Γιατί στα μάτια μου ο Randy Orton είναι τέλειος Superstar


Σήμερα αποφάσισα να συντάξω τούτο το άρθρο με αφορμή μερικά βίντεο που είδα στο YouTube από ένα ξένο κανάλι, πιο συγκεκριμένα από τον "Pllana Productions". Η θεματολογία μας είναι ο Randy Orton και εδώ θα αναλύσω τους λόγους που τον κάνουν τέλειο sports entertainer. Είμαι σίγουρος πως σε πολλούς από εσάς θα φανεί περίεργη η άποψη μου και πως θα δημιουργηθεί μια αντιπαράθεση, αλλά έτσι όπως τα έθεσε ο Pllana στο δικό του βίντεο, μου φάνηκε να στέκουν οι λόγοι του και εγώ συμφώνησα στις περισσότερες απόψεις του. So φύγαμε στο θέμα μας, πάμε να δούμε το πως και το γιατί, ο αγαπητός ορτόνας είναι ένας τέλειος superstar.


1. Σταθερός ανά τα χρόνια και πράγματι κάλος στο ring.

Θα ξεκινήσουμε με τις παλαιστικές του ικανότητες και είμαι βέβαιος πως εδώ θα διχαστούν οι οπαδοί. Οι μισοί σίγουρα θα τον θεωρείται βαρετό στο ring και πως δεν ξέρει να παλεύει, ενώ οι υπόλοιποι μισοί θα πιστεύεται το ακριβώς αντίθετο. Λοιπόν η γνώμη μου είναι η εξής, θεωρώ πως είναι πράγματι καλός μέσα στο ring και διατηρεί ένα σωστό moveset. Well, πράγματι δεν χρησιμοποιεί πολλές κινήσεις, διατηρεί πιο περιορισμένο moveset και νομίζω πως μέχρι και εμείς οι οπαδοί μπορούμε να μετρήσουμε στα δάχτυλα τις κινήσεις που συνηθίζει να εφαρμόζει. Ωστόσο αυτό το γεγονός δεν είναι απαραίτητα κακό, είναι αντιθέτως καλό στην δική του περίπτωση. Γιατί μπορεί να είναι καλό αυτό το πράγμα; Επειδή ο άνθρωπος δίνει νόημα σε ότι κι αν κάνει. Πολλοί παλαιστές όπως ο Kenny Omega, χρησιμοποιούν πολλαπλές κινήσεις και μάλιστα συχνά επαναλαμβάνουν τις ίδιες κινήσεις. Αυτό μπορεί να φέρει ως αποτέλεσμα, την εξαφάνιση του storytelling και το προϊόν να χάνει την ελάχιστη αληθοφάνεια του. Ο Orton πιστεύω πως είναι από τους παλαιστές που μπορούν να κρατήσουν ένα πιο ρεαλιστικό κομμάτι και το κάνει δίνοντας νόημα. Χρησιμοποιεί ελάχιστα, αλλά ιδανικά και επώδυνα χτυπήματα. Με μια απλή πρόταση, μπορώ να πω ότι ο Randy αντιλαμβάνεται πως δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιεί τόσες πολλές κινήσεις για να φανεί ιδιαίτερος και είναι απλούστατα πράγματι τόσο καλός στο ring. 


Θα ήθελα να τον βλέπω πιο συχνά να εφαρμόζει επιπλέον κινήσεις όπως, powerbombs, slams και suplexes; Φυσικά πως θα το ήθελα, ωστόσο αυτός μας δείχνει πως δεν είναι ανάγκη να πετυχαίνει κάποιος ένα κάρο διαφορετικά χτυπήματα για να φανεί καλός. Μέχρι και το απλό headlock που συνηθίζει να κάνει, έχει νόημα. Βγάζει μια καλή οπτική στην πάλη το "οπλοστάσιο" κινήσεων του. Ο Randy επίσης μας έχει αποδείξει πως εάν θέλει μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο ring. Εμείς θα περιμένουμε να μας δώσει 8 και αυτός στην τελική θα καταφέρει να μας προσφέρει 10. Παράδειγμα ο αγώνας του με τον Edge στο Backlash του 2020. Εκεί για άλλη μια φορά μας απέδειξε πως γνωρίζει να παλεύει, πως είναι όντως τόσο καλός και πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Ξέρει πότε πρέπει να δουλέψει και το κάνει όποτε χρειαστεί. Επίσης όλα αυτά τα χρόνια που παλεύει μένει σε σταθερό ρυθμό αν το παρατηρήσουμε. Οι μόνες χρονιές που είχε πέσει και δούλευε σας δημόσιος υπάλληλος, ήταν το 2018 με 2019. Σε γενικές γραμμές δεν είχε κακό booking και είτε όδευε σταθερά, είτε βρισκόταν στην κορυφή ως WWE Champion (αν και τα περισσότερα title reigns του ήταν πολύ μικρά). Λοιπόν επειδή ξέρω πως οι haters και αυτοί που τον θεωρούν βαρετό θα θελήσουν να ξεκινήσουν αντίλογο, ξεκινώντας να σχολιάζουν αρνητικά, αναφέρω πως δεν έχω πρόβλημα. Ίσα ίσα που μερικές φορές καλό είναι να υπάρχει αντίλογος. Αναπτύξτε τις απόψεις σας!


2. Φοβερός αλλά, ίσως και λίγο υποτιμημένος στο μικρόφωνο.

Oh boy, ναι τον αποκάλεσα μέχρι και λιγάκι underrated στο μικρόφωνο. Ποιον; Τον Orton! Γιατί τον λέω υποτιμημένο; Επειδή θεωρώ πως πράγματι είναι λιγάκι. Δεν βλέπω να παίρνει και πολλές αναφορές όταν κάποιος μιλάει για σπουδαίους promo cutters. Well, δεν τον αποκαλώ και ως τον καλύτερο, αλλά σίγουρα βρίσκεται στην top δεκάδα. Γνωρίζει πως να κάνει ένα υπέροχο promo, έχει την ικανότητα να κρατήσει ένα μικρόφωνο και να πετάξει μερικές "βόμβες". Είναι από τους μεγάλους αστέρες του Vince που μπορούν να κάνουν πιο αληθοφανές promos. Παίρνει ένα mic και προσφέρει χρυσό, επειδή ξέρει να μιλάει! Μπορεί να δουλέψει με πολλών διαφορετικών ειδών promos. Μπορεί να μιλήσει σοβαρά, δείχνοντας τον heel εαυτό του. Να κάνει δηλαδή τον αλαζόνα και εγωιστή. Να παρουσιάσει ο ίδιος τον εαυτό του ως τον κορυφαίο. Μπορεί να πείσει κάποιον με την ομιλία του ότι είναι ο κακός της υπόθεσης. Επίσης μπορεί να κάνει και λίγο πιο comic relief promos. Να δείξει την troll πλευρά του. Και κάτι σημαντικό βεβαίως, είναι ότι μπορεί να κάνει τα heated promos. Να δείχνει τον εκνευρισμό του, να βγάζει ένα πάθος και να έχει και μια δόση ειρωνείας το promo του. Κι όταν λέω heated promos, εννοώ να μπαίνει στο πετσί του ρόλου. Να κάνει τις δηλώσεις του, δείχνοντας πως είναι εκνευρισμένος και να σε πείθει, αλλά και να σε καθηλώνει. Να τα αφήνεις όλα στην άκρη και να δίνεις προσοχή σε αυτά που λέει. Και φυσικά όπως προανέφερα μπορεί να το κάνει διατηρώντας μια αληθοφάνεια, όταν εκφωνεί το promo του να μην φαίνεται ότι είναι σενάριο. Αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο πράγμα όταν κάνεις ένα promo. Εάν μπορείς να εκφωνήσεις τα λόγια που σου έδωσε το creative team, χωρίς να φανεί ότι είναι σενάριο, τότε σίγουρα είσαι καλός στο mic! Και λοιπόν ο Randy είναι εξαιρετικός στο μικρόφωνο, είναι πολλές οι φορές που μας έχει προσφέρει χρυσό, αλλά θεωρώ πως δεν δέχεται όσα εύσημα αξίζει.


3. Είναι εξαιρετικός storyteller.

Well, guess what? Είναι και εξαιρετικός storyteller. Μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια υπέροχα storylines στα οποία υπήρχε μια καλή ιστορία από πίσω. Στο storytelling είναι σημαντικό να ερμηνεύεις απίστευτα τον ρόλο σου και την ιστορία του feud. Μετράνε πολλά! Η έκφραση σου, οι κινήσεις του σώματος σου, τα χτυπήματα που ρίχνεις, αλλά και πως τα δέχεσαι. Το βλέμμα σου με τα συναισθήματα να έχουν βγει προς τα έξω. Και οι μονόλογοι και διάλογοι που θα κάνεις κατά την διάρκεια ενός αγώνα η και σε ένα απλό promo. Να κάνεις καλό selling την ιστορία και τις πράξεις σου. Δείτε για παράδειγμα τις αντιδράσεις του και τις ερμηνείες του. Όταν ήταν ακόμα νεαρός και δούλευε feuds με τον Undertaker και τον Mick Foley, μας έδειχνε αρκετές φορές ότι φοβάται αυτούς τους badass χαρακτήρες, αλλά έδειχνε και ασέβεια, τους προκαλούσε και τους αντιμετώπιζε. Σε έπειθε ότι είναι το κ@λόπαιδο που θέλεις να δείρεις τόσο πολύ, επειδή σε εκνεύριζε. Πούλαγε σωστά τον ρόλο που έπρεπε να παριστάνει. Δείτε επίσης την πορεία της καριέρας του. Υπήρξαν χρονιές που ήταν ότι πιο μισητό είχε η εταιρία, επειδή πούλαγε φανταστικά τον ρόλο του κακού. Χρονιές όπως το 2007-2008 και για ένα διάστημα το 2009. Τότε δεχόταν τρελό hate, επειδή ο άνθρωπος γεννήθηκε για να υποδύεται τον κακοποιό, δηλαδή τον heel! Εκείνο το χρονικό διάστημα ήταν ο αληθινός μ@λ@κ@ς που ήθελες, δεν ήθελες, θα τον μισούσες. Και μπράβο του! Εάν παραδείγματος χάρη, βλέπεις μια ταινία και ένας ηθοποιός από το cast έχει ένα ρόλο που κάνει τον θεατή να θέλει να ρίξει αφάνταστο μίσος, τότε καταλαβαίνεις ότι η ιστορία του, αλλά και ο ίδιος κάνουν κάτι πάρα πολύ καλά. Ο Randy είναι αυτό ακριβώς το πράγμα. Είναι καλός στο να είναι ο κακός. Τότε τον μισούσες και τώρα τον αγαπάς, διότι παραείναι καλός ως heel. 



Στην πορεία εξελίχθηκε κι άλλο. Δείτε το φοβερό face turn που έκανε στα τέλη του 2014. Τότε που εναντιώθηκε στην Authority και ξεκίνησε την επίθεση στον Seth Rollins και τα υπόλοιπα μέλη του Faction. Το κοινό είχε ξετρελαθεί με αυτό το face turn. Στην συνέχεια του feud μάλιστα ξανά ενώθηκε με την Authority, μα ήταν όλα ένα ύπουλο σχέδιο, για να απομακρύνει τα υπόλοιπα μέλη και να καταστρέψει τον Rollins. Απλά παρακολουθήστε άλλη μια φορά τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ο Seth σε εκείνο το επεισόδιο του Raw το 2015. Oh boy, ο Seth απλά υπέφερε εκείνο το βράδυ. Άψογα εκτελεσμένο σχέδιο από τον "Apex Predator", ξυλίκι, βάναυσες επιθέσεις με steel chairs και φοβερή ερμηνεία. Οι κραυγές, οι ατάκες του Randy, το κόκκινο και γεμάτο μίσος βλέμμα του, οι αντιδράσεις, όλα υπέροχα! Έτσι είναι το storytelling, να δείχνεις πάθος, μίσος, εκνευρισμό, ρεαλισμό, να δείχνεις συναισθήματα, να παίζεις πειστικά τον ρόλο σου, να sellαρεις που λέμε. Και δεν τελείωσα ακόμα, σας έχω άλλη μια ερμηνεία του. Το 2018 με Jeff Hardy και τα σκηνικά με το αφτί του. Oh my godness, αυτό ήταν απλά βάναυσο μέχρι και για να το παρακολουθήσεις. Και ο Randy με το βλέμμα του ψυχοπαθή, το πούλησε άψογα. Χρειάζεται να πω τίποτα άλλο δηλαδή;



4. Μπορεί να κάνει καλό selling. 

Ένα εξίσου σημαντικό πράγμα που πρέπει να κατέχει ένας παλαιστής, είναι το selling. Πρέπει να μπορείς να sellαρεις τις κινήσεις που χρησιμοποιείς αλλά, βεβαίως και αυτές που δέχεσαι. Να πείσεις τον κόσμο και να φανεί λιγάκι ρεαλιστικό. Όταν εγώ αντικρίζω τον Omega κι άλλους πολλούς ακόμη παλαιστές, μπορεί να μου είναι λίγο δύσκολο να με πείσουν. Γιατί; Γιατί δεν σταματάνε την δράση και αρκετές φορές δεν θα κάνουν selling τα χτυπήματα που δέχονται. Ο Orton τουλάχιστον σε πείθει ότι τις τρώει σε ένα match, επειδή μπορεί να sellαρει. Και το selling το κάνει σχετικά ικανοποιητικά. Δεν είναι και ο καλύτερος seller που έχει περάσει από εκεί, μα είναι τιμιότατος.

5. Career legacy και εξέλιξη.

Σαφώς πως έχει δημιουργήσει μια θρυλική καριέρα και πολύ καλύτερη από τους προγόνους του. Είναι παλαιστής τρίτης γενιάς, καθώς ο πατέρας του, ο παππούς και ακόμα και ο θείος του, ήταν όλοι τους παλαιστές. Στις αρχές των 00's ξεκίνησε την παλαιστική του καριέρα στο OVW (Ohio Valley Wrestling) και το 2002 έκανε το ντεμπούτο το στο SmackDown. Από τότε λοιπόν αυτό το "φίδι" ξεκίνησε να χτίζει το όνομα του, άφησε και αυτός το στίγμα του στην εταιρία του κονέκτικατ και έγινε ένα νεαρό, λαμπρό αστέρι της Ruthless Aggression Era. O Randy έχει αλλάξει Gimmicks και έχει δουλέψει πολλαπλά ενδιαφέρον και δυνατά feuds. Μερικά από τα καλύτερα feuds του είναι με τους Undertaker, Mick Foley, Triple H, Christian, Daniel Bryan, Seth Rollins και φυσικά τελευταίος και καλύτερος ο John Cena! Είχε δυνατά και ενδιαφέρον storylines με όλους αυτούς τους superstars ανά τα χρόνια. Με τον Undertaker είχε μια αξέχαστη και φοβερή κόντρα ολόκληρο το 2005. Ο Foley (Cactus Jack) είναι αυτός που έκανε άντρα τον Orton στο match που δώσανε το 2004 στο Backlash. Τότε ήταν η εποχή που είχε το "Legend Killer" gimmick και απλούστατα διέλυε θρύλους! Στην πορεία άλλαξε το gimmick του και μετατράπηκε στον "Viper" που γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα. 


Έχουμε και τον Triple H βεβαίως στην λίστα. Τον άνθρωπο που ήταν σαν μέντορας του. Από τις εποχές τις Evolution, μέχρι το 2009 που η κόντρα τους έφτασε στο Main Event της WrestleMania 25. Τόσες μάχες μεταξύ τους, τόση ιστορία! O Randy φίλησε μέχρι και την σύζυγο του Triple H, την Stephanie McMahon. Έκανε το επώδυνο punt kick και στον ίδιο τον πρόεδρο της εταιρίας, τον ηγέτη Vince McMahon. Με τον Christian έβγαλε ένα από τα αγαπημένα μου feuds και έδωσαν ίσως το Match of the Night στο Summerslam του 2011. Με τον Bryan επίσης είχαν ένα δυνατό feud το 2013 και βλέπαμε πολλές αλλαγές τίτλων. Και με τον Cena έχει μια από τις μεγαλύτερες αντιπαλότητες στο WWE, αν όχι την μεγαλύτερη. Αιώνιοι εχθροί που έχουν αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλο αμέτρητες φορές! Και φυσικά πως έχει κάνει πολλαπλές κατακτήσεις στην θρυλική του καριέρα. Είναι Hall of Fame worthy superstar και 14 φορές world champion. Επίσης είναι grand slam champion, καθώς έχει κατακτήσει όλες τις ζώνες και είναι και δύο φορές νικητής του royal rumble match. Λοιπόν τι άλλο θέλετε να κάνει δηλαδή; Ο παλίκαρος έχει κάνει τα πάντα!


6. Γνωρίζει πότε πρέπει να δουλέψει και βρίσκεται πάντα εκεί όταν τον χρειαστεί η εταιρεία.

YEP! Βρίσκεται σχεδόν δύο δεκαετίες πιστός στην ίδια εταιρία. Ο Orton είναι από τα άτομα που γνωρίζουν τι συμβαίνει και πως λειτουργεί αυτή η δουλειά. Γνωρίζει πότε πρέπει να δουλέψει σοβαρά και πότε να ρίχνει τους ρυθμούς του. Εάν τον χρειαστούν για κάτι, θα βρίσκεται εκεί και θα το πράξει. Δεν φαίνεται να είχε ποτέ πρόβλημα με την θέση του στις κάρτες αγώνων. Είτε δούλευε στην Main Event σκηνή σε title pictures, είτε στην mid card, δεν είχε παράπονα και έκανε τίμια δουλειά στα feuds. Εάν τον ήθελαν world champion, ήταν εκεί για την κατάκτηση. Εάν ήθελαν να δουλέψει στην mid card, αυτός δούλευε στην mid card. Αν τον χρειαζόντουσαν για top guy της Authority, γινόταν ο top guy. Όταν έπρεπε να χάσει το WWE World Heavywheight Championship από τον Mark Henry το 2011, αυτός εκεί, παρέδωσε τον τίτλο. Όταν τον χρειάστηκαν να χάσει το WWE Championship από τον Jinder Mahal, πάλι έχασε τον τίτλο. Είναι superstar που η εταιρία μπορεί να βασιστεί, δεν φαίνεται να παραπονιέται, ξέρει την δουλειά του και πότε και πως πρέπει να την κάνει. Παραμένει πιστός και δουλεύει χωρίς προβλήματα με ότι και να του δώσουν. Good job, playa!


7. Μπορεί να ρίξει μια καλή μπουνιά.

Oh yeah, i went there! Ναι μπορεί να ρίξει μια καλή μπουνιά που να πείθει και λιγάκι. Μπορεί να φαίνεται περίεργος η αχρείαστος αυτός ο λόγος, άλλα παίζει ένα ρόλο κι αυτό το γεγονός. Είναι αρκετοί παλαιστές που δεν μπορούν να ρίξουν μια καλή μπουνιά και έτσι μειώνεται το selling. Ωστόσο ο Randy τόσα χρόνια χρησιμοποιεί ωραίες γροθιές που τουλάχιστον εμένα με πείθουν λιγάκι. Μπορεί να το κάνει να φανεί λίγο ρεαλιστικό.


8. Έχει το τέλειο finisher.

Φτάσαμε και στα Finishers λοιπόν! Νομίζω πως έχει ένα ρόλο και η τελειωτική κίνηση ενός superstar. I mean, είναι το χτύπημα με το οποίο αποτελειώνεις τον αντίπαλο σου, σίγουρα θα πρέπει να το συμπεριλάβουμε. Αρχικά ο Randy στο OVW αν δεν κάνω λάθος, χρησιμοποιούσε το Fully Nelson Slam. Ύστερα όταν έκανε ντεμπούτο στο SmackDown είχε για τελειωτική κίνηση το O-Zone, αλλά σύντομα υιοθέτησε μια κίνηση παρόμοια με το Diamond Cutter του Diamond Dallas Page. Πήρε το Diamond Cutter λοιπόν και το ονόμασε RKO και μάλιστα, αυτά τα τρία γράμματα δεν είναι τυχαία. Για την ακρίβεια είναι το αληθινό του ονοματεπώνυμο με τα αρχικά γράμματα. "R" για το Randall, "K" για το Keith και "O" για το Orton. That's pretty nice. Και όχι απλά πήρε μια κίνηση και την μετονόμασε, αλλά την τελειοποίησε ανά τα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια το RKO το εκτελεί άψογα! Και σαν δεν φτάνει το γεγονός ότι την χρησιμοποιεί απλά τέλεια τούτη την κίνηση, είναι και αρκετές οι φορές που έχει πετύχει μερικά απίστευτα RKO, αφήνοντας μας άφωνους. Αναφέρομαι στο RKO που είχε κάνει στον Evan Bourne όταν αυτός επιχείρησε το Airborne και ο Randy τον πέτυχε στον αέρα με το RKO ακριβώς την τέλεια στιγμή! Και φυσικά το αγαπημένο μου RKO, το οποίο το πέτυχε στην WrestleMania 31 ενάντια τον κύριο Seth Rollins. Ο Seth πάτησε τον σβέρκο του Orton, προσπαθώντας να χτυπήσει με το Curb Stomp, αλλά o Viper έδωσε ώθηση προς τα πάνω και καθώς ο Rollins έπεφτε κάτω, τον πέτυχε με ένα φοβερό RKO που μας ξετρέλανε όλους! GG WP!


Χρειάζεται να επεκταθώ περισσότερο; Ο άνθρωπος έχει το τέλειο finisher και το εκτελεί άψογα! Το έχει τελειοποιήσει, δεν μπορεί να εκτελεστεί καλύτερα το RKO. Είναι μια εντυπωσιακή κίνηση την οποία την έχει κάνει master και είναι διάσημη κιόλας, I mean, ποιος δεν γνωρίζει το RKO; Ακόμα και ένας μη Wrestling fan, το γνωρίζει το RKO και σίγουρα όλοι μας έχουμε προσπαθήσει να το επιχειρήσουμε. Εάν κάποιος πει πως δεν έχει δοκιμάσει να κάνει το RKO, είναι ψεύτης και θα με αναγκάσει να τον ταΐσω σε αιλουροειδή πλάσματα. Σαφέστατα πως αστειεύομαι, δεν θα σας ταΐσω σε κανέναν, μα θα το έχω υπόψιν μου! Λοιπόν όπως έλεγα, είναι ίσως η πιο φημισμένη και από τις πιο γνώστες κινήσεις από τον χώρο του Wresling, ακόμα και για άτομα που δεν παρακολουθούν Wrestling.


9. Κατέχει το look ενός άψογου sports entertainer.

Και για να κλείσουμε σιγά σιγά, επειδή βγήκε τεράστιο το άρθρο... ξανά, ας δώσω κι ένα τελευταίο λόγο για το ορισμένο θέμα. Έχει φοβερή φυσική κατάσταση και την ιδανική εμφάνιση. Όταν αντικρίζεις τον ορτόνα, βλέπεις έναν Superstar με το τέλειο look, βλέπεις έναν sports entertainer που πείθει και κατέχει ότι χρειάζεται για να είναι Superstar του WWE. Έχει φοβερό και γυμνασμένο σώμα, είναι ψηλός και ζυγίζει πάνω από 100 κιλά. Έχει ολόκληρο το πακέτο! Στα μάτια του Vince McMahon παίζει ρόλο η εμφάνιση και τα κιλά του παλαιστή. Γνωρίζουμε πως του αρέσουν οι Big Sweaty Guys, όπως ο Reigns, o Cena και ο Lesnar. Και λοιπόν ο Orton δεν είναι και τόσο πολύ Heavyweight παλαιστής, αλλά την δουλειά του την κάνει. Έχει το άψογο look για έναν sports entertainer. Τα έλεγε και ο JBL το 2014 (by the way, JBL, bully then, bully now, bully forever). Κατά την διάρκεια ενός αγώνα του Orton, δήλωσε ο JBL πως έτσι ακριβώς μοιάζει ένας sports entertainer και εγώ συμφωνώ. Απλά βλέπεις τον Orton και αντιλαμβάνεσαι ότι έχει την τέλεια εμφάνιση για την δουλειά που κάνει.


Λοιπόν, αυτά πάνω κάτω είχα να σχολιάσω και να αναφέρω για τον ορτόνα. Θα έγραφα και μια σύνοψη, αλλά νομίζω πως τα έχω καλύψει ήδη όλα. Γράψτε τώρα εσείς αυτό που θέλετε από την αρχή του άρθρου, το ξέρω πως σε αρκετούς από εσάς δεν αρέσει ο Randy. Πείτε τις γνώμες σας, πείτε αν κάποιος από τους παραπάνω λόγους που ανέφερα δεν πιστεύεται ότι ισχύει. Αναπτύξτε τις απόψεις σας και ευχαρίστως να τις ακούσω. Αυτά για την ώρα, τα ξανά λέμε στο επόμενο άρθρο! 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη