WWE Smackdown 20/1/23: Ηχηρό μήνυμα στον πρωταθλητή

 Το Smackdown αυτής της Παρασκευής ήρθε και πέρασε και μας έδωσε πλούσιο θέαμα στην tag team division, πολλές ανακοινώσεις αλλά και ένα ηχηρό μήνυμα στον πρωταθλητή Roman Reigns από τον διεκδικητή Kevin Owens.
- Ο Kevin Owens λοιπόν στο τελευταίο γεγονός της βραδιάς είχε τον τελευταίο λόγο απέναντι στον πρωταθλητή Roman Reigns. Οι τριγμοί στις σχέσεις Roman & Sami συνεχίστηκαν, με τον πρώτο να αγνοεί τον δεύτερο, στην αρχή της βραδιάς και έπειτα να του λέει να φύγει από το locker room του αλλά μετέπειτα να ακούει τον Heyman και να τον συγχωρεί. Ο Owens λοιπόν, στην υπογραφή του συμβολαίου, έστησε ένα sneak attack στην Bloodline, εκτέλεσε το Stunner και το Pop-up Powerbomb στον πρωταθλητή και είχε ένα μικρό staredown με τον Sami, ο οποίος δεν βοήθησε καθόλου τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, αλλά ήταν σοκαρισμένος. 

- Το tag team τουρνουά καλά κρατεί και ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με δύο εξαιρετικά ματς και δύο ματς με ξεκάθαρα φαβορί. Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, οι Banger Bros (Sheamus & Drew McIntyre) αντιμετώπισαν τους Viking Raiders σε έναν δυνατό αγώνα, με τους πρώτους να επικρατούν. Στην συνέχεια, οι αντίπαλοι τους την επόμενη εβδομάδα, Hit Row, κέρδισαν τους Los Lotharios, που μολονότι ήταν ένα σχετικά γρήγορο ματς, φρόντισαν να χωρέσουν πολύ offense και από τις δύο ομάδες. 
Μετέπειτα, είχαμε ένα εξαιρετικό ματς, που σας προτείνω κιόλας να το δείτε, όπου η Imperium των Vinci & Kaiser αντιμετώπισε τους Pete Dunne ( ΑΡΝΟΎΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΈΩ BUTCH) & Ridge Holland. Ένα δεκάλεπτο ματς, με δυνατά χτυπήματα και γρήγορη δράση. Δεν έχουμε δει πάρα πολύ τους Barthel & Aichner σε δράση και είναι δίκαιο και έγινε πράξη που τους είδαμε τώρα γιατί είναι εξαιρετική ομάδα με τρομερή χημεία. Στα του αγώνα, η Imperium πήρε τη νίκη με το Imperium Bomb στον Holland. Στο τελευταίο ματς του τουρνουά, οι Legado del Fantasma ( Cruz del Toro & Joaquin Wilde) πήραν την νίκη σε έναν αδιάφορο αγώνα απέναντι στους Maximum Male Models. 

- Το build up για το Rumble καλά κρατεί. Είχαμε αρχικά την επιστροφή του Firefly Fun House, ναι καλά ακούσατε. Ο LA Knight κέρδισε έναν τοπικό παλαιστή, σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα, αλλά τον διέκοψε ο Bray Wyatt μέσα στο Funhouse του, όπου είδαμε όλες τις κούκλες μετά από καιρό και αφού έγιναν σχόλια για τον Knight, όπως το ότι είναι ο Miz αλλά με μύες, διέκοψε ο Uncle Howdy, ο οποίος χαρούμενος είπε πως αυτό που χρειαζόταν ο Wyatt ήταν μια μικρή ώθηση. Ο Wyatt τελείωσε το promo λέγοντας ότι ο LA Knight είναι ο υπεύθυνος που άνοιξε την πόρτα και τώρα ότι βγει από αυτή είναι μόνο δικό του πρόβλημα. 

Ο Karrion Kross έκανε declare για το Royal Rumble (περισσότερα για αυτό σε λιγάκι) και μας μίλησε για τον Rey Mysterio, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα λέγοντας πως είναι αποτυχημένος ως οικογενειάρχης. Τέλος, η Charlotte Flair και η Sonya Deville συνέχισαν την κόντρα τους για το SmackDown Women's Championship με το τέλος να δείχνει την Deville να περπατάει προς τον Pearce για να μιλήσουν αφού πρώτα έδωσε ένα cheap shot στην πρωταθλήτρια. 

- Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω τα ονόματα που ανακοίνωσαν ότι θα είναι στο Royal Rumble Match τόσο των αντρών όσο και των γυναικών αυτή τη εβδομάδα. Sheamus, Drew McIntyre, Braun Strowman, Karrion Kross για το αντρικό Rumble, Shayna Baszler & Zelina Vega για το γυναικείο. 

Αρκετά ικανοποιητικό SmackDown για αυτή την εβδομάδα, περιμένουμε τη επόμενη πριν το Rumble, όπου θα έχουμε το ματς του Rey με τον Kross αλλά και τους ημιτελικούς του τουρνουά για τις Smackdown Tag ζώνες των Usos.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη