Jim Ross: "Θα ακολουθήσουν περισσότεροι AEW Stars τον δρόμο του Cody Rhodes"


Υπήρχαν πολλές εικασίες για το που θα πήγαινε ο Cody Rhodes μετά την αποχώρηση του από το AEW. Το WWE ήταν η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο, και εκεί αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Jim Ross αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Cody, τονίζοντας πως θα υπάρξουν περισσότεροι AEW Stars που θα επιλέξουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο WWE.

Μιλώντας στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του Grilling JR, ο Hall of Famer του WWE, Jim Ross, μίλησε για το αντίκτυπο της αποχώρησης του Rhodes από το AEW:

"Ας είμαστε ειλικρινείς: Αν τα χρήματα και η δημιουργικότητα είναι καλύτερη στη μία εταιρία από ότι στην άλλη, τότε θα βλέπουμε τέτοιες κινήσεις.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα ακολουθήσουν κι άλλοι το ίδιο μονοπάτι με τον Cody Rhodes. Οι περισσότεροι από αυτούς, ειδικά τα νεότερα παιδιά στο ρόστερ, μεγάλωσαν με το προϊόν του WWE στις τηλεοράσεις τους. Αυτή είναι η φύση της επιχείρησης.

Τα παιδιά που έχουμε μπορούν να κερδίζουν τα προς το ζην για τους ίδιους και τις οικογένειες τους, αλλιώς δεν θα το έκαναν ακόμα. Αυτή τη στιγμή έχουν ένα πολύ ικανοποιητικό πρόγραμμα που εργάζονται μια μέρα την εβδομάδα, χωρίς να ταξιδεύουν συνέχεια. Εγώ, από την άλλη πλευρά, φεύγω από το σπίτι μου κάθε Τρίτη και επιστρέφω την Πέμπτη.

Μετά τον Cody Rhodes, δεν ξέρω ποιος είναι ο επόμενος, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν και άλλοι. Τι διαφορά έχει; Το σόου θα συνεχιστεί, οι αγώνες θα παίζονται και απλά οι αγωνιζόμενοι θα παίζουν με διαφορετικές φανέλες"

Ο Cody Rhodes δήλωσε επίσης πρόθυμος να δώσει συμβουλές στους παλαιστές του AEW σχετικά με την ένταξη τους στο WWE. Θα πρέπει να δούμε αν περισσότερα αστέρια του AEW θα μεταφερθούν στο WWE ή όχι στο μέλλον.




0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη