Ο Drew Gulak ίσως να είναι ο επόμενος που θα απολυθεί


Την περασμένη Παρασκευή είδαμε τον Drew Gulak να εμφανίζεται ως backstage interviewer στο SmackDown, και αρκετοί αναρωτήθηκαν για το αν θα είναι αυτός ο νέος του ρόλος, από την στιγμή που δεν παίρνει χρόνο ως ενεργός superstar πλέον.

Ο Gulak είχε μια στιγμή με τη Charlotte Flair που πολλοί θεατές θεώρησαν ότι ήταν προσβλητική για τον Drew. Η Charlotte χρησιμοποίησε τον Gulak για να στείλει ένα μήνυμα στη Ronda Rousey στη μέση του ρινγκ, εφαρμόζοντας μια από τις signature κινήσεις της, το Figure 8. Το πρόβλημα όμως ήταν πως η Charlotte "κλείδωσε" με λάθος τρόπο τον Gulak και αυτός την ίδια στιγμή προσπαθούσε να το διορθώσει καθώς φώναζε "I Quit".

Στο τελευταίο Wrestling Observer Radio, ο Dave Meltzer συζήτησε με τον Bryan Alvarez για το συγκεκριμένο segment. Ο Alvarez, ως ένας εκπαιδευμένος και έμπειρος παλαιστής, σημείωσε πόσο άσχημα έκανε να φαίνεται αυτή η στιγμή τον Drew Gulak.

Λοιπόν, γυρίζει να φύγει και εκείνη τον αρπάζει και προσπαθεί να τον κλειδώσει με το Figure 8, αλλά χάνει το πόδι του. Οπότε ο καημένος ο Drew Gulak έπρεπε να κρατήσει τα πόδια του στη σωστή θέση για να του κάνει την κίνηση με τον σωστό τρόπο. Αφού λοιπόν τον κλειδώνει με το Figure 8, και παρόλο που δεν υπάρχει καμία πίεση και πόνος στα πόδια του επειδή δεν είναι κλειδωμένα, ο ίδιος αναγκάζει τον εαυτό του να φωνάξει "Παραιτούμαι! Παραιτούμαι!" και εκείνη του λέει "Πες το πιο δυνατά" και αυτός φωνάζει ξανά "Παραιτούμαι" σε μια παράξενη στιγμή

Ο Dave Meltzer απάντησε σημειώνοντας τον επαγγελματισμό του Drew Gulak σε μια τόσο άβολη στιγμή. Επίσης ανέφερε πως μετά από αυτό που είδαμε τα πράγματα είναι δύσκολα για το μέλλον του Gulak, και για περισσότερους ακόμα WWE Superstars. Ο Meltzer τελείωσε την κουβέντα λέγοντας πως το WWE όταν χειρίζεται με τέτοιο τρόπο ορισμένους superstars, το επόμενο βήμα είναι η απόλυση.

Ίσως επειδή την περασμένη Παρασκευή 15 Απριλίου, ήταν αργία, ο ετήσιος γύρος περικοπών του ρόστερ στο WWE δεν προχώρησε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσουν περισσότερες απολύσεις για superstars που η εταιρία δεν χρησιμοποιεί και τους θεωρεί "αδιάφορους". Ο Drew Gulak ίσως να είναι ένας από αυτούς.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη