Ο Triple H απαντά για τους παλαιστές που πήγαν στο AEW


Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ο Triple H είδε αρκετά κορυφαία αστέρια του NXT να φεύγουν και να πηγαίνουν στο AEW. Μερικά από αυτά τα ταλέντα αποδεσμεύτηκαν από τα συμβόλαιά τους στο WWE μετά από περικοπές που έγιναν, και έτσι υπέγραψαν με το AEW.

Μιλάμε για ονόματα όπως οι Keith Lee, Ruby Riott, Aleister Black, Bobby Fish και Samoa Joe. Μάλιστα ο τελευταίος απολύθηκε 2 φορές από το WWE — τον Απρίλιο του 2021 και τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Το WWE επανέφερε τον Samoa Joe με νέο συμβόλαιο όταν ο Triple H πίεσε σκληρά την εταιρεία να τον επαναφέρει στην τηλεόραση. Τρεις μήνες μετά την απόλυση του από το WWE, ο Samoa Joe έκανε το ντεμπούτο του για το AEW σε επεισόδιο του Dynamite.

Υπήρξαν βέβαια και περιπτώσεις όπου μερικά ταλέντα του NXT αποφάσισαν να φύγουν από το WWE για το AEW μετά τη λήξη των συμβολαίων τους. Αυτό περιλαμβάνει τους Adam Cole και Kyle O'Reilly, οι οποίοι έκαναν το ντεμπούτο τους στο αντίπαλο στρατόπεδο τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο, αντίστοιχα.

Για τον Triple H και την θέση που είχε, προφανώς και δεν ήταν ευχάριστο να βλέπει ταλέντα που ο ίδιος δούλεψε σκληρά για να δημιουργήσει να φεύγουν και να πηγαίνουν στο αντίπαλο promotion. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Chris Vannini του Athletic, ο Triple H κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχουν σκληρά συναισθήματα για τους αστέρες του NXT που έφυγαν από το WWE. Απλώς είναι ευγνώμων για όσα έδωσαν στο NXT.

"Μου αρέσουν όλα αυτά τα παιδιά. Μας βοήθησαν να φτάσουμε στον στόχο μας και είμαι ευγνώμων για αυτό. Η αλήθεια είναι πως υπήρχε μια χρονική περίοδος όπου προσπαθήσαμε να φτιάξουμε το NXT, και το φτιάξαμε. Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια επωνυμία που θα μπορούσε να πάρει μια τηλεοπτική συμφωνία και να την διατηρήσει. Όλα αυτά τα ονόματα μας βοήθησαν να φτάσουμε ως εκεί. Κάποιος μπορεί να θεωρούσε πως ορισμένοι ταίριαζαν περισσότερο στο Raw ή στο SmackDown, αλλά αυτές δεν ήταν αποφάσεις δικές μου, ήταν του Vince McMahon"

Ο Triple H πρόσθεσε ότι είναι χαρούμενος για τα πρώην ταλέντα του NXT που πήγαν στο AEW, προσθέτοντας ότι διατηρεί να έχει επαφές σχεδόν με όλους ακόμη και αν δεν βρίσκονται κοντά.

Να θυμίσουμε επίσης ότι για ένα διάστημα 18 μηνών, από τον Οκτώβριο του 2019 μέχρι τις αρχές Απριλίου του 2021, το NXT ανταγωνίστηκε με το AEW Dynamite για τα βράδια της Τετάρτης. Ωστόσο, το AEW κέρδιζε σταθερά τη μάχη στα νούμερα τηλεθέασης έτσι και το WWE αποφάσισε τελικά να μεταφέρει το NXT πίσω στα βράδια της Τρίτης και να προχωρήσει σε αλλαγές.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη