Το WWE σχεδιάζει να ενώσει τους ομαδικούς τίτλους


Στην WrestleMania 38 είδαμε τον Roman Reigns να κατακτά και πάλι το WWE Championship και να μπαίνει στην λίστα με τους WWE Undisputed Champions. Αν πάμε 2 μήνες πίσω, πριν την WrestleMania, δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να βλέπαμε τους δύο κορυφαίους τίτλους να ενώνονται και πάλι.

Είναι μια επιλογή με μεγάλο ρίσκο, διότι μην ξεχνάμε πως υπάρχει ακόμα το brand split και το ένα σόου μπορεί να υποφέρει χωρίς να έχει το WWE Championship στην κατοχή του. Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να τραβήξει περισσότερο κόσμο στο SmackDown λόγω του Roman Reigns, με το Raw να παίρνει χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξουν οι τίτλοι χέρια.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια φήμη που θέλει το WWE να ενώνει τους ομαδικούς τίτλους και αυτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί στο επόμενο Pay-Per-View, WrestleMania Backlash. Οι τίτλοι θα φτάσουν στα χέρια των Usos και δεν αποκλείεται αυτή η αλλαγή να είναι μόνιμη με τον σχεδιασμό στους τίτλους να αλλάζει μορφή.

Εάν το WWE σκοπεύει να ενώσει τους τίτλους και να μετονομαστούν σε "WWE Tag Team Titles" τότε θα πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στην tag team division με τις ομάδες να έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται στο SmackDown αλλά και στο Raw ταυτόχρονα. Διότι αν το κόκκινο σόου χάσει και τους ομαδικούς τίτλους, τότε θα μιλάμε για τεράστια ήττα. Το ρόστερ σίγουρα έχει μικρύνει σε σχέση με 2 χρόνια πριν και πλέον υπάρχει μια ανοδική πορεία στις κατηγορίες. Δεν θα μας έκανε τεράστια εντύπωση αν βλέπαμε το τέλος του brand split μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη