Το WWE θα πρέπει να προσέξει τον Sami Zayn στο Royal Rumble


Με αφορμή όσα συνέβησαν στο χθεσινό Raw, σκέφτηκα να γράψω αυτό το μικρό blog για τον τρόπο με τον οποίο το WWE μπαίνει σε μεγάλο ρίσκο μετά το segment που είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, ανάμεσα στην Bloodline και τον Sami Zayn.

Οι Roman Reigns και Paul Heyman έχουν χάσει την πίστη τους στον Sami Zayn, αμφισβητώντας τις προσπάθειες που κάνει για να δείξει «πίστη» στην οικογένεια, και κατά συνέπεια, αποφάσισαν να τον "δικάσουν" κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του Raw.

Μετά από μια μεγάλη συζήτηση που είχαν, ο Roman Reigns δήλωσε ότι ο Sami Zayn δεν είναι ένοχος, «προς το παρόν». Όμως ο Tribal Chief ενημέρωσε τον Zayn ότι θα περάσει το τελευταίο του "τεστ" στο Royal Rumble, εκεί όπου θα κριθεί για το πόσο πιστός είναι στην φαμίλια.

Μπορεί να ήταν ένα φανταστικό segment, αλλά θεωρώ πως υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα ενόψει του Royal Rumble. Ο τρόπος με τον οποίο ο Jey Uso μίλησε για τον Sami ήταν βγαλμένος μέσα από ταινία Χόλυγουντ. Τον έβγαλαν τόσο ψηλά και μου θύμισε περιπτώσεις που έχουμε δει ξανά στο παρελθόν με ονόματα όπως ο Daniel Bryan.


Το απόλυτο αουτσάιντερ λοιπόν, που αγαπήθηκε τρελά τους τελευταίους μήνες από το κοινό μέσα σε μια ομάδα που αποτελείται από bad guys, έρχεται αντιμέτωπος με το τελευταίο του τεστ και αυτό είναι το Royal Rumble. Τι θα γινόταν λοιπόν σε περίπτωση που Zayn αποτύχει το τελευταίο αυτό τεστ;

Ας πούμε ότι ο Roman Reigns βάζει το μεγάλο challenge στον Sami Zayn και του λέει πως ο μόνος τρόπος να παραμείνει στην Bloodline, είναι να κερδίσει το Royal Rumble Match. Σε περίπτωση που ο Sami δεν τα καταφέρει, τότε είναι εκτός φαμίλιας και ίσως εκτός SmackDown brand. Τότε θα μιλήσει η φωνή του WWE Universe. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση η αντίδραση του κοινού να αλλάξει κατά την διάρκεια του Rumble και να ζήσουμε ξανά εποχές 2014 και 2015.

Όταν ο Batista κέρδισε το Royal Rumble 2014, ο κόσμος τον γιούχαρε για το υπόλοιπο της θητείας του στο WWE, και ο λόγος είναι ο Daniel Bryan, ο οποίος είχε αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό ως το απόλυτο αουτσάιντερ που πολεμούσε το σύστημα της Authority. Ο Bryan δεν αγωνίστηκε σε εκείνο το Rumble και ο κόσμος τον χρειαζόταν γιατί ήταν αγαπητός.

Όταν ο Roman Reigns κέρδισε το Royal Rumble 2015, ο κόσμος τον αποδοκίμαζε για το υπόλοιπο της χρονιάς. Όχι μόνο επειδή κέρδισε το Rumble, αλλά λόγω της εμφάνισης του Rock που ήρθε στην ρινγκ μετά το ματς και τον βοήθησε αντί να του ρίξει ένα Rock Bottom και να φύγει ο κόσμος ευχαριστημένος από την αρένα. Και το χειρότερο πάνω σε αυτό, είναι ότι ο Rusev που είχε μείνει τελευταίος παραλίγο να κερδίσει εκείνο το Rumble, και το κοινό τον υποστήριξε ως απόλυτο αουτσάιντερ και σαν μοναδική ελπίδα να αποτύχει ο Reigns. Παιδιά, το ξαναλέω, γιούχαραν τον Rock και ήθελαν ο Rusev να κερδίσει το Rumble. Το ξέρω, ακούγεται σαν ψέμα.

Οι αντιδράσεις αλλάζουν ανάλογα με το πόσο ψηλά βγάζεις κάποιον superstar σε αυτή τη περίοδο, και η περίπτωση του Sami Zayn είναι ένα σωστό παράδειγμα. Αν λοιπόν ο κόσμος θέλει να κερδίσει ο Sami αυτό το ματς, τι θα συμβεί με τα άλλα φαβορί όπως ο Cody Rhodes, ο Seth Rollins, ακόμα και ο Rock. Έχει φανταστεί κανείς τι θα γίνει αν στο τέλος του αγώνα μείνει ο Cody με τον Sami στο ρινγκ; Πιστεύετε ότι το κοινό θα χωριστεί στα δύο ή θα στηρίξει τον αουτσάιντερ του αγώνα;



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη