Φινάλε με τα top moments της Thunderdome Era!

Oh boy, ολοκληρώθηκε και η Thunderdome Era και τώρα αποφασίσαμε να την αναλύσουμε λιγάκι. Ο πατριάρχης του Ringside House, Αποστόλης Μάρης, θα μιλήσει για τις δικές του αγαπημένες στιγμές με τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά στοιχεία σε δικό του άρθρο, ενώ εγώ θα αναφέρω τα Top Moments που διαδραματίστηκαν σε αυτή τη χρονική περίοδο. Επίσης θα συμπεριλάβω μερικές στιγμές από το χρονικό διάστημα που τα Shows συνέβαιναν στο Performance Center. Λοιπόν, φύγαμε στο ψητό αμέσως τώρα! Πάμε να δούμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές μιας εποχής, όπου το κοινό απουσίαζε από τα στάδια.


BEST MOMENTS IN THE PERFORMANCE CENTER

Αρχικά ας τα πάρουμε από την αρχή. Πρώτα θα αναφέρω στιγμές από τα Shows του PC. Ας ξεκινήσουμε με την WrestleMania 36 η οποία δυστυχώς ήταν επίσης ένα Show κεκλεισμένων των θυρών, αλλά είδαμε και μερικά πολύ καλά πράγματα. Είδαμε την αρχή των Cinematic Matches! Στην WM 36 λοιπόν, αντικρίσαμε δυο φοβερά cinematic matches που μας άφησαν άφωνους και πιθανόν να είναι και τα καλύτερα! Είχαμε τον AJ Styles να αντιμετωπίζει τον Undertaker σε Boneyard Match, το οποίο match ήταν και το τελευταίο του Phenom. Θριάμβευσε ο θρυλικός νεκροθάφτης της καρδιάς μας στο φινάλε του και πήρε τη νίκη στέλνοντας τον Styles στον "τάφο" του! Επίσης είδαμε τον John Cena να έρχεται αντιμέτωπος με τον Fiend και το cinematic τους ήταν όλα τα λεφτά! Ήταν απλά τόσο καλό, τόσο βαθύ και άψογα εκτελεσμένο. O Fiend έπαιξε με το μυαλό του 16 time world champion και στην τελική τον αποτέλειωσε! 


Στην WrestleMania 36 έχουμε μια επιπλέον μεγάλη στιγμή, καθώς ζήσαμε το πρώτο σκωτσέζικο έπος! Ο αγαπητός Drew McIntyre αφού κέρδισε το Royal Rumble νωρίτερα εκείνη τη χρονιά, εισήλθε στη μανία της πάλης και διέλυσε τον Brock Lesnar μέσα σε πέντε λεπτά, κατακτώντας επιτέλους το μεγάλο χρυσό, το πολύτιμο WWE Championship! Έτσι λοιπόν, ο Drew χτίστηκε και μετατράπηκε στον δυνατότερο και άξιο, Face Superstar των τελευταίων χρόνων. Αργότερα είχαμε και το υποτιθέμενο "Greatest wrestling match ever" με τους Randy Orton και Edge να έρχονται αντιμέτωποι. Σίγουρα όχι το καλύτερο match, αλλά θα παραμείνει ως ένα φοβερό και αξέχαστο match 40 λεπτών. Επίσης το καλοκαίρι ο Randy έφερε πίσω το παλιό του Gimmick. Έγινε ξανά ο Legend Killer και ξεκίνησε να διαλύει θρύλους, καθώς επίσης έβαλε στόχο το τίτλο του McIntyre. Επιπλέον ο Braun Strowman κατέκτησε το Universal Championship στην WM36 κερδίζοντας τον Goldberg! Well, δεν είναι και τίποτα τόσο το σπουδαίο, αλλά είπα να του δώσω μια θέση στη λίστα και του Strowman.


Πάμε και στο NXT τώρα, καθώς ο τιτάνας Keith Lee αγωνίστηκε ενάντια τον Adam Cole στο NXT The Great American Bash και έβαλε την τελεία στο title reign του Cole. Έτσι ο Keith έγινε ο πρώτος NXT Champion και παράλληλα NXT North American Champion! Τέλος θα αναφέρω και το Money in the Bank Ladder Match στο οποίο οι άνδρες, αλλά και οι γυναίκες αγωνίστηκαν ταυτοχρόνως. Το ψωμάκι όμως, είναι στο γεγονός ότι ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε σε ring, αλλά σε ολόκληρο κτίριο! Μπορεί να μην ήταν και τόσο καλό το match και σίγουρα ο νικητής της αντρικής βαλίτσας, αλλά ήταν μια πρωτότυπη ιδέα και τουλάχιστον ήταν διασκεδαστικό. 


BEST MOMENTS IN THE THUNDERDOME


1. Ο ROMAN REIGNS ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ HEEL SUPERSTAR

Oh yeah! Το ζητούσαμε για χρόνια και πράγματι έγινε πράξη αυτή η επιθυμία στο πρώτο PPV που διεξάχθηκε στο Thunderdome. O Reigns ήταν απών για αρκετούς μήνες, αλλά στο Main Event του Summerslam το 2020 έκανε την απροσδόκητη επιστροφή του και διέλυσε τoν Braun Strowman και τον Fiend ο οποίος μόλις είχε ανακτήσει τη ζώνη. Απρόβλεπτη επιστροφή με μεγάλο impact! Ο Roman γύρισε ανανεωμένος και πιο γυμνασμένος από ποτέ, αλλά κυρίως, γύρισε ως heel. Μια εβδομάδα αργότερα στο Payback, κατέκτησε το Universal τίτλο κερδίζοντας τον Fiend, αλλά και τον Braun Strowman σε ένα triple threat match. Πήρε επίσης στο πλευρό του, τον Paul Heyman και ξεκίνησε τούτο το dominant title reign! Από εκείνη τη βραδιά στο Payback, έως και σήμερα στέκεται ως ο Universal Champion. Oh boy, just take my money and shut up!


2. Ο RANDY ORTON ΓΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Οποιοδήποτε θέμα κι αν έχουμε εγώ καταφέρνω να γυρίσω την κουβέντα στον ορτόνα! Λοιπόν, μια τέτοια στιγμή όμως, σίγουρα θα έπρεπε να βρίσκεται στη λίστα μας. Αφού ο Randy διεκδίκησε τον τίτλο του Drew, άλλες δυο φορές στο Summerslam και στο Clash of Champions και απέτυχε να αποκτήσει το χρυσό αυτές τις δυο φορές, είχε έρθει η ώρα να μπουν σε πιο extreme ρυθμούς. Έτσι φτάνουμε στο Hell in a Cell με τον Randy να έρχεται αντιμέτωπος με τον Drew McIntyre μέσα στο καταστροφικό κελί. Μετά από μια δυνατή και βάναυση μάχη, ο Randy πετυχαίνει το τελικό RKO και παίρνει την ένδοξη νίκη! Γεύεται τη γλύκα του τίτλου, καθώς για 14η φόρα στην καριέρα του, στέφεται world champion! Ιστορική στιγμή έζησα εγώ το μεγάλο fan boy. VINCE, THANK YOU!


3. TO ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΕΠΟΣ VOL.2

Φυσικά πως έχουμε ένα επιπλέον σκωτσέζικο έπος στη λίστα μας! Αναφέρομαι πιο συγκεκριμένα για το Go-Home επεισόδιο του Raw πριν το Survivor Series. Ο Randy ήταν ο WWE πρωταθλητής και καλούταν να αντιμετωπίσει τον Universal πρωταθλητή από το μπλε σόου, τον Roman Reigns. Ωστόσο τίποτα δεν πήγε σύμφωνα με τα πλάνα του, καθώς ο Fiend ξεκίνησε το κυνήγι της οχιάς και παράλληλα ο Orton υποστήριξε τον τίτλο του στο Raw, μια εβδομάδα πριν το 4ο μεγάλο σόου της χρονιάς. Έδωσε μια ακόμη ρεβάνς με τον Drew McIntyre και ο σκωτσέζος μαχητής ανέκτησε τον τίτλο του! Πετσόκομμα από τον McIntyre, καθώς στέφθηκε για 2η φορά στην καριέρα του WWE Champion και τεράστια ανατροπή, λίγες ημέρες πριν το Survivor Series! McIntyre, αναμένω και το σκωτσέζικο έπος Vol.3 και φυσικά να σε δω δέκα φορές World τσαμπιόνι!


4. H ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟ SURVIVOR SERIES

Well, στη λίστα μας ως τώρα το ένα γεγονός, φέρνει το επόμενο! Τώρα έχουμε τον αγώνα μεταξύ του WWE Champion, Drew McIntyre με τον Universal Champion, Roman Reigns στο Survivor Series του 2020. Κόκκινο σόου ενάντια μπλε σόου, Raw vs. SmackDown, Champion vs. Champion! Αφού ανέκτησε τη ζώνη του ο σκωτσέζος μαχητής, αμέσως έριξε το βλέμμα του στον πρωταθλητή του ανταγωνιστικού Brand. Στο Survivor Series λοιπόν, αυτοί οι δυο μεγάλοι superstars έδωσαν ένα φοβερό αγώνα που πράγματι μας προσέφερε την αίσθηση μιας τιτανομαχίας. Μας έκανε να το δούμε οπαδικά και να διαλέξουμε έναν από τους δυο αγωνιζόμενους. Δυο τιτάνες πράγματι συγκρούστηκαν εκείνη τη βραδιά! Όλοι μας είχαμε προσδοκίες και σταθήκαμε με τους αγαπημένους μας superstars, ενώ αυτοί μας δικαίωσαν δίνοντας μας μια ματσάρα! Νικηφόρος αποχώρησε ο Reigns και εμείς οι οπαδοί ευελπιστούμε πως θα αντικρίσουμε μια ρεβάνς ανάμεσα τους στην WrestleMania, ή σε κάποιο άλλο μεγάλο PPV στο μέλλον! VINCE, GIVE ME WHAT I WANT!


5. Ο UNDERTAKER ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ

Αυτό έπρεπε να είχε συμβεί προ πολλού, αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό το γεγονός. Στο Survivor Series παρακολουθήσαμε τη ματσάρα όπου προανέφερα, μα όλο το σόου ήταν χτισμένο γύρω από τον Undertaker, διότι εκείνη τη βραδιά έκλεισε ακριβώς 30 χρόνια καριέρας στο WWE! Για τρεις δεκαετίες λοιπόν, ο θρυλικός νεκροθάφτης έσπερνε τον φόβο στην εταιρία του Κονέκτικατ και μετατράπηκε σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο αγαπητές περσόνες του χώρου. Ωστόσο τα χρόνια πέρασαν και ο Taker μεγάλωσε, έτσι λοιπόν, φτάσαμε σε αυτή τη στιγμή. Στο επετειακό Survivor Series, ο Phenom κρέμασε τα γάντια και τις παλαιστικές του μπότες! Εισήλθε για μια τελευταία φορά μέσα στο ring, έμεινε μονάχος του και τέλος έκανε το Promo του. Δυστυχώς μια τέτοια μεγάλη και συγκινητική στιγμή, έλαβε χώρα σε ένα στάδιο χωρίς οπαδούς. Αυτά παθαίνεις όταν δεν αποσύρεσαι όταν πρέπει και συνεχίζεις τις εμφανίσεις, καταστρέφοντας την όμορφη και συγκινητική στιγμή της WrestleMania 33. Τουλάχιστον το τελευταίο match του ήταν υπέροχο (αν και cinematic) και κάλυψε λιγάκι τις τελευταίες κακές αποδόσεις του. Λοιπόν, αντίο μέγα Undertaker, ευχαριστούμε που μας μεγάλωσες καλά και για όλα όσα έχεις προσφέρει! Εις το επανιδείν, αναμένουμε να σε δούμε και στο Hall of Fame. REST IN PEACE!


6. Ο RANDY ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ FIEND 

Ορίστε και ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρωθεί το 2020 και το τελευταίο PPV του. Έχουμε το Firefly Inferno Match του Orton με τον Fiend και υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος για να κερδίσει κάποιος τούτο το match. Πρέπει να κάψεις, κυριολεκτικά τον αντίπαλο σου! Και πράγματι αυτό αντικρίσαμε στο TLC. Ο legend killer κατάφερε να κάψει τον εφιαλτικό Fiend και έτσι πήρε τη νίκη. Ωστόσο ο Fiend παρόλο που καιγόταν, δεν έπεφτε κάτω και αμέσως έτρεξε μέσα στο ring για να πιάσει τον Randy, ενώ αυτός μέσα σε όλο αυτό τον πανικό, επιχείρησε ξαφνικά το ισχυρότερο όπλο του, το RKO! Πέτυχε τον αντίπαλο του με το RKO και επιτέλους τον έριξε κάτω. Ύστερα τον έλουσε με βενζίνη, άναψε ένα σπίρτο και λίγες στιγμές μετά, τον έκαψε και πάλι! Έκανε την πόζα του, καθώς φλόγες γέμισαν ολόκληρο το Thunderdome! Με τέτοιο επικό τρόπο έκλεισε το PPV και το 2020. I'M GONNA TAKE WHAT'S MINE WHILE YOU BURN INSIDE MY LIGHT!


7. Ο EDGE ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ROYAL RUMBLE MATCH

Πάμε τώρα και σε μερικά πράγματα τα οποία διαδραματίστηκαν τη φετινή χρονιά. Ξεκινάμε παραδοσιακά με το ιστορικό Royal Rumble. Ο Edge έκανε τη δεύτερη συνεχόμενη επιστροφή του στο συγκεκριμένο PPV και μάλιστα αυτή τη φορά βρισκόταν στο νούμερο ένα! Μαζί με τον Orton άνοιξαν το Rumble Match, αλλά το μετέτρεψαν σε brawl. Ο εκνευρισμένος, άλλα και παθιασμένος Edge έβγαλε εκτός τον Randy, στέλνοντας τον για ιατρική περίθαλψη (σεναριάκα εννοείται). Ο ίδιος συνέχισε κανονικά τον αγώνα και όχι μόνο κατάφερε να μείνει ως το τέλος, αλλά το κέρδισε κιόλας! Όπως και ήταν αναμενόμενο, ο Viper την τελευταία στιγμή γύρισε πετυχαίνοντας ένα RKO από το πουθενά, μα ο Ultimate Opportunist κατάφερε να αποκλείσει τον μεγάλο του αντίπαλο. Ο Edge έστειλε τον Orton έξω από το ring και έτσι κατέκτησε για δεύτερη φορά το Rumble! YOU THINK YOU KNOW HIM? ON THIS DAY, I SEE CLEARLY, EVERYTHING HAS COME TO LIFE...


8. O MIZ ΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ορίστε και κάτι εντελώς απροσδόκητο! Νομίζω πως όλοι μας περιμέναμε άλλο ένα αποτυχημένο cash in, ωστόσο συνέβη το ακριβώς αντίθετο για την ακρίβεια. Elimination Chamber του 2021 με τον WWE Champion, Drew McIntyre να υποστηρίζει τον τίτλο του μέσα στο Chamber ενάντια άλλους πέντε superstars. Ο σκωτσέζος πρωταθλητής έκανε retain τον τίτλο του, κερδίζοντας και τους πέντε αντιπάλους του, αλλά η βραδιά δεν έκλεισε όπως το περίμενε. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο Bobby Lashley και διέλυσε τον πρωταθλητή, ενώ αμέσως μετά έκανε την άφιξη του και ο Mr. Money in the Bank, o Miz. Έκανε επιτέλους το cash in, πέτυχε το skull crushing finale και τρία δευτερόλεπτα αργότερα έγινε ο νέος WWE Champion! Δέκα χρόνια πέρασαν από το πρώτο του world title reign και φέτος κατάφερε να πάρει στα χέρια του τον πολύτιμο τίτλο. Ποιος θα το περίμενε; Νομίζω πως οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, πιστεύαμε πως ο Miz δεν θα ξανά κέρδιζε μεγάλο τίτλο. Εκείνη η μια φορά πριν δέκα χρόνια ήταν η μια και καλή. Ωστόσο ο A-Lister τα αψήφησε όλα αυτά και στέφθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του πρωταθλητής! HE CAME TO PLAY!


9. Ο BOBBY LASHLEY ΚΑΤΑΚΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΤΛΟ

Συνεχίζει το ένα γεγονός να φέρνει και το επόμενο, καθώς τώρα έχουμε το θρίαμβο του Bobby Lashley! Αφού ο Miz κατάφερε να γίνει champion με τη βοήθεια του Bobby, αυτός ήθελε από τον Miz να ανταποδώσει τη χάρη του από το Elimination Chamber. Ο Lashley απαιτούσε αγώνα για τον τίτλο και την πρώτη εβδομάδα ο Miz κατάφερε να ξεφύγει, μα την επόμενη εβδομάδα δεν θα είχε που να κρυφτεί και δεν θα μπορούσε να ξεφύγει! O All Mighty επιτέλους πήρε το match που επιθυμούσε στο επεισόδιο του Raw και εκνευρισμένος κατέστρεψε τον Miz και στο φινάλε στέφθηκε ο νέος WWE Champion! Τόσα χρόνια στο περιθώριο, μα επιτέλους πήρε αυτό που του άξιζε. Τόσο λίγο διήρκησε το title reign του Miz και από εκείνη τη βραδιά, έως και σήμερα είναι ακόμα πρωταθλητής ο Bobby Lashley! THE ALL MIGHTY ERA IS HERE!



10. ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ UNSANCTIONED MATCH

Πάμε και σε NXT ρυθμούς τώρα. Πιο συγκεκριμένα πάμε στο main event της δεύτερης βραδιάς του NXT TakeOver: Stand & Deliver. Έχουμε τον Adam Cole και τον Kyle O'Reilly να τα δίνουν όλα σε ένα unsanctioned match. Οι δυο πρώην καλοί φίλοι, έγιναν εχθροί και μετά από εβδομάδες αναμονής, είχε έρθει επιτέλους η ώρα να βαδίσουν στο ring του κιτρινόμαυρου brand και να αγωνιστούν! Ήταν ένα από τα καλύτερα match του NXT και μάλιστα ήταν μεγάλο και σε διάρκεια, καθώς έφτασε γύρω στα σαράντα λεπτά. Μείναμε ικανοποιημένοι και χαρήκαμε ξύλο. Στο φινάλε του αγώνα, ο Kyle κατάφερε να κερδίσει τον πρώην αρχηγό και φίλο του και αυτό θα είναι κάτι που σίγουρα θα έχουμε να το θυμόμαστε! STAND AND DELIVER, A GREAT MATCH!


11. H BIANCA BELAIR ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΙΤΛΟ

Γυναικάρα Bianca το έκανες! Αρχικά η Bianca κέρδισε το γυναικείο royal rumble match και ύστερα στόχευσε τον τίτλο της Sasha Banks. Δυστυχώς το build up για τον αγώνα ήταν ανύπαρκτο, αλλά στην WrestleMania πέρα από κάτι κλάματα και λάθη στο σχολιασμό από τον Michael Cole στο φινάλε του αγώνα, ήταν ένας σχετικά τίμιος αγώνας και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που επιθυμούσαμε! Η Belair κέρδισε την Banks και έγινε η νέα SmackDown Women's Champion και το match διεξάχθηκε στο main event της πρώτης βραδιάς της Mania's κιόλας. Τεράστια στιγμή για την αγαπητή Belair. Πήρε αμέσως το push και το χαρήκαμε αυτό. Ευελπιστώ μονάχα να δουλέψει σε ενδιαφέρον feuds τώρα που επιστρέφουν οι οπαδοί στα στάδια. THE EST OF THE BLUE BRAND!



12. ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΣΤΕΦΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Φτάσαμε και στις πιο πρόσφατες στιγμές, καθώς έχουμε την φαμίλια Mysterio να κατακτά τις ομαδικές ζώνες του SmackDown! Στο WrestleMania Backlash, o Rey Mysterio μαζί με το νεαρό γιο του, αντιμετώπισαν τους Dolph Ziggler & Robert Roode. Οι πρωταθλητές μπορεί να είχαν πολλά τεχνάσματα στα μανίκια τους, ωστόσο τίποτα δεν κερδίζει τη δύναμη της φαμίλιας, όπως πολύ καλά μας έχει διδάξει ο Vin Diesel (όσοι έχετε παρακολουθήσει τα Fast and Furious γνωρίζετε τι εννοώ). Η οικογένεια λοιπόν, κατάφερε να κερδίσει τους αντιπάλους της και έτσι γιος με πατέρα στέφθηκαν ομαδικοί πρωταθλητές και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο! You don't even need the titles, WHEN YOU HAVE FAMILY!


13. HELL IN A CELL MATCH ΣΤΟ SMACKDOWN

Λοιπόν, νομίζω πως αυτή είναι η τελευταία μεγάλη στιγμή για τη λίστα μας. Έχουμε λοιπόν, το Hell in a Cell Match του Roman Reigns με τον Rey Mysterio στο επεισόδιο του SmackDown πριν το HIAC PPV! Ο Rey δεν μπορούσε να αναμένει πια και απαίτησε το match του με τον Universal Champion, να συμβεί στο επεισόδιο του μπλε σόου και όχι στο PPV. O Roman είχε διαλύσει τον γιο του Rey Mysterio και έτσι τα αίματα είχαν ανάψει για τα καλά. Εισήλθαν μέσα στο δαιμονικό κελί και έδωσαν τη μάχη τους! Δεν διήρκησε και πολύ ο αγώνας, καθώς παρά την προσπάθεια του "biggest little man" o Reigns τον έπιασε στα χέρια του και τον εκτόξευσε σε ένα μέρος του κελιού. Η μάχη τους όμως, ήταν σωστή περί απόψεως booking, διότι ο Mysterio επιτέθηκε πολλές φορές και βρέθηκε κοντά στη νίκη. Ήταν άλλη μια ιστορία "Δαβίδ και Γολιάθ" και εκτελέστηκε σωστά. Ο tribal chief διέλυσε τον θρυλικό Rey Mysterio και πήρε τη νίκη στο HIAC match. Και μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο HIAC match που πραγματοποιήθηκε στο SmackDown, το πρώτο που πρόβαλε η FOX και το πρώτο Non-PPV (Televised) από το 1998. Ackowledge your tribal chief!


14. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ REIGNS ΩΣ HEEL

Φυσικά πως θα πρόσθετα και την πορεία του Reigns ως heel champion, ο άνθρωπος μέχρι στιγμής έχει κάνει φοβερό title reign και εάν συνεχίσει έτσι, θεωρώ πως θα μπορούμε να τον χρίσουμε ως τον καλύτερο πρωταθλητή των τελευταίων χρόνων! Ξεκίνησε με απροσδόκητη επιστροφή με τεράστιο impact και μια εβδομάδα αργότερα κατέκτησε τον τίτλο του μπλε σόου. Αντιμετώπισε τον ίδιο του τον ξάδερφο, τον Jey Uso και τον κέρδισε δυο φορές, ενώ ύστερα ο Jey τον αναγνώρισε επιτέλους ως τον ηγέτη της φαμίλιας. Έκανε squash τον Braun Strowman και αποχώρησε νικητής από ένα steel cage match ενάντια τον Kevin Owens στο SmackDown. Επίσης αγωνίστηκε ενάντια τον Owens, άλλες δυο φόρες. Στο TLC PPV, βρέθηκε αρχικά αντιμέτωπος με τον Prize Fighter σε TLC match και μια τελική φορά στο Royal Rumble σε last man standing match. Στη συνέχεια ξεκίνησε το feud με τον Daniel Bryan και κατάφερε να φύγει νικηφόρος στις δυο μάχες τους στο Elimination Chamber και Fastlane. Έπειτα στην WrestleMania 37 έκανε το τεράστιο retain στο triple threat match με Edge και Daniel Bryan, κάνοντας το pinfall και στους δυο ταυτοχρόνως! 


Η αντιπαλότητα μεταξύ του ίδιου με τον Bryan ακόμα δεν είχε τελειώσει, καθώς σε ένα επεισόδιο του SmackDown δώσανε μια τελική μάχη όπου ο πρωταθλητής αρχικά εισήλθε με νέο φοβερό theme song το οποίο του δίνει επιτέλους μια προσωπικότητα και αναδεικνύει το πόσο ισχυρός είναι! Έκανε λοιπόν, retain τον τίτλο για άλλη μια φορά και εξόρισε τον κοντό τεχνίτη από το SmackDown! Μετά κέρδισε τον Cesaro στο WrestleMania Backlash και ξεκίνησε νέο feud με τη φαμίλια Mysterio. Με τον Rey Mysterio αγωνίστηκε σε ένα επεισόδιο του μπλε σόου, σε Hell in a Cell match και ο πρωταθλητής αποχώρησε με τη νίκη φυσικά. Ορίστε όλοι όσοι έπεσαν στη μάχη με τον μεγάλο ηγετικό σκύλο της φυλής! Την ερχόμενη Κυριακή στο Money in the Bank PPV, πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Edge, καθώς ο ultimate opportunist έχει ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Reigns. Πάμε για άλλο ένα επιτυχημένο retain. JUST ACKOWLEDGE HIM!


Λοιπόν, αυτές ήταν οι top στιγμές της thunderdome era! Δυστυχώς ήταν μια δύσκολη εποχή για όλους μας και όχι μόνο για το WWE και τα υπόλοιπα wrestling promotions. Ωστόσο, είδαμε όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα και κάποια από αυτά πιθανόν να μην συνέβαιναν ποτέ, εάν δεν δούλευε το WWE υπό αυτές τις συνθήκες. Το κοινό έχει τεράστιο ρόλο και χωρίς αυτό δεν υπάρχει κανένα νόημα. Ετοιμαστείτε όμως, επειδή οι οπαδοί επιστρέφουν στα στάδια επιτέλους στο ερχόμενο SmackDown και τα tours ξεκινάνε επίσης! Εδώ ολοκληρώνω κι εγώ, αυτά για την ώρα. Bye bye, thunderdome and welcome home wwe fans!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη