Ο Undertaker επέστρεψε ως "American Badass" στο RAW (video)

 

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε όλους τους θεατές του WWE όταν στο επετειακό επεισόδιο για τα 30 χρόνια του Monday Night RAW, εμφανίστηκε ο Undertaker με έναν χαρακτήρα διαφορετικό από ότι θα περίμενε κανείς.

Οι περισσότερες εκπλήξεις έλαβαν μέρος στη πρώτη ώρα του επεισοδίου όπου είδαμε αρκετούς θρύλους να κάνουν την εμφάνιση τους στην τηλεόραση. Τα περισσότερα βλέμματα όμως τράβηξε ο Undertaker καθώς εμφανίστηκε ως American Badass, έναν χαρακτήρα που χρησιμοποιούσε σχεδόν 22 χρόνια πριν.

Πρώτος στο ρινγκ ήρθε ο LA Knight και προκάλεσε έναν από τους θρύλους που βρίσκονται στα backstage να τον αντιμετωπίσουν σε one on one αγώνα. Τότε ακούστηκε το τραγούδι του Kid Rock - "American Badass" με τον Undertaker να κάνει την είσοδο του πάνω στη μοτοσυκλέτα και το κοινό να τον αποθεώνει.

Ο LA Knight υποσχέθηκε πως θα στείλει τον Undertaker πίσω από εκεί που ήρθε, ωστόσο λίγο αργότερα το μετάνιωσε και αποφάσισε να απομακρυνθεί από το ρινγκ. Λίγα δευτερόλεπτα μετά μια δυσάρεστη έκπληξη τον περίμενε, όταν ο Bray Wyatt εμφανίστηκε από πίσω του στο σκοτάδι με ένα φαναράκι στο χέρι με αποτέλεσμα να φοβηθεί και να γυρίσει στο ρινγκ.

Ο Undertaker που τον περίμενε από πριν στο ρινγκ, είχε πάρει θέση για να τον περάσει από Chokeslam, αλλά όταν το ξανασκέφτηκε απλά τον έσπρωξε προς τον Bray Wyatt και αυτός τον χτύπησε με το Sister Abigail.  Καθώς ο WWE Hall of Famer αποχωρούσε από το ρινγκ, κάτι ψιθύρισε στο αυτί του Bray Wyatt αλλά κανείς δεν κατάλαβε τι του είπε. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως αυτοί οι δύο έχουν παρελθόν, όταν στην WrestleMania 31 πριν από μερικά χρόνια ο Undertaker τον είχε κερδίσει.






0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη