Πληροφορίες για το WrestleMania Backlash 2022


Το επόμενο Pay-Per-View, WrestleMania Backlash 2022 απέχει μόλις 19 ημέρες, και το WWE φαίνεται να πήρε τον χρόνο του για να σχεδιάσει την κατάλληλη κάρτα αγώνων. Υπάρχουν τέσσερα επίσημα ματς που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε τον αντίπαλο του Roman Reigns για το Undisputed WWE Universal Championship.

Ο Roman Reigns απουσίαζε από το μπλε σόου της περασμένης εβδομάδας, και πιθανότατα δεν θα λάβουμε επιβεβαίωση για τον επόμενο αντίπαλό του το νωρίτερο μέχρι το SmackDown της ερχόμενης Παρασκευής. Ο Shinsuke Nakamura τα έβαλε με την Bloodline σε περασμένο επεισόδιο του SmackDown, κάτι που οδήγησε σε εικασίες ότι θα ήταν ο επόμενος αντίπαλος του Reigns. Αλλά εφόσον δεν υπήρξε συνέχεια στην αντιπαλότητα την περασμένη εβδομάδα, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα.

Μπορεί το WWE να μην έχει ανακοινώσει κάτι για την ώρα, αλλά όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος, Dave Meltzer στο F4WOnline, ο Roman Reigns είναι προγραμματισμένος να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο WrestleMania Backlash. Ο Meltzer επίσης τόνισε πως το WWE δεν έχει σχέδια να βάλει τέλος στο brand split για να ενωθούν και πάλι το ρόστερ μεταξύ Raw - SmackDown.

Σχετικά με την Bloodline, οι SmackDown Tag Team Champions, Usos, θα αντιμετωπίσουν τους Raw Tag Team Champions, RK-Bro σε έναν αγώνα ενοποίησης τίτλων, όπως έγινε και στην WrestleMania 38 όπου ο Reigns είχε κερδίσει τον Lesnar στην πρώτη ενοποίηση τίτλων που είδαμε μετά από αρκετά χρόνια.

Οι άλλοι τρεις επίσημοι αγώνες για το WrestleMania Backlash είναι η Ronda Rousey εναντίον της Charlotte Flair (ένας αγώνας "I Quit") για το SmackDown Women's Championship, επίσης ο Cody Rhodes θα αντιμετωπίσει τον Seth Rollins, και τέλος ο AJ Styles έρθει αντιμέτωπος με τον Edge. Αυτοί οι τρεις αγώνες είναι όλοι ρεβάνς από το Σαββατοκύριακο της WrestleMania 38.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη