Η πρώτη εμφάνιση του LA Knight


Υπάρχουν τόσα πολλά ταλέντα από το NXT που αναμένεται να δούμε τους επόμενους μήνες στο βασικό ρόστερ του WWE. Αυτό το διάστημα η εταιρία βρίσκεται σε μία φάση που καλεί αστέρια από το NXT 2.0 και τους επαναπακετάρει στο main roster με νέα ονόματα και νέους χαρακτήρες. Ένα από αυτά τα ταλέντα εμφανίστηκαν στο SmackDown της περασμένης εβδομάδας.


Η εταιρία έδωσε το ελεύθερο στον NXT 2.0 Superstar, LA Knight να δουλέψει σε ένα dark segment την περασμένη Παρασκευή. Ο Knight εμφανίστηκε στο ρινγκ για να κάνει ένα promo, και στη συνέχεια παρουσίασε τον MACE ως το νέο απόκτημα της Knight Model Management.

Ο Knight είναι ένας από τους καλύτερους ομιλητές στο WWE αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο SmackDown, με ρόλο μάνατζερ, ώστε να βοηθήσει κάποιους Superstars που παρουσιάζουν προβλήματα στο μικρόφωνο.

Η τελευταία κόντρα του Knight στο NXT 2.0 ήταν με τον Gunther των Imperium, στο NXT TakeOver: Stand & Deliver, από τον οποίο και ηττήθηκε. Οι Imperium (Gunther και Ludwig Kaiser) έκαναν το ντεμπούτο τους στο βασικό ρόστερ του SmackDown την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε ένα απόσπασμα από την πρώτη εμφάνιση του LA Knight:

 


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη