Το πρώτο SmackDown για το 2022 ξεπέρασε τους 2.000.000 θεατές


Το επεισόδιο του μπλε σόου της περασμένης εβδομάδας ήταν το πρώτο για το έτος του 2022, και μάλιστα σημείωσε καλούς αριθμούς ξεπερνώντας τους 2 εκατομμύρια θεατές.

Όπως δημοσίευσε το WrestlingINC, το επεισόδιο του SmackDown είχε κατά μέσο όρο 2,16 εκατομμύρια θεατές. Βέβαια να σημειωθεί πως αυτά δεν είναι τα τελικά νούμερα, επομένως η πραγματική τηλεθέαση θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Συγκρίνοντας με τους αριθμούς τηλεθέασης από το προπερασμένο επεισόδιο που έλαβε μέρος στις 24 Δεκεμβρίου (Christmas Eve Edition), το μπλε σόου είχε σημειώσει 1.972 εκατομμύρια θεατές. Αυτό ήταν και το μοναδικό σόου στο SmackDown που έπεσε κάτω από τα 2 εκατομμύρια από τον περασμένο Νοέμβριο.

Καλά μπήκε η νέα χρονιά και στο άλλο brand του Raw, με το κόκκινο σόου να φτάνει μέσο όρο τους 1.716 εκατομμύρια θεατές. Η αποκορύφωση ήταν την πρώτη ώρα με 1.807 η οποία μάλιστα περιλάμβανε και την εμφάνιση των Brock Lesnar & Paul Heyman. Ήταν το πρώτο επεισόδιο μετά το Day 1 και μάλιστα πέρασε τους αριθμούς τηλεθέασης από τις προπερασμένης εβδομάδας που είχε πέσει στους 1.519 εκ. θεατές.

Καθώς το Royal Rumble πλησιάζει, το ενδιαφέρον του κόσμου στρέφεται ολοένα και περισσότερο στα εβδομαδιαία επεισόδια, περιμένοντας ανακοινώσεις και το κατάλληλο momentum που θα πάρουν οι superstars προτού ξεκινήσει ο δρόμος για την WrestleMania.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη