Ο Brock Lesnar επέστρεψε και επιτέθηκε στον Bobby Lashley (video)


Η πρώτη ώρα στο επεισόδιο της Δευτέρας μπορεί να ήταν αυτή που ξεχώρισε, καθώς είδαμε ένα εκπληκτικό promo ανάμεσα στην Bloodline, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε και η επιστροφή του Undertaker ως American Badass βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

Απαρατήρητη όμως δεν θα περάσει η επιστροφή του Brock Lesnar στο main event του Raw, όταν ο Austin Theory υπερασπίστηκε το United States Championship απέναντι στον Bobby Lashley σε αγώνα No Disqualification.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα είδαμε τον Lashley να περνάει από Spinebuster τον Theory πάνω σε ένα τραπέζι, και τότε ακούστηκε η μουσική του Brock Lesnar με τον "Beast Incarnate" να έρχεται στο ρινγκ και να εκτελεί το F5 στον Bobby Lashley. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, πέρασε από ακόμα ένα F5 τον United States Champion, Austin Theory και εκείνος προσγειώθηκε πάνω στον Lashley για να κάνει ο διαιτητής το τελευταίο μέτρημα και να κερδίσει το ματς ο Theory.

Όπως όλα δείχνουν, ο Lesnar δεν έχει ξεχάσει το παρελθόν του με τον Lashley και αναμένεται να δούμε μεγάλες μονομαχίες καθώς πλησιάζει το Royal Rumble και η WrestleMania 39. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει και ο Theory σε αυτή την αντιπαλότητα, καθώς είναι πρωταθλητής και θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε ένα Triple Threat Match στο "Grandest Stage of Them All".

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη