Εναλλακτικά σενάρια στην υπόθεση του νικητή του Royal Rumble!


Λοιπόν boys, καθώς πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στο Royal Rumble, τα πιθανά σενάρια γίνονται όλο και πιο έντονα στο μυαλό μας! Σε αυτό το άρθρο αποφάσισα να γράψω για μερικά εναλλακτικά σενάρια σχετικά με τον νικητή του Rumble match και τα match-ups στην WrestleMania! 


Αρχικά να τονίσω πως οι περισσότερες εναλλακτικές ιδέες, είναι απίθανες! Πιστεύω πως φτάνουν τις μηδαμινές πιθανότητες, ωστόσο θέλω να τις δούμε λίγο όλοι μαζί και να καταλήξουμε εν τέλει στο ξεκάθαρο πλέον αποτέλεσμα. Θέλω να αναλύσω και εξηγήσω γιατί όλες αυτες οι θεωρίες και ιδέες που σίγουρα ακούγονται από πολλούς, ΔΕΝ μπορούν να συμβούν και είναι αχρείαστες. Για αρχή όμως, ας αναλύσουμε λίγο την περίπτωση του The Rock. Παιδιά, όσο κι αν τον αγαπώ, πιστεύω πως το Royal Rumble ίσως να μην είναι και η καλύτερη επιλογή για την επιστροφή του τελικά. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως θα γυρίσει, αλλά ας δούμε την υπόθεση του. 



ΥΠΟΘΕΣΗ DWAYNE "THE ROCK" JOHNSON


Ο Rock μπορεί να μετατραπεί σε μια αμφιλεγόμενη επιστροφή. Ναι μεν, είναι ένας θρύλος και αγαπητός από όλους μας, αλλά σκεφτείτε το ενδεχόμενο να απέκλειε κάποιο φαβορί ή ένα πάρα πολύ over όνομα, όπως ο Sami Zayn! Ή ακόμα χειρότερα, να το κέρδιζε (ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ... thank God). Σε αυτήν την περίπτωση, θα δεχόταν την γιούχα της ζωής του. Τα έχουμε ξανά ζήσει αυτά παιδιά, πάμε πίσω στις εποχές 2014-2015. Διαβάστε επίσης το άρθρο του Αποστόλη Μάρη, σχετικά με μια παρόμοια θεματολογία. 


ΤΟ WWE θΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟΝ SAMI ZAYN ΣΤΟ ROYAL RUMBLE



Μέσα στο Rumble, ο Rock δεν έχει κάποιο άλλο ρόλο, παρά μόνο αυτόν της μεγάλης επιστροφής. Εγώ όμως, έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως ίσως θα ήταν προτιμότερο να φέρεις όποιο άλλο μεγάλο όνομα μπορείς. Απλά για να υπάρχει και το big surprise return. Από εκεί και πέρα να κάνεις ένα σωστό σεναριακά Rumble με τα over ονόματα και τα φαβορί σου, δίνοντας την νίκη σε κάποιον που αξίζει και μπορεί ο ίδιος να διαχειριστεί τις καταστάσεις. Και εάν τελικά μπορεί να γυρίσει ο Johnson, να τον φέρεις σε κάποιο άλλο σόου. Προσωπική μου γνώμη βέβαια. Είναι υποκειμενικό.



Έστω λοιπόν, ότι επιστρέφει στο Rumble match. Τι συμβαίνει από εκεί και πέρα; Νίκη σαφώς και δεν θα πάρει και θα γυρίσει αποκλειστικά μόνο για το feud με τον Roman Reigns. Επομένως στο Rumble θα εμφανιστεί μόνο για να υπάρχει η τεράστια επιστροφή και ύστερα θα το κερδίσει κάποιος άλλος. Αυτός ο άλλος, θα είναι ο Cody Rhodes. Έτσι λοιπόν, ο Tribal Chief αποκτά δυο αντιπάλους στην WrestleMania. Εδώ έχουμε και τα προβλήματα και περνάμε στην επόμενη φάση του άρθρου μου.



ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ MATCH-UPS


Από την στιγμή που είπαμε πως ο πρωταθλητής θα μπορούσε να έχει δύο διαφορετικούς αντιπάλους, ας δούμε τα ενδεχόμενα σενάρια. Κυνηγάνε δυο παλαιστές τον Reigns για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους. Έτσι λοιπόν, είτε χωρίζεις επιτέλους τους τίτλους πριν την WrestleMania, είτε καταφεύγουμε στο σενάριο του triple threat. Πρώτο σενάριο είναι να τοποθετήσεις και τον Royal Rumble winner, Cody Rhodes αλλά, και τον The Rock στο ίδιο match. Πράγμα που είναι ό,τι πιο απίθανο να συμβεί και παράλληλα κακό σαν ιδέα. Είναι κακό και αχρείαστο, διότι έχουμε δύο εντελώς διαφορετικά storylines που δεν ταιριάζει καθόλου να τα ενώσεις, ώστε να υπάρξει triple threat. 



Από την μια πλευρά, έχουμε το redemption story του Rhodes, ενώ από την άλλη έχουμε το family feud των Σαμοανών. Έχουν διαφορετικά αντίκτυπα οι δυο αυτοί παλαιστές. Είναι ξεχωριστά storylines και εάν προσπαθήσεις να τα τρέξεις παράλληλα στο ίδιο feud, θα χαθεί το νόημα και θα παρουσιάσεις μια καυτή και άγευστη πατάτα! Δεν θα δώσεις σωστή και απόλυτη βάση εκεί που πρέπει με αυτόν τον τρόπο. Επίσης ρισκάρεις να χαλάσεις τους παλαιστές στην πορεία.



Έτσι πάμε και στο δεύτερο σενάριο όπου αφορά πάλι τους προαναφερόμενους. Έχουμε το σενάριο όπου ο Roman Reigns παλεύει ΚΑΙ τις δυο βραδιές. Σάββατο με τον Cody για το WWE Championship και δέχεται επιτέλους καθαρή ήττα. Ενώ ύστερα, παλεύει την Κυριακή με τον Rock για τον Universal τίτλο και κερδίζει! Ωστόσο αυτό κι αν αποκλείεται! Ποιος ο λόγος; Μόλις τον είπα. Ξανά διάβασε την παραπάνω παράγραφο.


Επίσης θέλω να σημειωθεί πως σε περίπτωση ενός triple threat, θα μπορούσε να υπάρξει ένα ακόμα σενάριο. Πάμε στο σενάριο όπου ο Rock δεν έχει γυρίσει πίσω στο WWE. Επομένως πάμε σε Rhodes vs. Reigns και μπαίνει στο κόλπο είτε ο Sami Zayn είτε ο Seth Rollins. Ένα τέτοιο triple threat θα το δεχόμουν, διότι ο Zayn ούτως ή άλλως έχει τόσο καιρό storyline με την Bloodline και πλέον είναι το πιο over όνομα της εταιρίας! Αυτό είναι ένα ταιριαστό match-up το οποίο, προφανώς δεν έχει το ίδιο αντίκτυπο που θα είχε ο The Rock, εάν ήταν αυτός στην θέση του. ΑΛΛΑ (προφανώς θα υπήρχε ένα επιπλέον αλλά) έχουμε ένα επιπρόσθετο πρόβλημα σε τούτη την περίπτωση. Έχεις στο ίδιο match τον άνθρωπο που υποστηρίζεις και έχει κερδίσει το Rumble, μα έχεις επίσης και το πιο over όνομα σου! Αυτό μπορεί να προκαλέσει διχόνοια και εντελώς απότομα να αλλάξουν αρνητικά οι αντιδράσεις του κοινού! 



Τον ίδιο κίνδυνο ίσως να πρέπει να φοβόμαστε και στο Σαββατιάτικο Rumble! Ελπίζω πως δεν θα ρισκάρουν τόσο πολύ. Αλλά εάν το κάνουν, μακάρι να το κάνουν σωστά. Όπως ανέφερε και ο Θοδωρής Καγιάντας στην εκπομπή προβλέψεων, ο Zayn ας μείνει το πολύ έως τους final 4 superstars στο Rumble. Δεν πρέπει να παραμείνει περισσότερο! Εγώ συμφωνώ με τον Θοδωρή και θα προσθέσω πως στον αποκλεισμό του Sami πρέπει να σχεδιαστεί κάτι πονηρό από εξωτερική παρέμβαση, ούτως ώστε να μην χαλάσει το momentum του Cody. Οι δρόμοι του Sami Zayn και Cody Rhodes δεν πρέπει να διασταυρωθούν! 



Έχουμε επίσης τον κύριο, Seth Rollins, ο οποίος έχει ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Reigns και αποτελεί μια υπέροχη και ταιριαστή τριπλέτα στην WrestleMania! Θα μπορούσε από το Rumble να αναζωπυρωθεί η κόντρα Rollins-Rhodes και να καταλήξουμε σε ένα τέτοιο triple threat. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξανά δω μια τελική μάχη μεταξύ του Tribal Chief με τον Architect. Μάχη τύπου MITB 2016. Δηλαδή με καθαρό νικητή. Εγώ θαρρώ πως ακόμα χρωστάνε έναν τέτοιο αγώνα με τα τωρινά τους gimmick. Αυτό είναι ένα σενάριο που πιστεύω πως παραμένει σε λογικά πλαίσια, ωστόσο δεν πιστεύω πως θα συμβεί. 




CHAMPIONSHIP SPLIT UP


Αφού τελειώσαμε με τα σενάριο των triple threats και με το διπλό match του Reigns, ας προχωρήσουμε σε μερικές πιο λογικές λύσεις. Ας σκεφτούμε και το ενδεχόμενο να χωριστούν πράγματι οι τίτλοι πριν την Grandest Stage of them All. Σε τέτοια περίπτωση θα έχουμε δύο διαφορετικούς αγώνες, εφόσον ο Tribal Chief δεν κατέχει πια και τις δυο ζώνες. Ας πούμε, πως χάνει το WWE Championship με κάποιο τρόπο. Έτσι του απομένει μόνο o Universal τίτλος και θα τον υπερασπιστεί ενάντια τον The Rock. Ενώ ο άλλος τίτλος πάει στο Raw και τον κυνηγάει ο Cody. 



Ας πάμε τώρα στο πως θα μπορούσαν να διαχειριστούν τους τίτλους σε αυτήν την περίπτωση. Μπορεί κάλλιστα, ο Seth Rollins να κατακτήσει το WWE World Championship και να το κρατήσει έως την WrestleMania. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Royal Rumble winner, ο οποίος θα είναι ο Cody Rhodes. Έχουν προϊστορία, στο Rumble η φλόγα της αντιπαλότητας τους θα έχει αναζωπυρωθεί και θα φτάσουμε στον τελικό μας σταθμό. Στην WrestleMania θα γίνει το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και θα ολοκληρωθεί το redemption story του Rhodes. Θα κερδίσει για μια ακόμη φορά τον Rollins και θα κατακτήσει τον χρυσό! Από την άλλη πλευρά, στο μπλε σόου, ο Reigns θα έχει ξεκινήσει το dream feud με τον The Rock και στην Mania, θα συγκρουστούν επιτέλους! Ο Reigns σαφώς και θα κάνει retain, καθώς δεν υπάρχει λόγος στο να αποχωρήσει ο Rock με την νίκη.



Λοιπόν, αυτά είναι μερικές από τις διάφορες εναλλακτικές ιδέες που θα έχει σκεφτεί σίγουρα ο κάθε θεατής. Ωστόσο, όπως προανέφερα, σχεδόν όλα αυτά τα σενάρια, είναι πολύ δύσκολο να συμβούν. Αγγίζουν τις μηδαμινές πιθανότητες. Νομίζω πως πρέπει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και να δεχτούμε πως υπάρχει μονάχα μια λύση. Ένας ξεκάθαρος πλέον, μονόδρομος! Κι αυτός είναι, η νίκη του Cody Rhodes στο Rumble και το κυνήγι του για τους τίτλους! Εάν εν τέλει ο The Rock πράγματι επιστρέψει, τότε ξέρουμε πως σίγουρα αυτός θα είναι ο αντίπαλος του Reigns στην WrestleMania. 



Αυτό ήταν και το άρθρο παιδιά. Θεωρώ πως υπάρχει αρκετό ζουμί στην υπόθεση, αλλά μονάχα μια λογική, πιθανή και ρεαλιστική λύση. Πλέον ίσως το μόνο κακό, είναι ότι το ίδιο το WWE σου λέει κατάμουτρα πως ο Rhodes θα είναι ο νικητής. Βέβαια, μπορεί να τύχει και να συμβεί το ακραίο. Ποτέ δεν ξέρεις, λένε! Ίσως τελικά πράγματι συμβεί κάτι, λίγο πιο απροσδόκητο. Ίσως χωριστούν οι τίτλοι και δούμε δυο διαφορετικά matches. Ίσως θα είναι μονάχα η στιγμή του Cody. Ίσως πέσει το spotlight στον The Rock. Πολλά ίσως! Ας κρατήσουμε μόνο το ρεαλιστικό αποτέλεσμα και ας είμαστε και γενναιόδωροι. Είναι καλός για νικητής ο Rhodes. 


Θα δούμε πολύ σύντομα πως θα εξελιχθεί όλη η ιστορία! Εμείς θα τα ξανά πούμε στο ρεπορτάζ του Royal Rumble. Εγώ θα καθίσω να το παρακολουθήσω live και παράλληλα θα γράφω το review. Καλό ξενύχτι σε όσους καθίσουν επίσης για live παρακολούθηση! Let's get ready to Rumble!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη