RAW Report (18/04/2022)


Το επεισόδιο ξεκίνησε με τους ρυθμούς του Seth Rollins ο οποίος ήρθε στο ρινγκ, και έπειτα κάλεσε τον Cody Rhodes να εμφανιστεί για να συζητήσουν σχετικά με τον αγώνα τους στο WrestleMania Backlash. Ο Cody έκανε ένα flashback και θυμήθηκε μια παλιά αντιπαλότητα από το 2013, που είχε λάβει μέρος στην ίδια πόλη, το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης. Για την ιστορία, στο Battleground 2013 οι Cody Rhodes & Goldust είχαν κερδίσει τους Seth Rollins και Roman Reigns.

Ο Rollins συνέχισε την κουβέντα λέγοντας πως όλη η σκληρή δουλειά που έχει δώσει ο Cody δεν ήταν τίποτα, καθώς ο ίδιος ο Seth τον έκανε σταρ μέσα σε μια βραδιά όταν αγωνίστηκαν πίσω στην WrestleMania 38. Ο Rollins παραδέχθηκε την ήττα του στον πρώτο τους αγώνα, αλλά ισχυρίστηκε πως είναι καλύτερος από τον Cody διότι έχει φτάσει στη κορυφή του βουνού, έχει κερδίσει το WWE Championship, και αυτό τον κάνει καλύτερο.

Έπειτα προκάλεσε τον "American Nightmare" σε ένα challenge, να αγωνιστεί αργότερα μέσα στη βραδιά κόντρα σε έναν αντίπαλο της επιλογής του Rollins, με την πρόκληση να γίνεται δεκτή.

- WWE Women's Tag Team Championship Match:
  Sasha Banks & Naomi (c) vs. Rhea Ripley & Naomi

Ο πρώτος αγώνας ήταν για τους ομαδικούς τίτλων των γυναικών, σε ένα ματς που ξεκίνησε με τις πρωταθλήτριες να έχουν τον έλεγχο και να κάνουν διάφορα combos στην Liv Morgan. Οι δύο ομάδες άρχισαν να παλεύουν έξω από το ρινγκ με την Rhea Ripley να περνάει από Riptide την Sasha Banks επάνω στο barricade.

Η Ripley έκανε tag τον εαυτό της στο ματς όταν η Liv Morgan πέρασε από Powerbomb την Naomi, έπειτα ακολούθησε άλλο ένα Riptide από την Ripley και το cover, αλλά η Sasha Banks έσωσε την παρτενέρ της τελευταία στιγμή. Η Rhea έμεινε μόνη της στο ρινγκ, και η Naomi συνεργάστηκε με την Sasha για να την περάσουν από Grandslam/Code Breaker και να παραμείνουν πρωταθλήτριες.

Όταν το ματς τελείωσε, η Liv Morgan απογοητευμένη προσπάθησε να απολογηθεί στην Rhea Ripley για την ασυνεννοησία και το γεγονός ότι την εγκατέλειψε μόνη της, ωστόσο η Rhea δεν στάθηκε εκεί και επιτέθηκε πισώπλατα στην Morgan περνώντας την μάλιστα και από Riptide, πραγματοποιώντας έτσι το heel turn που φαινόταν εδώ και εβδομάδες πως θα γίνει.

- Η εξήγηση της Sonya Deville

Η Sonya Deville ήρθε στο ρινγκ για να μιλήσει σχετικά με τα γεγονότα της περασμένης Δευτέρας, όπου επιτέθηκε στην Bianca Belair και έπειτα ανακοίνωσε πως η ίδια θα την αντιμετωπίσει για το RAW Women's Championship. Συνέχισε λέγοντας πως πάντα ήταν ενεργή competitor και απλώς πέρασε μια φάση της ζωής της που αναγκάστηκε να γίνει WWE Official, αυτό όμως δεν την αποτρέπει από να γίνει πρωταθλήτρια.

Η πρωταθλήτρια την διέκοψε και ήρθε στο ρινγκ face to face με την Deville, η δεύτερη τόνισε πως είναι WWE Official και δεν της αρέσει να την διακόπτουν, επίσης την προειδοποίησε πως αν την αγγίξει θα έχει συνέπειες. Η Bianca της έκανε μια πρόταση, να αγωνιστούν την ίδια στιγμή για τον τίτλο μπροστά στο κοινό της Νέας Υόρκης, με την Sonya να διαφωνεί λέγοντας πως δεν περίμενε 3 χρόνια στη ζωή της για να αγωνιστεί στο Μπάφαλο. Ωστόσο, την προκάλεσε σε αγώνα στο Νόξβιλ του Τενεσί, όπου θα γίνει το επόμενο επεισόδιο του Raw. Μάλιστα είναι και η πατρίδα της Belair.

Έτσι ώστε να χάσει η Bianca και να γίνει ρεζίλι μπροστά στην πόλη της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Όμως, η Belair δεν το άφησε αναπάντητο και άρπαξε την Deville στις πλάτες της για το Kiss of Death, με την Sonya να την προειδοποιεί πως αν δεν την αφήσει κάτω ο τίτλος θα αλλάξει χέρια. Τότε η πρωταθλήτρια την έριξε κάτω και έφυγε από το ρινγκ με την Sonya να είναι σε κατάσταση σοκ.

- Veer Mahan vs. Jeff Brooks

Ο δρόμος για την κυριαρχία του Veer Mahan συνεχίζεται για ακόμη μια εβδομάδα, αυτή την φορά αντιμετώπισε τον Jeff Brooks έναν παλαιστή που δεν έχει συμβόλαιο με το WWE. Μετά από μερικά δυνατά χτυπήματα ο Veer κλείδωσε τον αντίπαλο του με το Camel Clutch και πήρε την νίκη. Μετά το ματς ο Mahan δεν σταμάτησε και επιτέθηκε άλλες 2 φορές στον Brooks, ώσπου να έρθουν οι σεκιούριτι να τον απομακρύνουν.

- The KO Show!

Ο Kevin Owens μας καλωσόρισε στο Kevin Owens Show, αυτή τη φορά στο ρινγκ μαζί του βρισκόταν ο Chad Gable, ενώ είχε φέρει και ανιχνευτή ψεύδους ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το αν τελικά ο Ezekiel, είναι αδερφός του Elias. Ο καλεσμένος λοιπόν ήρθε στο ρινγκ με τον κόσμο να τον αποθεώνει, ο Owens από την άλλη πλευρά θεωρούσε πως λέει ψέματα στον κόσμο, έτσι προχώρησε η διαδικασία και έκαναν το τεστ.

Πρώτη ερώτηση:
- Gable: Είναι ο ουρανός μπλε;
- Ezekiel: Ναι! (σωστή απάντηση)

Δεύτερη ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί με λάθος:
- Gable: Είναι απόψε Δευτέρα;
- Ezekiel: Όχι! (σωστή απάντηση)

Τρίτη ερώτηση:
- Gable: Είναι το πραγματικό σου όνομα, Ezekiel;
- Ezekiel: Ναι! (σωστή απάντηση)
- Owens: Λέει ψέματα, έτσι;
- Gable: Απίστευτο, λέει αλήθεια!

Τέταρτη ερώτηση:
- Gable: Είναι ο Elias, ο μεγαλύτερος αδερφός σου;
- Ezekiel: Ναι! (σωστή απάντηση)

Πέμπτη ερώτηση:
- Owens: Είναι το πραγματικό σου όνομα, Elias;
- Ezekiel: Όχι! (σωστή απάντηση)

Ο Kevin Owens τότε εκνευρίστηκε και έδιωξε τον Chad Gable από το ρινγκ, ο Ezekiel τότε σηκώθηκε όρθιος και είπε πως έχει ακούσει αρκετά από τον Owens τις τελευταίες μέρες και βαρέθηκε την ίδια καραμέλα. Ο Kevin αρνήθηκε να τον αντιμετωπίσει, ωστόσο του επιτέθηκε πισώπλατα ο Chad Gable με τον Ezekiel να βρίσκεται πεσμένος στο ρινγκ.

- Ezekiel vs. Chad Gable

Προχωρήσαμε στο επόμενο ματς με τον Ezekiel να δίνει τον πρώτο του αγώνα με τα χρώματα του Raw στην καριέρα του, όπως ο ίδιος ανέφερε. Στην αρχή του αγώνα ο Gable έκανε μερικές καλές τεχνικές κινήσεις, όπως συνηθίζει στο στυλ του.

Αργότερα ο Elias έκανε την signature κίνηση του, που απ' ότι καταλάβαμε, είναι το Spinebuster για να τον "κλειδώσει" λίγο αργότερα με Ankle Lock. Τότε από πίσω ήρθε ο Otis που επιτέθηκε στον Ezekiel για να τελειώσει το ματς με DQ.

- RK-Bro vs. Street Profits

Οι πρωταθλητές του Raw ξεκίνησαν τον αγώνα με μερικά όμορφα combos, μάλιστα ο Riddle από το top rope πέρασε με Belly To Belly τον Montez Ford σε ένα από τα highlights της αναμέτρησης. Λίγο μετά, οι Randy Orton & Riddle έβαλαν τους αντιπάλους τους στη μέση των σχοινιών για να τους περάσουν από ένα όμορφο διπλό Rope Hung DDT.

Όταν ο Riddle πήρε θέση για το RKO, τότε ακούστηκε η μουσική των Usos για να τους αποσπάσουν την προσοχή, έτσι ο Dawkins σήκωσε τον Riddle στις πλάτες του με Electric Chair, και ο Ford εκτέλεσε το Diving Blockbuster για να πάρουν μια μεγάλη νίκη.

Μετά το ματς, οι Street Profits προχώρησαν κοντά στην σκηνή εισόδου για να κάνουν ένα heel promo και να εκνευρίσουν τους RK-Bro αλλά και το κοινό, τονίζοντας πως δεν είναι το πρόβλημα οι Usos για το οποίο θα πρέπει να ανησυχούν, αλλά οι Street Profits.

- Ο Edge και το Judgment Day

Ο Edge εμφανίστηκε στα backstage μαζί με τον Damian Priest, ο πρώτος τόνισε πως αυτή η εκδοχή που είδαμε την περασμένη εβδομάδα από τον Priest ήταν μόνο η αρχή, και το αποκάλεσε mind games, κάτι που ο ίδιος έκανε όταν ήταν μέλος των Brood και των Ministry of Darkness όπως ισχυρίστηκε. Ο Edge συνέχισε λέγοντας ότι πλέον δεν δίνει δεκάρα για την άποψη του κόσμου και πως είναι αποφασισμένος μαζί με την ομάδα του να τιμωρήσουν οποιονδήποτε βρεθεί στο δρόμο τους, όπως ο AJ Styles. Πριν κλείσουν οι κάμερες προκάλεσε τον Styles σε αγώνα στο Backlash, τονίζοντας πως έρχεται η Ημέρα της Κρίσης. Λίγα λεπτά αργότερα, ο AJ αποδέχθηκε την πρόκληση του Edge για αγώνα στο επόμενο Pay-Per-View, αλλά δέχτηκε την επίθεση από τους Edge και Damian Priest όταν τα φώτα έσβησαν.

- United States Championship Match:
  Finn Balor (c) vs. Theory

Ο επόμενος αγώνας ήταν για το United States Championship με τον Finn Balor να αντιμετωπίζει τον Theory, η νέα του ονομασία αφού το WWE αποφάσισε να αφαιρέσει το "Austin" από το όνομα του. Η μάχη ήταν δυνατή ανάμεσα στους δύο με τον Theory να περνάει ένα όμορφο Neckbreaker έξω από το ρινγκ τον Balor. Λίγο μετά όμως οι παλμοί έπεσαν, με τη ροή του αγώνα να έχει αργό tempo.

Ο Finn πήρε φόρα από την γωνία κάνοντας το Sling Blade και το Drop Kick για να ρίξει κάτω τον αντίπαλο του και να ανέβει στα σχοινιά για το Coup de Grace, αλλά ο Theory πρόλαβε τελευταία στιγμή να αρπάξει τον αντίπαλο στις πλάτες του για να τον περάσει από το Fireman's Carry Cutter και να πάρει την μεγάλη αυτή νίκη.

Ο πρώτος τίτλος του Theory δεν θα μπορούσε να μην έχει και τους κατάλληλους πανηγυρισμούς, έτσι εμφανίστηκαν μερικοί superstars από το locker room να τον σηκώσουν στις πλάτες τους και να τον συγχαρούν για την πρώτη του κατάκτηση. Ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη αποτέλεσε η εμφάνιση του Mr. McMahon όπου ήρθε στην αρένα για να συγχαρεί κι αυτός τον Theory.

- Ο γάμος του Reggie με την Dana Brooke

Το επεισόδιο έγινε ακόμα καλύτερο όταν το crew του WWE ετοίμασε το ρινγκ για την τελετή γάμου μεταξύ Reggie & Dana Brooke, και Tozawa & Tamina. Στο ρινγκ βέβαια πρώτος ήρθε ο R-Truth ντυμένος με ένα όμορφο κοστούμι σε ρόλο παπά.

Έπειτα ακολούθησε και η είσοδος από Tamina και Dana Brooke (με την Brooke να είναι η πιο όμορφη νύφη, να λέμε την αλήθεια). Πρώτη μίλησε η Brooke λέγοντας για το πόσο ερωτευμένη είναι με τον Reggie με τον κόσμο να φωνάζει σε κάθε πρόταση της "WHAT?". Ο Reggie ανταπόδωσε την αγάπη του στην Dana. Το ίδιο ακολούθησε και από το άλλο ζευγάρι, με την μόνη διαφορά πως δεν τους δόθηκε χρόνος να μιλήσουν διότι ο Tozawa δεν ξέρει αγγλικά.

Η Tamina προσπάθησε να αλλάξει λίγο τα πράγματα επιλέγοντας να παντρευτεί με την Dana Brooke, και οι δύο άντρες να δεσμευτούν μεταξύ τους, με το κοινό να αρχίζει να τρελαίνεται. Τότε η ίδια το πήρε πίσω και γύρισε ξανά στον Tozawa για να συνεχιστεί η τελετή και να περάσουν τα δαχτυλίδια (το δαχτυλίδι του Tozawa δεν χωρούσε στο χέρι της Tamina).

Αφού τα δύο ζευγάρια φιλήθηκαν, ο Reggie έριξε κάτω την Dana Brooke για το pinfall για να κατακτήσει το 24/7 Championship σε μια από τις πιο αστείες στιγμές που έχουμε δει, έπειτα η Tamina με Superkick στον Reggie έγινε νέα πρωταθλήτρια, τότε ο Tozawa μπήκε κάτω από το νυφικό της Tamina και με roll-up πήρε αυτός τον τίτλο, αλλά από το πουθενά η Dana Brooke με ένα Crossbody από το top rope κέρδισε πίσω τον τίτλο της και το έσκασε από την αρένα στις πλάτες του R-Truth.

- Συνέντευξη από τον Bobby Lashley

Πριν δώσει την συνέντευξη ο Lashley, είδαμε τον MVP να μας παρουσιάζει τον νέο του πελάτη, Omos όπου τον προκάλεσε σε Arm Wrestling Match. O Lashley απάντησε λέγοντας πως θα περάσει από την πρόκληση του Omos μόνο και μόνο για να αναλάβει την περίπτωση του MVP, δηλώνοντας αποφασισμένος πως θα τον κάνει να πληρώσει για την επίθεση που δέχθηκε εβδομάδες πριν.

- Cody Rhodes vs. Kevin Owens

Στο main event της βραδιάς, είδαμε τον Cody Rhodes να παλεύει κόντρα στον μυστικό αντίπαλο που του έβαλε ο Seth Rollins από την έναρξη του σόου. Ο μυστικός αυτός αντίπαλος δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον καλό φίλο του Seth, ο Kevin Owens.

Ένα πολύ καλό ματς από άποψη τεχνικής με τους δύο Superstars να δίνουν καλό θέαμα και να έχουν αρκετά καλή χημεία μεταξύ τους στο ρινγκ. Κατά την διάρκεια του αγώνα ο Seth Rollins αποφάσισε να έρθει κι αυτός στην αρένα για να παρακολουθήσει το ματς.

Ο Owens ανέβηκε 2 φορές στα σχοινιά για να κάνει ένα Frog Splash και ένα Senton στον Rhodes, αλλά και τα δύο έγιναν kickout. Έπειτα οι δύο τους αντάλλαξαν μερικά Superkicks με τον Cody στο τέλος να εκτελεί ένα όμορφο Clothesline στον αντίπαλο του, αλλά ο Owens έδωσε γρήγορα την απάντηση με ένα καλό Powerbomb.

Ο Kevin ανέβηκε στο top rope και πέρασε από ένα θεαματικό Swinging Fisherman Superplex τον Cody το οποίο επίσης έγινε kickout. Οι δύο Superstars οδηγήθηκαν στο ringside όπου ο διαιτητής άρχισε να κάνει την αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψουν, τότε ο Seth Rollins μίλησε με άσχημο τρόπο στον Owens λέγοντάς του να γυρίσει γρήγορα πίσω στο ρινγκ, τότε ο δεύτερος εκνευρίστηκε και παράτησε το ρινγκ στα μισά του αγώνα για να πάρει την νίκη με count out ο Cody Rhodes. Πριν κλείσουν οι κάμερες είδαμε τον Seth Rollins να επιτίθεται στον Cody Rhodes.

Αποτελέσματα RAW (18/04/2022):

- Οι Sasha Banks & Naomi νίκησαν τις Rhea Ripley & Liv Morgan
- Ο Veer Mahan κέρδισε τον Jeff Brooks
- O Ezekiel νίκησε τον Chad Gable
- Οι Street Profits κέρδισαν τους RK-Bro
- O Theory νίκησε τον Finn Balor (νέος US Champion)
- Ο Cody Rhodes κέρδισε τον Kevin Owens


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη