SmackDown Report (15/04/2022)


Ετοιμασίες για το επόμενο Pay-Per-View, WrestleMania Backlash, είδαμε στο εβδομαδιαίο σόου του SmackDown, με τον Adam Pearce να ανακοινώνει και επίσημα αγώνα ανάμεσα σε Usos και RK-Bro σε "Winners Take All" Tag Team Championship Unification Match.


- Το επεισόδιο ξεκίνησε με τους Usos και τους RK-Bro να έχουν λεκτική αντιπαράθεση στη μέση του ρινγκ, οι Usos έκαναν ένα ωραίο promo τονίζοντας πως είναι οι ONES, ενώ από την άλλη πλευρά ο Randy Orton έχοντας την στήριξη του Riddle, θύμισε σε όλους τα επιτεύγματα του. Αργότερα στα backstage, ο Adam Pearce ανακοίνωσε το Riddle vs. Jimmy Uso.

- Rhea Ripley vs. Naomi

Στο πρώτο ματς της βραδιάς η Rhea Ripley ήρθε αντιμέτωπη με την Naomi σε ένα ματς με πολύ back and forth, η Rhea προσπάθησε να επιχειρήσει το Riptide από την κορυφή των σχοινιών αλλά στο τέλος έριξε ένα δυνατό Drop Kick στην Naomi. Η δεύτερη απάντησε με ένα δυνατό Full Nelson αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς λίγο μετά δέχθηκε το Riptide και ηττήθηκε.

- Madcap Moss vs. Humberto

Στα backstage ο Happy Corbin έδωσε συνέντευξη τονίζοντας ότι ο Madcap Moss από καλός του φίλος κατέληξε να γίνει ένα αγκάθι στο λαιμό του, και πως το μόνο που έκανε ήταν να του καταστρέψει την καριέρα. Επίσης τον κατηγόρησε για την ήττα του από τον Drew McIntyre στην WrestleMania. Από την άλλη πλευρά, ο Moss τόνισε πως νιώθει άσχημα για τον Corbin και πως πλέον θέλει να ξεχάσει το παρελθόν, και να κοιτάξει μπροστά.

Προχωράμε στο δεύτερο ματς της βραδιάς, ανάμεσα στον νικητή του φετινού André the Giant Memorial Battle Royal και τον Humberto των Los Lotharios. Το ματς είχε μικρή διάρκεια καθώς είδαμε τον Moss να περνάει από Fallaway Slam τον αντίπαλο του και να τον εκτοξεύει με δύναμη προς τα πίσω, ενώ έπειτα με το Punchline να παίρνει την νίκη.

- Το μήνυμα της Charlotte στην Ronda

Ο Drew Gulak βγήκε στο ρινγκ και καλωσόρισε την Charlotte Flair για ένα ιδιαίτερο talk show. Η Charlotte έκανε την είσοδο της με τον κόσμο να την αποδοκιμάζει. Ο Gulak ρώτησε την πρωταθλήτρια για το αν φοβάται τα submissions της Ronda Rousey, με την Charlotte να απαντά πως δεν φοβάται γι' αυτό και θα αγωνιστεί στο "I Quit" Match στο επόμενο Pay-Per-View, επίσης δεν έχασε την ευκαιρία να κατηγορήσει τον Adam Pearce που της έδωσε το δικαίωμα για επαναληπτικό αγώνα.

Ο Drew Gulak της απάντησε πως είδε σε replay τον αγώνα τους στην WrestleMania, και πως έκανε tap out χωρίς να το δει ο διαιτητής. Η Charlotte τόνισε πως δεν είναι quitter, ενώ αποκάλεσε τον εαυτό της submission-master, κάτι το οποίο κάνει εδώ και μια δεκαετία. Αργότερα επιτέθηκε στον Drew Gulak και τον "κλείδωσε" με το Figure 8 αναγκάζοντάς τον να φωνάξει "I Quit".

- Drew McIntyre vs. Sami Zayn

Στο επόμενο ματς, ο "Scottish Warrior", Drew McIntyre τα έβαλε με τον Sami Zayn. Στην είσοδο του, ο δεύτερος τόνισε πως δεν φοβάται τον McIntyre αποκαλώντας τον εαυτό του "Master Strategist". Στην αρχή του αγώνα ο Zayn άρχισε να τρέχει γύρω από το ρινγκ και να κρύβεται πίσω από τους σχολιαστές, με τον Drew να του ρίχνει μερικά χτυπήματα και να τον φέρνει ξανά στο ρινγκ. Ο McIntyre τον χτύπησε με το Glasgow Kiss και πήρε θέση για το Claymore, αλλά την τελευταία στιγμή ο Zayn έτρεξε έξω από το ρινγκ για να χάσει με count-out. Λίγο μετά, στα backstage, ο Adam Pearce ανακοίνωσε ένα Lumberjack Match ανάμεσα στους δύο για την επόμενη εβδομάδα.

- Intercontinental Title MatchRicochet (c) vs. Jinder Mahal

Πριν τον αγώνα, ο Ricochet έδωσε συνέντευξη σχετικά με τον αγώνα του με τον Jinder Mahal για το Intercontinental Championship, ο ίδιος δήλωσε 100% έτοιμος και έδωσε υπόσχεση σε όλους ότι ο τίτλος δεν πρόκειται να αλλάξει χέρια.

Το ματς ξεκίνησε δυνατά με τον Mahal να έχει τον έλεγχο με μερικά δυνατά χτυπήματα. Ο Ricochet απάντησε με ένα δυνατό Recoil, ενώ αργότερα ανέβηκε πάνω στα σχοινιά για να προσγειωθεί με Crossbody επάνω στον Jinder Mahal και τον μάνατζερ του. Μετά, ανέβηκε και πάλι στα σχοινιά για να εκτελέσει ένα όμορφο Shooting Star Press για να παραμείνει Intercontinental Champion.

- Προβλήματα θυμού για τον Butcher

Στα backstage ακολούθησε ένα promo από την ομάδα του Sheamus, με τον ηγέτη να τονίζει ότι ο Butcher έχει προβλήματα θυμού κάτι που τον εκνεύρισε ακόμη περισσότερο. Έτσι ξέφυγε από τα χέρια του Ridge Holland και επιτέθηκε στους Xavier Woods & Kofi Kingston.

- Riddle vs. Jimmy Uso

Στο main event της βραδιάς, πήραμε μια πρώτη εικόνα για όσα θα δούμε στο WrestleMania Backlash σε λίγες εβδομάδες. Η αναμέτρηση ξεκίνησε δυνατά με τον Jimmy να έχει τον έλεγχο και να περνάει από ένα Superkick τον αντίπαλο του κοντά στο barricade. Ο Riddle απάντησε με μερικά Running Knees και ένα καλό German Suplex, στη συνέχεια ανέβηκε στα σχοινιά για πτώση αλλά ο Jimmy έκανε το reversal και τον πέρασε από Samoan Drop.

Ο Randy Orton έξω από το ρινγκ άρχισε να τσακώνεται με τον Jey Uso με αποτέλεσμα να τον περνάει με ένα δυνατό χτύπημα πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών. Την ίδια στιγμή, ο Riddle πήρε θέση και με ένα δυνατό RKO πήρε την νίκη και έδωσε ένα σημαντικό momentum για τους RAW Tag Team Champions λίγο πριν το ραντεβού τους στο Backlash.


Αποτελέσματα SmackDown (15/04/2022):

- Η Rhea Ripley νίκησε την Naomi
- Ο Madcap Moss κέρδισε τον Humberto
- O Drew McIntyre επικράτησε του Sami Zayn
- Ο Ricochet νίκησε τον Jinder Mahal
- Ο Riddle κέρδισε τον Jimmy Uso


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη