάνετε, είστε καλά; Εμείς πάντως εδώ τη παλεύουμε, με λίγες ημέρες μόνο να μας χωρίζουν από την αρχή του δρόμου προς την WrestleMania και όλα πάντως ξεκινούν με το Royal Rumble Match. 30 άντρες και 30 γυναίκες ξεχωριστά, θα μπουν στο ring και θα δώσουν μάχη προκειμένου να κερδίσουν και να πάνε ως διεκδικητές στην WrestleMania για μια ευκαιρία για τον μεγάλο τίτλο των αντρών και αντίστοιχα των γυναικών. Έτσι λοιπόν, επειδή προσπαθώ ακόμα να συνέλθω από τα περσινά δρώμενα του Rumble των αντρών, αποφάσισα να κάνω ξανά το booking του Rumble Match των αντρών, έτσι γιατί μπορώ. 

Να πω επίσης εδώ πως το άρθρο αυτό γράφεται Δευτέρα και θα το κρατήσω έτσι χωρίς καμία αλλαγή για να μην λέτε, πριν δηλαδή το RAW 30th Anniversary, οπότε οποιοσδήποτε άλλος δηλώσει συμμετοχή στο Rumble Match και δεν βρίσκεται εδώ, να με συγχωράτε, αλλά δεν μπορώ να συνακολουθήσω το WWE, που πλέον ανακοινώνει σχεδόν τους πάντες μέχρι να φτάσουμε στο Σάββατο. Οπότε, εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα snack και τα κατάλληλα αφέψιμα, χαλαρώστε στις οθόνες του υπολογιστή, κινητού σας, τάμπλετ σας, οτιδήποτε βλέπετε, το άρθρο θα είναι μεγάλο και θα χρειαστεί την απόλυτη προσοχή σας. Οπότε για πάμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. 

Όπως ξέρουμε, μέσα από το Royal Rumble, λίγο πολύ προκύπτουν κόντρες τις οποίες θα δούμε να μετουσιώνονται σε ματς στην WrestleMania ή έστω δίνεται μια κατευθυντήριος για σχεδόν όλους τους superstars που θα δούμε στον εν λόγω αγώνα. Αυτό θα προσπαθήσω να κρατήσω και εγώ, και έτσι λοιπόν θα πορευτούμε. Αποφασίζω λοιπόν πως στο νούμερο ένα μου, ήρθε η ώρα να βγει ο Messiah, o Architect, o Seth "Freakin" Rollins. Νούμερο ένα ο Rollins, χαμός στο στάδιο, χαμός στην arena με το τραγούδι των fans. Μπαίνουμε ζεστά και συνεχίζουμε ζεστά, αφού στο νούμερο 2...wrestling has more than one..royal family! ADRENALINE IN MY SOUL..SOMETHIN..SOMETHIN CODY RHODES. Είναι ο Cody Rhodes. Η κόντρα που μας απασχόλησε τους πρώτους μήνες του 2022, μας απασχολεί και στο πρώτο PPV του 2023. 


Ο Rollins και ο Rhodes παλεύουν μεταξύ τους και έχουν ένα πολύ καλό δίλεπτο σύγκρουσης, μέχρι που στο νούμερο 3, έρχεται έξω ο Austin Theory. Ο United States Champion, έχει τα πνευμόνια να αντέξει αρκετά μέσα στο ματς και θα τα αξιοποιήσουμε. Ο Theory έρχεται και την σπάει τόσο πολύ και στον Rollins και τον Cody που τον μπουκετάρουν και οι δύο. Νούμερο 4, ο Baron Corbin, ο άνθρωπος με το πιο σπαστικό theme song στον πλανήτη, έρχεται έξω μαζί με τον JBL, ο οποίος πάει στο commentary table να κάνει λίγο brag για τον πελάτη του και πως από το νούμερο 4 θα κερδίσει το Rumble Match. Οι heels κάνουν team-up απέναντι στους Rhodes & Rollins και μετά στρέφονται ο ένας απέναντι στον άλλον. 

Νούμερο 5, ITS A NEW DAY, YES IT IS! O Kofi Kingston θα βγει στο ring και για όλους όσους απορείτε θα ήθελα να σας ενημερώσω, επειδή το ξεχνάμε ή μάλλον το WWE το έχει ξεχάσει ότι μέχρι σήμερα ο Kofi Kingston είναι ο πρώτος ο οποίος έκανε declare για το Rumble Match από τις 2 Δεκεμβρίου παρακαλώ. O Kofi λοιπόν μπαίνει στο ring και έχει κάποιο offense μέχρι που ο Baron Corbin τον αρπάζει τον σηκώνει ψηλά και τον πετάει εκτός ring και πάνω σε κάποιους fans, οι οποίοι πραγματικά αν μπορούσα, επειδή απλά λατρεύω να θυμάμαι το image του Spike Dudley να τον κάνουν crowd surf οι ECW Fans, θα έβαζα το κοινό να του κάνει crowd surfing και να τον βάλει πάλι πάνω στις προστατευτικές μπάρες αρχικά και μετά πάλι στο ring μόνος του. Ο Kofi μπαίνει στο ring, o Baron Corbin τρέχει προς αυτόν, ο Kofi του κάνει το Trouble in Paradise και τον πετάει έξω από το ματς. Πρώτο μας elimination λοιπόν ο Corbin. 

Στο νούμερο 6 βγαίνει ο Ricochet. O Ricochet μπαίνει στο ring και βάζει τις aerial moves του να δουλέψουν. Στο νούμερο 7 θα έχουμε τον Santos Escobar  και μπορούμε να έχουμε ένα λατρεμένο moment Lucha Underground μεταξύ Ricochet (Prince Puma) & Escobar (King Cuerno) έτσι για αυτούς που έβλεπαν το αγαπημένο show. Νούμερο 8, έχουμε τον Xavier Woods. ITS A NEW DAY, YES IT IS. New Day ενωμένη ποτέ νικημένη και η New Day ενώνει τις δυνάμεις της για να κυριαρχήσουν απέναντι στους υπόλοιπους άντρες του Rumble Match. Και στο νούμερο 9 σκάει ο Omos. Ο Omos έρχεται στο ring και είναι ξεκάθαρο πως τα πράγματα δε θα πάνε καλά για κανέναν. Ο Omos πιάνει σαν δύο μικρά παιδάκια την New Day και πετάει και τον Kofi και τον Xavier Woods εκτός Royal Rumble. Όλοι προσπαθούν να ρίξουν κάτω τον Omos, αλλά προφανώς ο Omos ρίχνει το ξύλο της αρκούδας σε όλους. Και καθώς ετοιμαζόμαστε για το νούμερο 10, ο Michael Cole κάνει την κλασσική ερώτηση. Who can stop Omos? 

Νούμερο 10...Ο man.soor. Αχ...Συγγνώμη, ε ναι, συγγνώμη αλήθεια, αλλά ήθελα να κάνω ένα Vince joke. Ε, ναι...συγγνώμη αλήθεια. Κάπου σε μια γωνία της Αθήνας, ο Θοδωρής Καγιάντας θα ξεκινήσει να βάζει bounties για το κεφάλι μου, αφρίζοντας από αυτό, αλλά πραγματικά, όντας άνθρωπος που κάτι τέτοια swerve μου αρέσουν, ε θα το έκανα. Ο man.soor μπαίνει στο ring και ο Omos απευθείας αφού ο man.soor ουρλιάξει από τον φόβο του, τον ξαπλώνει κάτω και έπειτα τον πετάει εκτός ring. Ο Omos ετοιμάζεται να βγάλει εκτός τον Ricochet μέχρι που στο νούμερο 11...BRAUUUUUUUUN. O Braun Strowman τρέχει έξω και σώζει τον φίλο του από βέβαιο elimination. Μπαίνει στο ring και έρχεται face to face με τον Omos και έχουμε τη σύγκρουση τιτάνων. Ο Omos πάει να κάνει eliminate τον Strowman αλλά τότε όλοι οι wrestlers χτυπούν τον Nigerian Giant και με τη βοήθεια του Strowman όλοι βγάζουν εκτός τον Omos. Και καθώς ο Strowman κοιτάει έντονα τον Omos, o Austin Theory, σαν κλασσικός κόπανος που είναι, κάνει το low blow και εύκολα πετάει έξω τον Braun Strowman. 

Νούμερο 12, έρχεται ο Sheamus και ο Sheamus ξαπλώνει τους πάντες. Ο Santos Escobar έρχεται να προσπαθήσει να του επιτεθεί, αλλά ο φορμαρισμένος Sheamus επιτίθεται στον Escobar και κάνοντας του ένα Brogue Kick, τον σηκώνει και τον πετάει εκτός ring. O Ricochet έρχεται face to face με τον Seth Rollins, έχουν κάποια ωραία moments, αλλά ο Rollins με το Stomp τον πετάει εκτός ring. Εκτός και ο Ricochet. Νούμερο 13, o Damien Priest. Σιγά σιγά στο παιχνίδι μπαίνει η Judgment Day, ο Priest έχει ένα δυνατό confrontation με τον Sheamus και αυτός προσπαθεί να βγάλει έξω άλλους wrestlers. Νούμερο 14, επιστροφή για τον Shinsuke Nakamura, o King of Strong Style ορμάει στην δράση και έχει kicks για τους πάντες. Στο νούμερο 15, ο Miz. AWEEEEEESOOOOOOOME. O The Miz βγαίνει μαζί με το θηρίο του Bronson Reed, ο οποίος μπαίνει μαζί του στο ring και ξαπλώνει τους πάντες για να δουλέψει εύκολα ο Miz. O Miz κάνει λίγο brag, την μπαίνει στο WWE Universe και την στιγμή που είναι έτοιμος να κάνει elimination τον Cody Rhodes, νούμερο 16, ο Brock Lesnar. O Lesnar κάνει την επιστροφή του στο Royal Rumble Match και απευθείας έρχεται face to face με τον Miz. 

O Bronson Reed μπαίνει ανάμεσα από τους δύο και προστατεύει τον Miz. O Reed χτυπάει τον Lesnar, αλλά ο Brock με ένα F-5 τον βγάζει εκτός μάχης. Ο Miz, τρώει και αυτός ένα F-5 και βγαίνει εκτός Royal Rumble, o Shinsuke Nakamura και αυτός προσπαθεί να ρίξει ξύλο στον Lesnar, αλλά ο Brock μοιάζει ασταμάτητος και πετάει εκτός μάχης και τον Nakamura. Και ο Brock στέκεται μόνος στο ring. Και στο νούμερο 17, έρχεται ο Ex Con Dom. O Dominik Mysterio κάνει την είσοδο του, με όλα τα σύνεργα, τις μπαντάνες του, τα γυαλιά ηλίου, μπαίνει στο ring και έρχεται face to face με τον Lesnar, ο οποίος δεν μπορεί να μην γελάει. Τότε, ο Priest έρχεται πίσω από τον Lesnar και μαζί με τον Dom, αρχίζουν και τον χτυπούν. Το double team της Judgment Day πιάνει και ακινητοποιεί για λίγο τον Lesnar. Νούμερο 18, έρχεται ο Drew McIntyre, ο οποίος μαζί με τον Sheamus ρίχνουν στο καναβάτσο τα μέλη της Judgment Day. O Sheamus και ο McIntyre κάνουν τα finishers τους και τότε από το πουθενά...Ο McIntyre πετάει εκτός τον Sheamus και του υπενθυμίζει ότι ο καθένας παλεύει για τον εαυτό του. Κάνει και ένα Claymore στον Dominik Mysterio αλλά τον βγάζει εκτός ring, όχι elimination, απλά ο Dom δεν υπάρχει στο ring.

Νούμερο 19. Ο Finn Balor. Όλη η Judgment Day έχει μπει στο Rumble Match. O McIntyre χειρίζεται τον Balor, αλλά ο Priest βοηθάει γρήγορα τον Finn και μαζί πετάνε εκτός συναγωνισμού τον Σκοτσέζο Ψυχοπαθή και εκτός Rumble Match. Στην συνέχεια πιάνουν τον Seth Rollins, ο οποίος προσπαθεί να τους παλέψει αλλά πραγματικά οι δυο τους απλά συνεργάζονται πολύ καλά. Δεν τον κάνουν eliminate ωστόσο. Το ρολόϊ ξεκινάει να μετράει και περιμένουν όλοι για το νούμερο 20. Νούμερο 20 είναι ο Booker T. CAN YOU DIG IT, SUCKA?  O Booker έλεγε τόσο καιρό ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και απλά περιμένει την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει, οπότε εδώ μπορούμε και του τη δίνουμε. Ο Booker ρίχνει ξύλο στους Priest & Balor και έρχεται face to face με τον Dom, ο οποίος του φωνάζει ότι δεν θα άντεχε στην φυλακή όπως αυτός (εντωμεταξύ ο Booker έχει κάνει φυλακή), ο Booker ξαπλώνει τον Dom, με ένα Scissors Kick, o Dom πάλι κυλάει εκτός ring, κάνει το Spinaroonie, και ο Finn Balor πετάει έξω τον Booker. O Balor μαζί με τον Priest φωνάζουν ότι θα πάνε στην WrestleMania και στο νούμερο 21, Ε ΤΏΡΑ, ήρθε η ώρα του Edge. O Edge τρέχει στο ring και ορμάει και στους δύο. Πετάει έξω τον Priest, o Balor στέκεται κοντά στα σκοινιά και ο Edge από το μένος του, πετάει έξω και τον εαυτό του και τον Balor και έχουμε ένα μικρό brawl όπου officials προσπαθούν να χωρίσουν τον Edge από την Judgment Day. 

Ο Dominik Mysterio μπαίνει στο ring, απορώντας για το τι συνέβη, αλλά όντας οι υπόλοιποι απασχολημένοι μεταξύ τους, αρχίζει και ετοιμάζεται για το νούμερο 22. Νούμερο 22, ο Rey Mysterio, o πατέρας του. ΩΧ ΌΧΙ, FAMILY FEUD ΞΕΚΙΝΆΜΕ ΤΏΡΑ. Ο Rey βγαίνει και μπαίνει αργά αργά στο ring και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον γιο του. Ο Dominik προσπαθεί να τον προκαλέσει να τον χτυπήσει, ο Rey φτάνει στα όρια του να το κάνει, αλλά δε μπορεί. Ορμάει επάνω του, ο Austin Theory ενώ ο Cody δουλεύει πάνω στον Dominik, o Dominik και ο Rey ωστόσο κάνουν counter, βάζουν τους αντιπάλους τους με το κεφάλι στο δεύτερο σκοινί και κοιτώντας ο ένας τον άλλον, ο Dominik πάει στη άλλη πλευρά του ring και κάνει το 619 στον Theory και ο Rey στον Cody και πάλι στέκονται face to face. Και εκεί που ο Rey λέει στον Dominik να τα βρουν, νούμερο 23, ο Karrion Kross. 
O Kross τρέχει και αρπάζει μια καρέκλα και την πετάει στο ring και φωνάζει στον Rey "Hit him Rey..Hit him..Hit him so the whole world can see what kind of a father you are". O Rey αρνείται να χτυπήσει τον Dominik, ωστόσο ο Dominik αρπάζει τη καρέκλα και χτυπάει τον πατέρα του όσο πιο δυνατά μπορεί και τον πετάει εκτός Rumble Match. Στα καπάκια ο Kross κάνει το Kross Jacket στον Dominik, τον αναισθητοποιεί και αφού κατάφερε και έσπειρε τη διχόνοια στην οικογένεια Mysterio τον πετάει και αυτόν εκτός ring. Ο Kross κάνει για λίγο domination στο ring και έρχεται face to face με τον Brock Lesnar. Οι δύο τους ανταλλάζουν χτυπήματα, μέχρι που ο Lesnar κάνει το F-5 και προς έκπληξη πολλών πετάει εκτός Royal Rumble τον Kross. Συγγνώμη Kross, αλλά πραγματικά είναι τόσο stale ο χαρακτήρας που δεν έχουμε ιδιαίτερη χρησιμότητα για εσένα τώρα. Νούμερο 24, ο Gunther, ο οποίος δεν βγαίνει ωστόσο μόνος του. Βλέποντας τον Brock Lesnar στο ring, o Intercontinental Champion φέρνει μαζί του την Imperium η οποία μπαίνει μέσα στο ring όλοι μαζί και ορμούν στον Brock. 

O Lesnar κάνει ότι μπορεί, αλλά ο αριθμός των τριών είναι αρκετός και έπειτα από ένα δυνατό Lariat του Gunther, o Brock Lesnar βγαίνει εκτός Royal Rumble Match. Οι Vinci & Kaiser αφού έκαναν την δουλειά τους φεύγουν από το ring και ο Gunther έρχεται face to face με τον United States Champion, Austin Theory, O Theory προσπαθεί αλλά ο Gunther είναι πιο φρέσκος και τον ξαπλώνει με ένα Powerbomb. Ο Gunther περιμένει στο ring, το countdown φτάνει ως το 1 και όταν ακούγεται το τελικό buzzer...τώρα, ξέρω ότι δε πρόκειται να γίνει, αλλά θα το ήθελα πάααρα πολύ να γίνει, νούμερο 25, ο Matt Cardona. Όχι Zack Ryder. Καλά ακούτε. MATT CARDONA. O Cardona έρχεται στο ring και αμέσως πιάνει δουλειά σε όλους. Δείχνει κυρίαρχος είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και με την επιστροφή του αναζωπυρώνει αμέσως το ενδιαφέρον του ματς. 
Στο ring αυτή την στιγμή για να μην χαθούμε έχουμε: Seth, Cody, Theory, Gunther, Cardona. 

Στο νούμερο 26, ήρθε η ώρα του Solo Sikoa να κάνει το ντεμπούτο του στο Royal Rumble Match. O Sikoa κάνει την είσοδο του και έχει τις στιγμές του και αυτός, τόσο με τον Cody, όσο και με τον Cardona. Και φθάνουμε στο νούμερο 27. Στο νούμερο 27 ήρθε η ώρα του Bobby Lashley. O πρώην United States Champion φτάνει στο ring και όλοι ξέρουμε ποιον στοχεύει. Μετά από πολλή ώρα στο ματς, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τον Austin Theory, ο οποίος, ώ τι αναμενόμενο είναι έρμαιο στις ορέξεις του All Mighty. Στην συνέχεια έχουμε ένα face to face monent με τον Gunther, αλλά ο Lashley με ένα Spear, ξαπλώνει τον πρωταθλητή Intercontinental. Νούμερο 28, έχουμε τον Sami Zayn. OOOOOOHHHHHH...OHHHHHHHH LETS GO. Ο Sami τρέχει στο ring και αμέσως βοηθάει τον Solo Sikoa να αντιμετωπίσει τον Lashley. Οι δύο τους δουλεύουν εξαιρετικά και μάλιστα θα πετύχουν elimination αφού μαζί θα πετάξουν έξω τον Lashley, ο οποίος μπορεί να συνεχίσει τη κόντρα του με τον Theory. O Sami στην συνέχεια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Cody, είναι ενθουσιασμένος να τον αντιμετωπίσει αλλά ο Sikoa του επιτίθεται απευθείας, δίχως να αφήσει τον Zayn να κάνει κάτι. 

Νούμερο 29, ήρθε η ώρα της χαλάρωσης πριν το νούμερο 30, οπότε βγάζω τον Dolph Ziggler έξω. Συγγνώμη ναι, ξέρω, αλλά έπρεπε να βγει τώρα ο Dolph. O Ziggler έχει τα moments του, βγάζει όλη αυτήν την ενέργεια, αλλά καθώς έχει τον Sikoa στο apron και αυτός είναι στη γωνία, ο Zayn χτυπάει τον Dolph με ένα Helluva Kick και ο Sikoa μπαίνει στο ring και πετάει έξω τον Ziggler από το Rumble Match. O κόσμος ετοιμάζεται για το νούμερο 30 και θέλει το νούμερο 30. Και το νούμερο 30 μου...ο Randy Orton. He hears voices in his head. They talk to him. They understand. They talk to him. O Randall Keith κάνει την είσοδο του στο ring και είναι σαν ταύρος που τον είχαν στο κλουβί. Μοιράζει σε όλους RKO. Πετάει έξω τον Matt Cardona. Sorry Matt αλλά πρέπει. Και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Cody. Ταυτόχρονα, οι Sikoa & Zayn σηκώνονται. Και έχουμε τους δύο Legacy brothers να ενώνονται απέναντι στην Bloodline. Ο Cody αναλαμβάνει τον Zayn και ο Orton τον Sikoa. O Orton βγάζει τον Sikoa στο apron και προσπαθεί να τον κάνει elimination, o Sami φεύγει από τον Cody τρέχει να κάνει το Helluva Kick στον Orton, o Randy αποφεύγει και ο  Sami βγάζει εκτός Rumble τον Sikoa. Ο Sami κοιτάει σοκαρισμένος και ο Orton κάνει το RKO στον Sami αλλά δεν καταφέρνει να τον βγάλει εκτός αγώνα. 

Ο Seth Rollins σηκώνεται και κάνει τα πάντα για να πετάξει εκτός τους πάντες. Αυτός και ο Cody είναι εξαρχής στον αγώνα και οι δύο τους συγκρούονται για άλλη μία φορά. Ο Rollins πάει να κάνει το Curb Stomp, ο Cody αποφεύγει και στέλνει τον Seth πάνω από το τρίτο σκοινί και εκτός Royal Rumble Match. O Gunther σηκώνεται και αρχίζει να διαλύει τον Cody και τον Randy Orton. Ο Sami συνέρχεται και προσπαθεί να παλέψει απέναντι στον Gunther, θυμίζοντας όλο και περισσότερο τον παλιό Sami Zayn από το NXT. O Sami είναι στα πρόθυρα να πετάξει εκτός τον Gunther, όταν τότε, ΤΌΤΕ, είναι που οι Usos βγαίνουν έξω και κάνουν το 1D στον Sami Zayn. Η προδοσία συμβαίνει στη μεγαλύτερη σκηνή. Εκεί είναι που θα έχει το αντίκτυπο. Οι Usos παίρνουν καρέκλες και αρχίζουν να χτυπούν τον Zayn και να τον εξευτελίζουν. Βγαίνουν από το ring περήφανοι για τη δουλειά τους και ο Gunther για να πάρει και αυτός heat βγάζει εκτός Rumble τον αναίσθητο Zayn.  

Και μένουν τρεις. Ο Gunther, o Cody & o Orton. Ο Gunther κυριαρχεί στο ματς, είναι αποφασισμένος να το κερδίσει, μέχρι που Cody & Orton ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και μετά από ένα RKO του Orton, ένα double clothesline από Cody & Randy είναι αυτό που θα βγάλει τον Gunther εκτός Rumble Match μετά από μια εξαιρετική απόδοση. Και μένουν δύο στο ring. Cody Rhodes από το νούμερο 2 και Randy Orton από το νούμερο 30. Και μετά από ένα εκπληκτικό πεντάλεπτο, ο Cody είναι αυτός που μετά από ένα Cross Rhodes, θα καταφέρει θα πετάξει εκτός τον Randy Orton και θα είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τον Roman Reigns στην WrestleMania 39. 

Αυτό ήταν το Rumble μου. Πείτε μου την άποψη σας στα σχόλια. Θα αλλάζατε κάτι, θα είχατε κάποιον άλλον entrant που ίσως περιμένετε τη Κυριακή; 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη