Money In The Bank 2021: My time is now!

Το Money In The Bank ολοκληρώθηκε, είδαμε ένα Pay-Per-View με πολλές εκπλήξεις, τίτλοι να αλλάζουν χέρια, αρκετό wrestling, και φυσικά την μεγάλη επιστροφή του John Cena.

Kickoff
SmackDown Tag Team Championship Match
The Mysterios (c) vs. The Usos
 
Πριν την έναρξη του σόου είδαμε έναν πολύ καλό αγώνα ανάμεσα σε Usos και Mysterios, o Rey πήρε θέση για το 619 στον Jey Uso, αλλά τελευταία στιγμή ο Jimmy έβαλε το κεφάλι του για να σώσει τον αδερφό του και να δεχτεί αυτός το finisher. Τότε ο Jey πέρασε από ένα Superkick τον Rey, ανέβηκε στα σχοινιά για το Uso Splash αλλά και πάλι έγινε το kickout. Στο τέλος οι Usos κατάφεραν να κλέψουν την νίκη και τους τίτλους μαζί, όταν ο Jey βοήθησε τον Jimmy να κάνει το roll-up.

Women's Money In The Bank Ladder Match

Το σόου λοιπόν άνοιξε με το γυναικείο Ladder Match, και στην αναμέτρηση συμμετείχαν οι Asuka, Naomi, Alexa Bliss, Nikki A.S.H. Liv Morgan, Zelina Vega, Natalya, και Tamina. Όλα τα κορίτσια δούλεψαν ωραία και υπήρχε καλή χημεία μεταξύ τους. Μας χάρισαν μερικά όμορφα highlights όπως η πτώση της Nikki από την σκάλα, και φυσικά το Powebomb της Naomi επάνω στην Zelina έπειτα από συνεργασία με την Morgan. Η Natalya ήταν αυτή που ξεχώρισε θα λέγαμε, καθώς έπαιξε αμυντικά αποτρέποντας τα υπόλοιπα κορίτσια να ξεκρεμάσουν τον χαρτοφύλακα νωρίς. Η Alexa ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα ανάμεσα τους, έτσι σε μια στιγμή μαζεύτηκαν όλες γύρω από την Bliss και πέταξαν ότι σκάλα υπήρχε πάνω της. Στο τέλος είδαμε όλες τις γυναίκες πάνω σε 3 σκάλες να αλλάζουν μπουνιές μεταξύ τους, όσο η Nikki A.S.H. τους έπιασε κορόιδο και σκαρφάλωσε πίσω από την πλάτη της Liv Morgan για να ξεκρεμάσει το briefcase και να κερδίσει.


RAW Tag Team Championship Match
AJ Styles & Omos (c) vs. The Viking Raiders

Προχωρήσαμε στον δεύτερο αγώνα, και αυτός ήταν για τους ομαδικούς τίτλους. Οι Viking Raiders προσπάθησαν σκληρά και κατάφεραν να ρίξουν εύκολα τον AJ Styles. Το μεγάλο εμπόδιο, όμως, που στάθηκε απέναντι τους ήταν ο γιγαντόσωμος φίλος του Phenomenal. Οι Raiders έβγαλαν μερικά double team combos μήπως καταφέρουν να τον ρίξουν κάτω, μάταια βέβαια. Σε μια στιγμή πέρασαν τον Styles από Viking Experience, αλλά όταν ο Erik πήγε να διώξει τον Omos από το ρινγκ, ο δεύτερος τον αρπάζει και τον πετάει με μανία πάνω στον Ivar σπάζοντας έτσι το pinfall.


WWE Championship Match
Bobby Lashley (c) vs. Kofi Kingston

Σε αυτό το ματς περιμέναμε περισσότερα πράγματα από πλευράς Kingston, αλλά συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Ο Lashley είχε τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος καταστρέφοντας τον αντίπαλο του με διάφορα slams. Ο Bobby δεν σταμάτησε εκεί, αν και θα μπορούσε πολύ νωρίς να πάρει την νίκη, όμως ήθελε να βασανίσει τον αντίπαλο του για να στείλει το μήνυμα στο locker room και σε όποιον τον υποτίμησε τις τελευταίες εβδομάδες. Θυμίζοντας τον παλιό Bobby. Έτσι τον πέρασε από μερικά Dominator και στο τέλος ένα σκληρό Hurt Lock ήταν αρκετό.


RAW Women's Championship Match
Rhea Ripley (c) vs. Charlotte Flair

Ακολούθησε ένας αγώνας με πολλά συναισθήματα και σκληρό wrestling, και σίγουρα ένα από τα καλύτερα ματς της βραδιάς κατά την άποψη μου, παρά το τελικό αποτέλεσμα. Και πιστέψτε με, βλέποντας τον αγώνα νιώθεις πως υπάρχει ένα πραγματικό μίσος ανάμεσα τους. Για να μην πολυλογώ, στο ματς είδαμε ένα υπέροχο Moonsault της Charlotte έξω από το ρινγκ, πολλά δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι, και την Rhea να προσπαθεί να περάσει από Superplex την Charlotte, αλλά η δεύτερη πήρε το πλεονέκτημα και την χτύπησε με ένα εκπληκτικό Natural Selection το οποίο και έγινε kickout. Τότε η Charlotte εκνευρίστηκε, άρπαξε το κεφάλι της Rhea και το χτύπησε στο ring post με μανία, έπειτα έπιασε το πόδι της και το σφήνωσε ανάμεσα στα σιδερένια σκαλοπάτια και ring post και άρχισε να το χτυπά ασταμάτητα, την κλείδωσε με το Figure 4 με την Ripley να μην έχει ελπίδες από το να κάνει tap.


Men's Money In The Bank Ladder Match

Με σιγουριά, αυτό ήταν το καλύτερο ματς της βραδιάς και πραγματικά αξίζει κάθε λεπτό. Στον αγώνα λοιπόν συμμετείχαν οι Ricochet, John Morrison, Riddle, Drew McIntyre, Big E, Kevin Owens, King Nakamura και Seth Rollins. Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος οι superstars εκμεταλλεύτηκαν τις σκάλες τριγύρω τους και μας έδωσαν μερικά τρομερά highlights με πτώσεις, όπως αυτή του Kevin Owens για παράδειγμα.


Όλοι οι superstars είχαν τις στιγμές τους στο ρινγκ με τον Ricochet να εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά με τις εναέριες ικανότητες του. Επίσης να σημειωθεί πως ο Drew McIntyre βρέθηκε πάρα πολύ κοντά στη νίκη, αλλά ο Jinder Mahal εισέβαλε στην αρένα μαζί με τους φίλους του και μια καρέκλα στο χέρι, και άρχισε να ξυλοκοπά τον Σκωτσέζο κοστίζοντας του έτσι την ευκαιρία.
 
 

Στο τελείωμα του αγώνα, ο Seth Rollins ανέβηκε για να ξεκρεμάσει τον χαρτοφύλακα, αλλά ο Big E ήρθε από πίσω του και με ένα εξαιρετικό Big Ending από τη κορυφή της σκάλας, κατάφερε να ξεκρεμάσει το briefcase και πλέον έχει το δικαίωμα να το εξαργυρώσει για να γίνει πρωταθλητής κάποια στιγμή στο μέλλον.


Universal Championship Match
Roman Reigns (c) vs. Edge

Στα πρώτα περίπου 10 λεπτά, ο αγώνας ήταν αρκετά αργός και ο ένας προσπαθούσε να βάλει κάτω τον άλλον με διάφορα holds. Αργότερα οι δύο superstars ανέβασαν ρυθμούς και άρχισαν τα δυνατά χτυπήματα, σε μια στιγμή ο Reigns πήρε θέση για το Superman Punch αλλά το εκτέλεσε τόσο δυνατά που ο Edge εκτοξέυτηκε πάνω στον διαιτητή Charles Robinson. Μετά ο Edge χρησιμοποίησε και το σίδερο μιας καρέκλας για να κλειδώσει τον πρωταθλητή με το Crossface, τότε στο ρινγκ έφτασαν οι Usos μαζί με τους Mysterios για να αρχίσουν να παλεύουν μεταξύ τους.


Στο μεταξύ δεν υπήρχε διαιτητής για να ελέγξει τη ροή του αγώνα, έτσι στο ρινγκ ήρθε και ο Seth Rollins ο οποίος χτύπησε με κλωτσιά το κεφάλι του Edge για να τον αφήσει νοκ-αουτ. Το πλεονέκτημα δόθηκε στον Roman Reigns για να πάρει θέση για το Spear, αλλά ο Edge πρόλαβε να το κάνει πρώτος. Αργότερα, όταν ο Edge είχε πάρει μέτρα για να εκτελέσει ακόμη ένα Spear, ο Rollins ήταν αυτός που μπήκε για 2η φορά στο ρινγκ για να του αποσπάσει την προσοχή. Έτσι ο Roman Reigns κατάφερε να πάρει την νίκη και να παραμείνει Universal Champion.
 

Όταν το ματς τελείωσε, ο Edge κυνηγούσε τον Seth Rollins προς τις εξέδρες ενώ ο Tribal Chief στάθηκε στο ρινγκ με ένα μικρόφωνο και τόνισε πως πλέον όλος ο κόσμος μπορεί να τον αναγνωρίσει. Τότε έγινε το σοκ του καλοκαιρίου με τον John Cena να πραγματοποιεί την επιστροφή του, να μπαίνει στο ρινγκ και να λέει "you can't see me" στον Roman Reigns γνωρίζοντας τεράστια αποθέωση από το κοινό του Τέξας.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη