SmackDown 16/07/2021: Το σχέδιο για την επιτυχία!

Ένα πανέμορφο επεισόδιο του SmackDown είδαμε αυτή την εβδομάδα, με το τέλος της ThunderDome Era και την επιστροφή του κόσμου στην αρένα. Οι WWE Superstars μας έδωσαν όμορφες στιγμές λίγες ώρες πριν το Money In The Bank Pay-Per-View.
 
Πριν ξεκινήσει το επεισόδιο είδαμε ένα βίντεο-αφιέρωμα προς όλους τους οπαδούς με το WWE Universe σε διαφορετικές στιγμές. Ενώ όταν το επεισόδιο άρχισε, ακούστηκε το "No chance in Hell" με τον Vince McMahon να κάνει την είσοδο του, να λέει στον κόσμο «Where the hell have you been?!» κι έπειτα να αποχωρεί για να συνεχιστεί το σόου.


Six-Man Tag Team Match
Roman Reigns & The Usos vs. Edge & The Usos

Το μπλε σόου μας έβαλε στα βαθιά νερά από την αρχή με ένα ματς-έκπληξη θα έλεγα που δεν το περίμενα. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Dominik έκανε ένα καταπληκτικό Moonsault, καθώς το ματς είχε γρήγορους ρυθμούς. Λίγο αργότερα ο Jey έκανε το tag στον Roman και αυτός άρπαξε τον Dominik για να τον περάσει από ένα δυνατό Powerbomb από το τραπέζι των σχολιαστών. Ο Rey προσπάθησε να κάνει το 619 στον Jey Uso αλλά τελευταία στιγμή του άρπαξε τα πόδια ο Roman Reigns για να τον σταματήσει, τότε ο Edge πήρε φόρα έξω από το ρινγκ και χτύπησε με Spear τον πρωταθλητή. Εκείνη τη στιγμή οι Usos πήραν το προβάδισμα και με βρώμικο τρόπο κατάφεραν να κλέψουν την νίκη από τον Mysterio.

 
Όταν ο αγώνας τελείωσε, οι Usos δεν σταμάτησαν την επίθεση τους στον Rey Mysterio και τον γιο του, μέχρι να έρθει ο Rated-R Superstar στο ρινγκ έχοντας μια καρέκλα στα χέρια του για να περάσει από μερικά χτυπήματα τα δίδυμα αδέρφια. Ο Roman Reigns τον σταμάτησε απότομα με ένα Superman Punch, ενώ όταν πήγε να βγάλει το σίδερο από την καρέκλα για να κάνει ότι ακριβώς του έκανε και ο Edge πριν από μερικές μέρες, ο Ultimate Opportunist έδωσε την απάντηση του με ένα δυνατό Spear. Ο Edge όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού με το σίδερο της καρέκλας ανάγκασε τον Roman να κάνει tap-out στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης τους στο Money In The Bank.


- Αφού περάσαμε στα backstage και είδαμε ένα σύντομο tease για μελλοντικό αγώνα ανάμεσα σε Seth Rollins και Edge, επιστρέψαμε και πάλι στην αρένα με τον Sami Zayn να κάνει την είσοδο του και να απαιτεί από τον κόσμο να φωνάξει "Justice for Sami". Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ελάχιστες, με τον Zayn να τονίζει πως αν υπήρχε δικαιοσύνη τότε θα ήταν από τα φαβορί για να κερδίσει το Money In The Bank briefcase. Κάπου εκεί τα φώτα χαμήλωσαν και η μουσική του Finn Balor άρχισε να παίζει, ο ίδιος εμφανίστηκε με το κοινό να τον καλωσορίζει πίσω με τον καλύτερο τρόπο. Ο Sami Zayn αντίθετα προσπάθησε να του επιτεθεί αλλά στο τέλος δέχθηκε το Coup de Grâce.


Shotzi & Nox vs. Natalya & Tamina

Μια νέα ομάδα έφτασε στο WWE για να δώσει φρεσκάδα στην Women's Division, και αυτή είναι η ομάδα των Shotzi & Nox από το NXT. Έκαναν το ντεμπούτο τους την περασμένη εβδομάδα, και μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο του SmackDown αντιμετώπισαν τις πρωταθλήτριες Natalya & Tamina. Κατά τη διάρκεια του ματς έξω από το ρινγκ ξέσπασε ένα brawl ανάμεσα σε Liv Morgan και Zelina Vega οι οποίες είναι διαγωνιζόμενες στο γυναικείο MITB Ladder Match, έτσι η Natalya έχασε την προσοχή της και δέχθηκε ένα γρήγορο roll-up από την Nox για να τελειώσει εκεί το ματς.


SmackDown Women's Championship
Bianca Belair (c) vs. Carmella

Τον πρώτο της αγώνα ως πρωταθλήτρια του SmackDown μπροστά στον κόσμο έδωσε η Bianca Belair αυτή την εβδομάδα. Ο αγώνας ήταν σχετικά καλός και είχε μερικές δυνατές στιγμές, η Carmella προσπάθησε να κάνει το superkick αλλά η πρωταθλήτρια το απέφυγε και την μαστίγωσε με τα μαλλιά της, έπειτα πήρε καλή θέση για να εκτελέσει το Kiss of Death και να πάρει την νίκη.


Otis vs. Cesaro

Στα backstage είδαμε ένα segment με τον Cesaro να δέχεται την επίθεση του Otis από τους Alpha Academy, έτσι οδηγηθήκαμε στο επόμενο ματς. Με το που ο αγώνας ξεκίνησε ο Chad Gable μας χάλασε τα πλάνα αφού αποφάσισε να μπει στο ρινγκ και να περάσει από Suplex τον Cesaro. Τότε ο διαιτητής τελείωσε το ματς με DQ υπέρ του Swiss Cyborg. Ο ίδιος στάθηκε στα πόδια του και πέρασε από ένα όμορφο European Uppercut τον Gable και αμέσως επιχείρησε να τον περάσει από μερικά swings αλλά τον σταμάτησε ο Otis.

 
- Στο ρινγκ ήρθε ο Corbin μέσα σε μιζέρια και απόγνωση για να ζητήσει την οικονομική βοήθεια του κόσμου, για να συγκεντρώσει 100.000 δολάρια και να πληρώσει τα έξοδα του. Ο ίδιος δήλωσε πως από τότε που έχασε το στέμμα του η ζωή του έχει πάρει κατήφορο και κοντεύει να καταστραφεί. Έπεσε στα γόνατα και παρακαλούσε τον κόσμο, μέχρι που στο ρινγκ ήρθε ο Kevin Owens για να τον περάσει από ένα Stunner και να προχωρήσουμε στο main event της βραδιάς.


Fatal 4-Way Match
King Nakamura vs. Kevin Owens vs. Seth Rollins vs. Big E

Πριν τελειώσει το σόου περάσαμε σε ένα ματς ανάμεσα σε 4 διαγωνιζόμενους του ανδρικού Money In The Bank Ladder Match που θα δούμε αυτή την Κυριακή. Στα πρώτα λεπτά οι Nakamura & Big E συνεργάστηκαν για να περάσουν από Double Superplex τον Owens. Ο Nakamura πήρε θέση για να χτυπήσει με Kinshasa τον Owens, αλλά στον αέρα τον άρπαξε ο Big E για να τον περάσει από Big Ending με τον Seth Rollins τελευταία στιγμή να διακόπτει το pinfall.


Η μάχη οδηγήθηκε έξω από το ρινγκ όπου είδαμε το highlight της βραδιάς, και ίσως της εβδομάδας. Ο Kevin Owens τοποθέτησε τον Nakamura επάνω στο τραπέζι των σχολιαστών, έπειτα ανέβηκε σε μια σκάλα και έπεσε πάνω του με ένα τρομερό Flying Elbow για να γίνει το τραπέζι κομματάκια!


Στο ρινγκ μόνοι τους έμειναν οι Big E και Seth Rollins όπου πάλεψαν για λίγα δευτερόλεπτα, νικητής κατάφερε να φύγει ο Rollins χτυπώντας με Stomp επάνω στη σκάλα τον Big E. Ένα σύντομο αλλά πανέμορφο ματς. Οι κάμερες έκλεισαν με τον Architect να σκαρφαλώνει την σκάλα και να σηκώνει ψηλά το Money In The Bank briefcase.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη