RAW 19/07/2021: I'm next

Το πρώτο επεισόδιο του Monday Night RAW μετά το Money In The Bank της περασμένης Κυριακής, ολοκληρώθηκε, και εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε όσα συνέβησαν.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον John Cena να λέει πως του έχουν λείψει οι οπαδοί και φυσικά το WWE. Έπειτα εξήγησε πως ένας λόγος που γύρισε πίσω ήταν η αγάπη του κόσμου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Roman Reigns, όπου ξεκαθάρισε πως στους στόχους του είναι να κατακτήσει και το 17ο παγκόσμιο τίτλο. Στο μεταξύ μίλησε με σκληρά λόγια για τον Roman, αποκαλώντας τον εγωιστή και πως απαιτεί τον σεβασμό του κόσμου χωρίς να μπορεί ο ίδιος να τον κερδίσει. Επίσης τόνισε πως το μόνο που κάνει είναι να στέκεται πίσω από την πλάτη των Usos σε δύσκολες στιγμές. Τέλος ανακοίνωσε πως θα είναι στο SmackDown αυτή την Παρασκευή για να τα πούνε από κοντά. Πριν αποχωρήσει από το ρινγκ, την είσοδο του έκανε και ο Riddle όπου μας χάρισαν μια πολύ ωραία στιγμή φωνάζοντας στο μικρόφωνο "Bro".


Six-Man Tag Team Match
Riddle & Viking Raiders vs. John Morrison, AJ Styles & Omos

Το πρώτο ματς της βραδιάς είχε ρυθμούς με ομαδική κατηγορία και αρκετή διασκέδαση θα λέγαμε. Ο Riddle το έπαιξε έξυπνα παίρνοντας το νεροπίστολο του Miz για να κάνει μούσκεμα τον Omos, όταν ο γιγαντόσωμος το συνειδητοποίησε, νόμιζε πως ο Miz ήταν αυτός που τον έβρεξε, έτσι του απέσπασαν την προσοχή για να μείνει μόνος του στο ρινγκ ο Morrison και να δεχτεί το Viking Experience για την ήττα.


Elias vs. Jaxson Ryker
Symphony of Destruction Match
 
Ο Elias εμφανίστηκε στο ρινγκ μαζί με την κιθάρα του προσπαθώντας να μιλήσει στον κόσμο, αλλά ο Jaxson τον σταμάτησε λέγοντας πως ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει το όνομα Elias και υποσχέθηκε πως απόψε θα είναι η τελευταία φορά που θα το ακούσουν. Έπειτα προχωρήσαμε στο Symphony of Destruction Match με διάφορα μουσικά οργάνα να βρίσκονται γύρω από το ρινγκ, διαθέσιμα για τους δύο superstars σε αυτό το ματς. Στον αγώνα είδαμε τον Ryker να σπάει μια κιθάρα στη πλάτη του αντιπάλου του, ο Elias όμως του απάντησε καταστρέφοντας ένα βιολοντσέλο επάνω του. Ο Elias σε μια στιγμή μάτωσε στο πρόσωπο από τα χτυπήματα, έτσι ο Ryker πήρε το πλεονέκτημα και με ένα όμορφο Superplex επάνω στα τραπέζια έξω στο ρινγκ κατάφερε να πάρει τη νίκη.


Charlotte Flair's Championship Coronation

Η νέα RAW Women's Champion μετά την νίκη της κόντρα στην Rhea Ripley το βράδυ της Κυριακής, εμφανίστηκε στο κόκκινο σόου για να γιορτάσει την επιτυχία της. Η Charlotte τόνισε πως η Ripley δεν θα φτάσει ποτέ το επίπεδο της, ενώ το κοινό άρχισε να φωνάζει δυνατά το όνομα της Becky Lynch με την πρωταθλήτρια να τους απαντά πως η Becky είναι σπίτι της και "αράζει" όσο η Charlotte είναι στη κορυφή της γυναικείας κατηγορίας. Κάπου εκεί την σταμάτησε η πρώην πρωταθλήτρια, Rhea Ripley για να τοποθετηθεί και αυτή από την δική της πλευρά. Η Rhea ζήτησε κατευθείαν επαναληπτικό αγώνα, με την Charlotte να απαντά αρνητικά. Τότε έγινε παρέμβαση από τον Adam Pearce και την Sonya Deville όπου ανακοίνωσαν ότι αργότερα μέσα στη βραδιά η Ripley θα πάρει και επίσημα τον επαναληπτικό της αγώνα κόντρα στην Charlotte.


Natalya & Tamina vs. Shayna Baszler & Nia Jax

Με όλο το συμπάθιο, αλλά ο αγώνας ήταν αδιάφορος και βαρετός, άλλωστε θα το καταλάβετε από την αδιαφορία του κόσμου. Τέλος πάντων, για την ιστορία η ομάδα της Tamina κατάφερε να πάρει την νίκη μετά από ένα λάθος του Reginald που κόστισε την νίκη. Στο μεταξύ διάφοροι superstars άρχισαν να κυνηγούν τον Akira Tozawa, με τον Reginald να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και να κερδίζει το 24/7 Championship με μια εναέρια κωλοτούμπα.

United States Championship Contender's Match
Sheamus (c) vs. Humberto Carrillo

Ο Humberto Carrillo πήρε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά τον πρωταθλητή Sheamus, με την μόνη προϋπόθεση πως αν κερδίσει θα πάρει ένα μελλοντικό ματς για το United States Title. Ο Humberto προσπάθησε να βγάλει την προστατευτική μάσκα του Celtic Warrior, αλλά ο δεύτερος κατάφερε να τον αποφύγει και να τον περάσει από ένα δυνατό χτύπημα πάνω στο apron. Το ματς συνεχίστηκε με το Sheamus να έχει τον απόλυτο έλεγχο μέχρι που πέρασε από Brogue Kick τον αντίπαλο του για να πάρει μια εύκολη νίκη.
 

WWE Championship Open Challenge
 
Ο Almighty WWE Champion ήρθε στην αρένα για να προκαλέσει οποιονδήποτε από τα backstage να έρθει για να τον αντιμετωπίσει βάζοντας τον τίτλο του on the line. Αυτός που απάντησε στην πρόκληση ήταν ο Keith Lee κάνοντας μετά από καιρό την επιστροφή του στο ρινγκ. Βέβαια λίγα λεπτά αργότερα ο αγώνας μετατράπηκε σε Contender's Match, δίχως να γνωρίζουμε τον λόγο. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο πρωταθλητής τα βρήκε σκούρα με τον Lee να έχει τον έλεγχο, ο Lashley όμως απάντησε με ένα δυνατό Spear έξω από το ρινγκ. Ο Bobby προσπάθησε να τον κλειδώσει με το Hurt Lock αλλά δεν τα κατάφερε, παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει την νίκη με ένα δεύτερο Spear.


Όταν ο αγώνας τελείωσε και ο πρωταθλητής πανηγύριζε, η μουσική του Goldberg ακούστηκε με τον WWE Hall of Famer να κάνει την είσοδο του και να τον αποθεώνει το κοινό. Στάθηκε απέναντι από τον Bobby Lashley και του φώναξε πως είναι ο επόμενος. Ο MVP ήταν εκείνος που προσπαθούσε να συγκρατήσει τον πελάτη του από το να γίνει χάος στο ρινγκ.


- Ο Jinder Mahal εμφανίστηκε για να μιλήσει σχετικά με τα γεγονότα με τον πρώην φίλο του, Drew McIntyre ο οποίος του κατέστρεψε την μοτοσικλέτα. Για ακριβώς αυτόν τον λόγο ο ίδιος του κόστισε την ευκαιρία από το να κερδίσει το Money In The Bank. Ο Σκωτσέζος εμφανίστηκε πίσω από τον Mahal έχοντας μια καρέκλα στα χέρια του και επιτέθηκε στον Jinder και την παρέα του, μάλιστα χάλασε 2 καρέκλες επάνω στη πλάτη του Shanky χτυπώντας τον με 20 brutal chairshots.


Karrion Kross vs. Jeff Hardy

Ο Karrion Kross έκανε το ντεμπούτο του στο RAW για να αντιμετωπίσει τον Jeff Hardy ίσως σε ένα αγώνα τεστ για τον ίδιο τον πρωταθλητή. Επίσης να σημειωθεί πως ο Jeff έκανε την είσοδο του με το παλιό τραγούδι που χρησιμοποιούσε, "No More Words". Ο Jeff πήρε θέση για να κάνει το Swanton Bomb αλλά ο Kross το απέφυγε, ωστόσο λίγο αργότερα ακολούθησε ένα έξυπνο roll-up από τον Hardy για να πάρει μια σύντομη νίκη. Όταν ο αγώνας τελείωσε ο Kross δήλωσε πως ο Hardy έκανε το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή του, και αποχώρησε από το ρινγκ εκνευρισμένος.


RAW Women's Championship Match
Charlotte Flair (c) vs. Rhea Ripley

Και περάσαμε στο main event της βραδιάς, ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα σε Charlotte Flair και Rhea Ripley μετά από το πολύ καλό ματς που μας έδωσαν στο περασμένο Pay-Per-View. Η Ripley είχε θέμα με το χτυπημένο πόδι της, οπότε η Charlotte αποφάσισε να δώσει μεγαλύτερη προσοχή εκεί. Η Rhea προσπάθησε να κλειδώσει την Charlotte με το Figure 4 αλλά δεν τα κατάφερε, σε δεύτερη προσπάθεια έκανε το Riptide αλλά η πρωταθλήτρια είχε το πόδι της στο σχοινί με αποτέλεσμα να γίνει το rope break. Στο τέλος η Charlotte αρνήθηκε να συνεχίσει τον αγώνα και αποφάσισε να φύγει από το ρινγκ, τότε η Ripley έτρεξε κατά πάνω της με αποτέλεσμα να δεχτεί τη ζώνη στο κεφάλι και να κερδίσει τον αγώνα με disqualification.


Οι δύο γυναίκες δεν σταμάτησαν εκεί, αφού συνέχισαν ένα σύντομο brawl έξω από το ρινγκ με την Ripley να περνάει από Riptide την Charlotte. Από το πουθενά ακούστηκε η μουσική της Nikki A.S.H. με την νικήτρια του Money In The Bank να κάνει ένα επιτυχημένο cash-in και να κερδίζει για πρώτη φορά το RAW Women's Championship στην καριέρα της.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη