Παρασκηνιακές λεπτομέρειες για τον ρόλο του Cody Rhodes


Σε λιγότερο από δύο μήνες αφότου ο Cody και η Brandi Rhodes αποχώρησαν από το AEW, ο πρώτος υπέγραψε ξανά με το WWE και αποκαλύφθηκε ως αντίπαλος του Seth Rollins για την πρώτη μέρα της WrestleMania 38. Ο American Nightmare νίκησε τον πρώην WWE και Universal Champion σε έναν αγώνα με μεγάλη επιτυχία.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι ο Rhodes και ο Rollins θα αναμετρηθούν ξανά στο επερχόμενο Pay-Per-View το οποίο είναι το WrestleMania Backlash στις 8 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον Mike Johnson του PWInsider.com, ο American Nightmare εντός της εταιρίας θεωρείται ως ο δεύτερος κορυφαίος babyface χαρακτήρας για το Raw, πίσω από τον Bobby Lashley. Ο Johnson σημείωσε επίσης ότι ο AJ Styles είναι "καταχωρισμένος" ως ο τρίτος babyface στο κόκκινο σόου.

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο εβδομάδες από τότε που επέστρεψε στο WWE, αλλά η άφιξη του Cody είναι ήδη μια τεράστια νίκη για όλους. Τα δύο τελευταία επεισόδια του Raw είχαν μια ξεχωριστή εικόνα με τον Cody Rhodes στο δυναμικό να κάνει αυτά τα χαρισματικά promos του. Είναι απλώς θέμα χρόνου μέχρι να πάρει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Roman Reigns για το Undisputed Championship.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη