Ο Roman Reigns είναι ο κορυφαίος παλαιστής της χρονιάς σύμφωνα με το Sports Illustrated


Οι μεγάλες εμφανίσεις και τα επιτεύγματα του Roman Reigns το 2021, τον οδήγησαν στην κορυφή της ετήσιας λίστας του Sports Illustrated με τους καλύτερους παλαιστές της χρονιάς.

Το Sports Illustrated δημοσίευσε την λίστα με τους Top 10 καλύτερους wrestlers στον κόσμο για το 2021. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο σημερινός κάτοχος του Universal Championship κερδίζοντας τα συγχαρητήρια από όλους. Οι υπόλοιπες θέσεις περιέχουν αρκετούς ταλαντούχους παλαιστές οι οποίοι επίσης είχαν τις στιγμές τους μέσα στη περασμένη χρονιά.

Ακολουθεί η λίστα:

1) Roman Reigns
2) Kenny Omega
3) Bianca Belair
4) Shingo Takagi
5) Bryan Danielson
6) Big E
7) Dr. Britt Baker
8) Cody Rhodes
9) Josh Alexander
10) Jonathan Gresham

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το 2021 ήταν η χρονιά του Reigns, καθώς ο ίδιος έκλεισε το 2020 σε ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, αναδεικνύοντας πως είναι ο κορυφαίος superstar της εταιρίας ενώ εργαζόταν δίπλα στον θρυλικό μάνατζερ Paul Heyman.

Ο Roman Reigns δεν ηττήθηκε σε ούτε ένα ματς καθαρά μέσα στο 2021, έχοντας κερδίσει μεγάλους σταρς όπως οι Edge, Daniel Bryan, Brock Lesnar και John Cena. Ο ίδιος επίσης αποτελούσε το main event σε αρκετά σημαντικά events τους τελευταίους μήνες, όπως η WrestleMania 37, Money In The Bank, SummerSlam, Crown Jewel καθώς και το Survivor Series.

Και παρά το γεγονός ότι απεικονίζει μια «κακιά περσόνα» στην τηλεόραση, η δημοτικότητα του Reigns ως "Tribal Chief" έχει φτάσει εντελώς σε ένα νέο επίπεδο, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό την εταιρία στο θέμα του merchandise φτάνοντας το επίπεδο του John Cena, ο οποίος στο παρελθόν αποτελούσε για σχεδόν μια ολόκληρη δεκαετία ως franchise star στο WWE.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη